Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de almadım onu çünkü hiçbir yerde yoktu. Hatayla konmuştur büyük ihtimalle.

Tatlım cuma cumartesi menü bildirimi yaptın mı? Eksik görünüyor?
Cuma gunu donduk abla kusadasindan,yollardaydim yani onun icin yapamamistim.cumartesi de ne oldu bilmiyorum.ama pazar pazartesi yaomaya basladim artik.
Bugun de niyetliyim,iftar menumu paylasirim insallh aksam

Cuma gunu donduk abla kusadasindan,yollardaydim yani onun icin yapamamistim.cumartesi de ne oldu bilmiyorum.ama pazar pazartesi yaomaya basladim artik.
Bugun de niyetliyim,iftar menumu paylasirim insallh aksam
Mesaj geçmişini okuyunca yolda olduğunu hatırladım canım. Sağlıklı bol sevapli iftar menunu bekliyorum tatlım. Allah kolaylık versin.

Günaydın herkese mutlu bir gün diliyorum
Maalesef ben çok keyifli değilim çok yakın bir akrabamız hasta onla meşgulüz dünde hep oradaydık
Ben bir süre çok giremeyebilirim istikrar göstermeye çalışacağım ama sürekli gitgel hastanede olacağım bilginiz olsun istedim
Bu sebeple dün sadece girdim kilo bildirimi yapıp çıktım dün hiç spor yapamadım
Geçmişi okuma fırsatım olmadı herkes umarım Pazartesi’yi hedefine yaklaşarak atlatmıştır

Nevracim çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin burada her şey şimdilik durgun...umarım bir Meksika rüzgarı eser de havalaniriz. Sen de dikkat et kendine. Kolay gelsin canım.

Nevracim çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin burada her şey şimdilik durgun...umarım bir Meksika rüzgarı eser de havalaniriz. Sen de dikkat et kendine. Kolay gelsin canım.
Çok çok teşekkür ederim amin canım
Meksika rüzgarı ha haaa süper
Umarım hersey iyi olsun

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kosturmacadan yorgun düştüm sanırım yine tansiyona uğraştım
Büyük 9 küçük 4dü en son hatta bir ara kalbim de sıkışıyor gibi oldu Eşim hastaneye götürebilir dedi ama uyuya kalınca vazgeçti

Şimdide verem dispanserinde büyük kızın tahlilinde gosterecegiz

Arkadaşlar psikodiyet uygulyan oldu mu hiç ben burda bir hastanede psikodiyet olduğunu duydum gidip gitmenekte kararsızım aylık 150 TL dediler
O nasıl birsey ki ? Merak ettim

geçmiş olsun cnm. hadi hayırlı haberlerle gelin inş

Mesaj geçmişini okuyunca yolda olduğunu hatırladım canım. Sağlıklı bol sevapli iftar menunu bekliyorum tatlım. Allah kolaylık versin.
Sagol ablam,Allah sanada kolaylik versin

Gunaydin kizlar
Hepimizin mitac kandili mubarek olsun

Gecmis olsun cnm

Dikkat et cnm kendine insallah sonuclariniz iyi gelir

Esim pazara ben giderim dedi insallah listedeki her seyi bulabilir.

seni görmüşken kalplemeden gidemedim
biraz fark ettim tatlım amma tam anlamadım bir de ben öyle dğeişik şeyler yiyip içemiyorum yorummm
ama birşeyler yapmaya çalışacaım bende belki sıradan detokslar önerirsin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…