Afiyet olsun ben de çok severimkızlar benim bir sorum olacak ben bu ara deli gibi acı biber turşusu aseriyorum geçen hafta ful yedim hergün şu Arnavut biberi ve uzun olanlar varya onlar deli acı yiyen biriyim zaten ve şimdi önüne geçemiyorum bir sebebi var mı acaba millet çikolata yer mutlu olur ben o tursucuklarla mutluyum teyzem sağolsun biride güzel yapmış yollamış ki acaba birşey mi eksik vücutta bununistiyor devamli
Ohh ne guzel.. en guzel spor yuruyus tak kulakligi hemen insanin kafasi da dagiliyorTebrik ediyorum ilk üçü. Biz de daha çok gayret edelim. Spor candır burda havalar hala soğuk bir ısınsın azcık akşam yürüyüşü yapacağım hızlı tempo hergün 45 dakika.
@Bonus sana da ayrıca teşekkürler ellerine sağlık
ayyyy çok yoruldum bugunnn aksi gibi kızımın uykusu yokcenaze evine gittim evimden yaklaşık 1 saat uzaklıkta gidiş geliş 2 saat 1 saatte yürüme mesafesi 2 de çıkıp. 6.30 da ancak eve döndüm kızı eşine bırakınca mecbur otobüslere kaldım.
kızım da uyumuş sağolsun epey tabi gece yatmaz vakit geçsin diye kızımın kalıbını çıkardım yarın birşeyler dikmekle cebellesicem çok seviyorum ve artık ilerlemek istiyorum.
varmı aranızda ilgilenen diken hatunlar
Bugün kreşin pikniği var gideceğiz ailecek ama hepimiz hastayız ama evde oturmaktan da sıkıldık.
Kek yaptım muzlu fıstıklı hepsini dilimledim götürüyorum evde kalırsa canım çeker aman aman
İyi Pazarlar kızlar
Nasıl gidiyor diyetler ve sporlar bakalım?
Bu detoksu yapıyorum diye ben de her sabah heyecanla tartıya çıkıyorumbu sabah 73.9 çıktım. Yani üç günde 2.6 kg gitti
Bakalım son iki gün nasıl geçecek.
Şimdi kaçmam gerek. Bütün gün odama kapanıp ders çalışmam gerekiyor. Akşama bir ara uğrarım
Azracim tebrik ederim canım seni. Heyecanla seni bekliyorum. Beş gün tamamlandı mı? Geçen ay smoothie merakı sarmıştı beni de....sendeki detoks etkisi beni heyecanlandırdı. Alışveriş listemi oluşturup bismillah diyeceğim ben de. Çok sağ ol dosyayı gönderdin elimde sağlam bir rehber var. Artık kilo alırım korkusu yaşamıyorum şu an termal oteldeyim kilo alayım ki verme zevkini yaşayayim di mi....Hafta içi bahar detiksundayim tatlım...İyi Pazarlar kızlar
Nasıl gidiyor diyetler ve sporlar bakalım?
Bu detoksu yapıyorum diye ben de her sabah heyecanla tartıya çıkıyorumbu sabah 73.9 çıktım. Yani üç günde 2.6 kg gitti
Bakalım son iki gün nasıl geçecek.
Şimdi kaçmam gerek. Bütün gün odama kapanıp ders çalışmam gerekiyor. Akşama bir ara uğrarım
Banu niyetlenirsen desteklerim canım... mutfak robotuyla bile yapabilirsin smoothieyi....Ben kursa gitmedim.ama severim birseyler dikmeyibekarken ceyizlik bütün nevresimlerimi kendim diktim ♡ hatta birde ceyizlik beyaz gecelik dikmistim ( önüne dantel de ormustum o zamanlar pek modaydi )
Bu ara çok hoşuma giden bir cocuknkiyafetih vardı nette gördüğüm onu dikmeye niyetlendim bakalım fırsat bulup kumaşı almaya gidebilirsem ( nette tarifi vardı videolu ) aslında kalıp çıkarmayı öğrenmek için kursa gitmek isterim de maşallah kizlardan bana vakit kalmıyor ki
Size iyi eğlenceler inşallah hava güzeldirbiz sabah bahçeye gittik ama inanılmaz soğuktu ve deli gibi rüzgar vardı gerçi yinede iyi geldi bir kaç saat de olsa
Valla seni bu detoks süpermiş ♡♡♡♡ Keşke bende dayanabilsemde öyle bir detoks yapsam
benim gözümü çok yoruyor onlar aysecim yaaaDikiş değilde elişi çok severim iğne oyası özellikle
Ben dikmiyorum hatta hiç bi girişimde dahi bulunmadım hatta uzaktan yakından alakam yoktu hiç benlik değil derdim ama evlendikten sonra fena halde o işlere merak saldımkursuna da gitmek isterim,istediğim kursları sıralasam burdan Edirne'ye yol olurda
Ben kursa gitmedim.ama severim birseyler dikmeyibekarken ceyizlik bütün nevresimlerimi kendim diktim ♡ hatta birde ceyizlik beyaz gecelik dikmistim ( önüne dantel de ormustum o zamanlar pek modaydi )
Bu ara çok hoşuma giden bir cocuknkiyafetih vardı nette gördüğüm onu dikmeye niyetlendim bakalım fırsat bulup kumaşı almaya gidebilirsem ( nette tarifi vardı videolu ) aslında kalıp çıkarmayı öğrenmek için kursa gitmek isterim de maşallah kizlardan bana vakit kalmıyor ki
Size iyi eğlenceler inşallah hava güzeldirbiz sabah bahçeye gittik ama inanılmaz soğuktu ve deli gibi rüzgar vardı gerçi yinede iyi geldi bir kaç saat de olsa
Valla seni bu detoks süpermiş ♡♡♡♡ Keşke bende dayanabilsemde öyle bir detoks yapsam
Çok zor değil ya kaptanım. İlk iki gün biraz sıkıntı çünkü genel olarak sadece sıvı şeyler var. Ama sonrası kolay.Ben kursa gitmedim.ama severim birseyler dikmeyibekarken ceyizlik bütün nevresimlerimi kendim diktim ♡ hatta birde ceyizlik beyaz gecelik dikmistim ( önüne dantel de ormustum o zamanlar pek modaydi )
Azracim tebrik ederim canım seni. Heyecanla seni bekliyorum. Beş gün tamamlandı mı? Geçen ay smoothie merakı sarmıştı beni de....sendeki detoks etkisi beni heyecanlandırdı. Alışveriş listemi oluşturup bismillah diyeceğim ben de. Çok sağ ol dosyayı gönderdin elimde sağlam bir rehber var. Artık kilo alırım korkusu yaşamıyorum şu an termal oteldeyim kilo alayım ki verme zevkini yaşayayim di mi....Hafta içi bahar detiksundayim tatlım...
Banu niyetlenirsen desteklerim canım... mutfak robotuyla bile yapabilirsin smoothieyi....
Canım sade bir menü...ben çubuk krakere karşıyım onun yerine leblebi veya yeşil elma veya ayran tercih ederdim. Disardayim diyorsun ama dışarı çıkmadan acikma ihtimalini düşünerek cantamiza bir şeyler koymayı alışkanlık haline getirelim. Bir şeye karar verdiysek bunu ciddiye almalıyız ... Diyor ve seni çok öpüyorum umutlu annem.Slmlar
Sabah sahanda yumurta,peynir,zeytin,5-6 yaprak marul.1 dlm k ekmegi
Oglen
Cay,5-6 cubuk kraker
Aksam 1 kase yogurt corbasi,salata
Spor yok evde degildim
Azracim muzu soyup dilimleyip öyle mi donduruyoruz?Menü
Bugün geç uyandığım için iki ana iki ara öğün şeklinde beslendim
Sabah 11:30
Muzlu smoothi ( 1 donmuş muz, 2 yk yulaf ezmesi, 2 hurma, 200 ml laktozsuz süt, biraz tarçın)
Ara 14:30
10 tane kabak çekirdeği ve ayran
Ara 16:30
1 hurma ve 5 badem
Akşam 19:30
Fırında kabak ve mantar + 100 gr tavuk göğüsü
Spor yapamadım bugün bu dersler yüzünden
Ben direkt bütün atmıştım buzluğa akşam. Soyarken falan bir problem yaşamadım bu sabah.Azracim muzu soyup dilimleyip öyle mi donduruyoruz?
Menun süper... afiyet olsun.
Soymadan atilmasinda risk olur mu diye düşündüm olmuyormuş demek ...hem kararmazBen direkt bütün atmıştım buzluğa akşam. Soyarken falan bir problem yaşamadım bu sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?