Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Insan 1 gunde +1.2 gelir mi
Insallah cumaya kadar gider

Bol su ve yeşil çay iç canım regl sisligidir o

Günaydın
Umarım çocuk iyidir aklım kaldı hem kadında hem çocukta
Bazı erkekler ne garip ne bencil ve ne kalpsiz

Sorma valla dün sinir oldum hatta hatuna da dedim istersen ben gelip sana yardımcı olayım diye ama babası da gidecekmis onunla o yüzden gitmedim
İşte herkes evlat sahibi olabiliyor ama Baba olamıyor

Moralini sakin bozma canım ben inanıyorum yarın yine normale donecektır tartı ve cuma az da olsa eksi görürsün

Kolay gelsin canım sana

Sorma kadincagizin inanılmaz sinirleri bozulmustu çocuğa pek caktirmamaya çalışıyordu ama o görmeden direk gözlerden yaş suzulup durdu
Adam normalde de pek aramazmis hep kadın arayıp bak çocuğun özledi arasan diyormuş da oylelikle ariyormus

Ne kadar uzuluyorum soyle seyleri duyunca.malesef esimin de babasi vefat etmis annesi tarafindan 2 yasinda birakilmis yillar sonra gelmis ama ne fayda evlenmis 2 cocugu olmus simdi de varla yok arasi.sorsan cok seviyor ama kuru seviyorumla olmuyor.

Allah ıslah etsin ne denebilirki

Bugün yediklerim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Sabah 8 : 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek
Öğle 12: tavuk ızgara, salata
Ara15.30 15 badem, 1 bardak kefir
Akşam az evvel yedim : 8 kaşık barbunya, 1 dilim ekmek
Saat 8 civarı 1 meyve planım var acıkırsam havuç vs de yiyebilirim
Yeşil çay 2 kupa içtim
Spor yaptım bildirmiştim

Nevracim tavuğu akşama barbunyayi öğleye alsaydın turnayı gözünden vururdun. Vücut baklagilleri akşam bu bana lazım olur diye çok harcamiyor...öğle yediğinde akşama kadar enerji ihtiyacında kullanıyor... karbonhidrat oranı yüksek çünkü...tavuk zaten protein onu yağ olarak saklamiyor kas vs yapımında değerlendiriyor program böyle çünkü...bı dahakine öyle yap tamam mı canım. Acikirsan meyve olarak başka alternatif var mı havuçtan başka..onun da şeker oranı biraz daha fazla. Ayva yeşil elma armut gibi....bı de tarçın dök üstüne...Afiyet olsun tercihlerin güzel...kaçamak yok....çok umitliyim senden...

Bi suuredir yokum yeni kural mı geldi :)
Evet bebem...günlük bildirim yapmayı ihmal etmiyoruz. Hani eskiden kalkar hatta geç kalkar öğleye doğru kahvaltı yapardın ya....bı de bize yazardin

Eline sglik cnm cok guzel olmus

Hasibecim mens siskinligidir üzülme,sonuçta sen dikkat ediyorsun..

Umarim daha fazla gecikip seni strese sokmaz döngün

Ilk defa bugun dikkat etmedim bir ara acaba mi diye onun stresinide yasadim. Yok anam yok ben dir tane daha doguramam. Allah evlatlarima omur versin. Cocuk hasretiyle yananlar bir an evvel kavussunlar bebelerine insallah.

Günaydın canım moralini bozma bir iki kilo bu dönemde fazla çıkıyor

Benim hic olmazdi boyle. En fazla 1 gun gecikirdi ondada hic siskinligim olmazdi hatta bazen eksi gelmeye devam ederdim. Ondan moralim bozuldu.

Cuma birak eksi gormeyi sabit gelirsem bile ucarim

Benim hic olmazdi boyle. En fazla 1 gun gecikirdi ondada hic siskinligim olmazdi hatta bazen eksi gelmeye devam ederdim. Ondan moralim bozuldu.

Bulamiyorum
Benimde 1 kez 7 gun gecikmistide,ne kadar uzulmustum.ozmn kizim 8aylikti.daha cokk kucuk nasil abla olsun diye aglamistimama oldum sukur 7. Gunde.banada hic olmazdi,en gec 2 gunden gelirdi.merak etme kontrol yontemin kesinse olursun regl
Bulamiyorum

Canım çok teşekkürler dikkate alacağım uyarılar süper
Yeşil elma yiyeceğim havuç yerine
Valla bende çok çabalıyorum umutlu olmak istiyorum kendimden canım

Olcam cnm insallah biraz daha kahverengi geldi. Insallah yarina sokulur

Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim

seni yalançııı Meryem ablam mi attı resmi
hem de nasıl...çok ısrar etti hatta tehdit şantaj bile var...söylersem bütün sirlarimi açiklayacakmış ...

Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim
İtiraf ediyorum ben de bir bardak buz gibi kola içtim.cezama razıyım. Asibecim bakalım cezan nasıl gelecek...kacamakli menulerden kacamazsin tatlım..yarın telafi edersin ben sana güveniyorum...çok da üzme kendini...beş oklava cezası benden. Kaptanin gönlünden ne kopacak bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…