- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Insan 1 gunde +1.2 gelir mi
Insallah cumaya kadar gider
Günaydın
Umarım çocuk iyidir aklım kaldı hem kadında hem çocukta
Bazı erkekler ne garip ne bencil ve ne kalpsiz
Gunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen
Bende şimdi kahvaltı ettim. Gece çok acıkıyorum ben , belki de erken yediğinden
Yine saat 10 civarı gözüm döndü
Bu sefer havuç ve 3-4 kuru erik yedim ama kesmedi . Birde eşim sürekli blrşey yiyo sinir oluyorum
Neyse kazasız belasız atlattım
Bugün çok işim var ama ilk spor yapacağım
Spor alışkanlığını oturtmam lazım
çok geçmiş olsun canım inşallah çocuğun önemli bir şeyi yoktur insanlar bunu anlamıyorlar eşler boşanabilir ama annelikten babalıktan boşanılmaz çocuğun hastalığının önemli önemsiz diye bir durumu olabilirmi sorumsuz insanlara sinir oluyorum
Ne kadar uzuluyorum soyle seyleri duyunca.malesef esimin de babasi vefat etmis annesi tarafindan 2 yasinda birakilmis yillar sonra gelmis ama ne fayda evlenmis 2 cocugu olmus simdi de varla yok arasi.sorsan cok seviyor ama kuru seviyorumla olmuyor.Bol su ve yeşil çay iç canım regl sisligidir o
Sorma valla dün sinir oldum hatta hatuna da dedim istersen ben gelip sana yardımcı olayım diye ama babası da gidecekmis onunla o yüzden gitmedim
İşte herkes evlat sahibi olabiliyor ama Baba olamıyor
Moralini sakin bozma canımben inanıyorum yarın yine normale donecektır tartı ve cuma az da olsa eksi görürsün
Kolay gelsin canım sana
Sorma kadincagizin inanılmaz sinirleri bozulmustuçocuğa pek caktirmamaya çalışıyordu ama o görmeden direk gözlerden yaş suzulup durdu
Adam normalde de pek aramazmis hep kadın arayıp bak çocuğun özledi arasan diyormuş da oylelikle ariyormus
Sorma kadincagizin inanılmaz sinirleri bozulmustuçocuğa pek caktirmamaya çalışıyordu ama o görmeden direk gözlerden yaş suzulup durdu
Adam normalde de pek aramazmis hep kadın arayıp bak çocuğun özledi arasan diyormuş da oylelikle ariyormus
çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
ellerine sağlık ablişkoooo şahane olmuş ben bunları nişanımdan sonra çok sevmeye başladım ,bende yapmak istiyorumda kendime güvenemiyorum,kızımın odasının kapısına ve süs yastığı olarak
Sen kursa mı gidiyosun abla yoksa kendinmi öğrendin?Teşekkür ederim ❤
Lilicim çok kolay canım kesinlikle yaparsın
Ederim şekerim sevdiklerimi merak etmeyim mi hem Meryem sultan seni çok övdü
zukkum göördüüm gööördüüm sen ne güzel ne tatlıymışsıııın bebişim maşallah konseptinizde çok güzeldi tam benlik siyah gri
zukkum göördüüm gööördüüm sen ne güzel ne tatlıymışsıııın bebişim maşallah konseptinizde çok güzeldi tam benlik siyah gri
Hissettimne dediii
anooooo nereden gördün kiiiizz
Nevracim tavuğu akşama barbunyayi öğleye alsaydın turnayı gözünden vururdun. Vücut baklagilleri akşam bu bana lazım olur diye çok harcamiyor...öğle yediğinde akşama kadar enerji ihtiyacında kullanıyor... karbonhidrat oranı yüksek çünkü...tavuk zaten protein onu yağ olarak saklamiyor kas vs yapımında değerlendiriyor program böyle çünkü...bı dahakine öyle yap tamam mı canım. Acikirsan meyve olarak başka alternatif var mı havuçtan başka..onun da şeker oranı biraz daha fazla. Ayva yeşil elma armut gibi....bı de tarçın dök üstüne...Afiyet olsun tercihlerin güzel...kaçamak yok....çok umitliyim senden...Bugün yediklerimElhan
Sabah 8 : 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek
Öğle 12: tavuk ızgara, salata
Ara15.30 15 badem, 1 bardak kefir
Akşam az evvel yedim : 8 kaşık barbunya, 1 dilim ekmek
Saat 8 civarı 1 meyve planım var acıkırsam havuç vs de yiyebilirim
Yeşil çay 2 kupa içtim
Spor yaptım bildirmiştim
Evet bebem...günlük bildirim yapmayı ihmal etmiyoruz. Hani eskiden kalkar hatta geç kalkar öğleye doğru kahvaltı yapardın ya....bı de bize yazardinBi suuredir yokum yeni kural mı geldi :)
Eline sglik cnm cok guzel olmus
Hasibecim mens siskinligidir üzülme,sonuçta sen dikkat ediyorsun..
Umarim daha fazla gecikip seni strese sokmaz döngün
Günaydın canımmoralini bozma bir iki kilo bu dönemde fazla çıkıyor
Cuma birak eksi gormeyi sabit gelirsem bile ucarimBol su ve yeşil çay iç canım regl sisligidir o
Sorma valla dün sinir oldum hatta hatuna da dedim istersen ben gelip sana yardımcı olayım diye ama babası da gidecekmis onunla o yüzden gitmedim
İşte herkes evlat sahibi olabiliyor ama Baba olamıyor
Moralini sakin bozma canımben inanıyorum yarın yine normale donecektır tartı ve cuma az da olsa eksi görürsün
Kolay gelsin canım sana
Benim hic olmazdi boyle. En fazla 1 gun gecikirdi ondada hic siskinligim olmazdi hatta bazen eksi gelmeye devam ederdim. Ondan moralim bozuldu.
Canım çok teşekkürler dikkate alacağım uyarılar süperNevracim tavuğu akşama barbunyayi öğleye alsaydın turnayı gözünden vururdun. Vücut baklagilleri akşam bu bana lazım olur diye çok harcamiyor...öğle yediğinde akşama kadar enerji ihtiyacında kullanıyor... karbonhidrat oranı yüksek çünkü...tavuk zaten protein onu yağ olarak saklamiyor kas vs yapımında değerlendiriyor program böyle çünkü...bı dahakine öyle yap tamam mı canım. Acikirsan meyve olarak başka alternatif var mı havuçtan başka..onun da şeker oranı biraz daha fazla. Ayva yeşil elma armut gibi....bı de tarçın dök üstüne...Afiyet olsun tercihlerin güzel...kaçamak yok....çok umitliyim senden...
Olcam cnm insallah biraz daha kahverengi geldi. Insallah yarina sokulurBulamiyorum
Benimde 1 kez 7 gun gecikmistide,ne kadar uzulmustum.ozmn kizim 8aylikti.daha cokk kucuk nasil abla olsun diye aglamistim ama oldum sukur 7. Gunde.banada hic olmazdi,en gec 2 gunden gelirdi.merak etme kontrol yontemin kesinse olursun regl
Bulamiyorum
seni yalançıııMeryem ablam mi attı resmi
İtiraf ediyorum ben de bir bardak buz gibi kola içtim.Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?