- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla cnm bnde pko lu değil ama bnde adet olamıyyoruummafoldumbenYA BEN BURAYA 8. GRUBA GİRMEK İÇİN NELER YAPTIMMM KAPTANIM BANA GÜVENDİ ALDI BENİİİ; BEN İSE HİÇÇÇ BİŞİ YAPAMIYORUMMM ELİMDEN HİÇ BİŞİ GELMİYOR SÜREKLİ YİYORUMMM ADET OLAMIYORUMM BİLİYORUM ONUN ETKİSİNDENNN AMA BU HAFTADA BİTSİNNN SON SÖZÜMMM BU DEPRESYONDAN ÇIKICAMMM DR. A GİDİMM O BENİ RAHATLATIRRR İNŞ....BENİ ANLAYINN NE OLURR ÇOK BUNLADIM ARTIKKKKK BIKTIMMMMMM HER SABAH WC GİDİP ADET OLDUMMU DİYE KONTROL ETMEKTENNNN SIKILDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM.....HİÇ YÜZÜM GÜLMÜYORMUŞŞ ÇEVREMDEKİ HERKES SÖYLEDİ....NERDE ESKİ BENMİŞİMMMM NORMALDE KIPIR KIPIRR YERİNDE DURAMAYAN BİRİ İDİMM AMA ŞİMDİ NE OLDU İSE BİLMİYORUMMM SÜREKLİ DALIYORUMMM BİR İŞİN ÜSTÜNDE FAZLA DURAMIYORUM BUNALIYORUMMM.... HİÇ BİŞİYDEN ZEVK ALMAZ OLDUMMMM...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
BANA BİR ÖNERİNİZ VARMI ARAKDAŞLARR NE YAPMALIYIMMM TEMMUZUN 20 SİNDE TATİLE GİDİCEM EN AZINDAN TATİLE GİDENE KADAR KİLO AZDA OLSA VERMEK İSTİYORUMMMM....
neslihan bu kadar takma kafana canım elbet gider kg başka sorunlar olmasın kg dedigin nedirki biz tam olarak konsantre olamıyoruz o kadar bir sıksak kendimizi süper gider kg adetine gelince bence dr git iyi gelir hemde moralin düzelir
Azracım canım bi an önce ilaçlarına başla,
Bu sırada diyetini de ihmal etme,
Eminim istediğin kiloya kolaylıkla düşeceksin
walla cnm bnde pko lu değil ama bnde adet olamıyyoruummafoldumben
takma kafana daha yeni evlsiin olur herşey
haftaya çook ii ,skor bekliyorum sendenopuyorumnanaktan
ÖZVERİN İÇİN CİDDENN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ÇOK SAMİMİSİNİZZ SİZİ ÇO.KKK SEVİYORUMMM..opuyorumnanaktan
ne güzel deddiinyerimseniben
neslihan bu kadar takma kafana canım elbet gider kg başka sorunlar olmasın kg dedigin nedirki biz tam olarak konsantre olamıyoruz o kadar bir sıksak kendimizi süper gider kg adetine gelince bence dr git iyi gelir hemde moralin düzelir
Slm kızlar, ben geldim.
Neslişim sen çok bunalmışsın güzelim yaa,
(NESLİHAN YERİNE NESLİŞİM DİYECEM MÜSAADE EDERSEN)
Kız kardeşimin adı Neslihan ve ona neslişim derim de ondan ağız alışkanlığı,
Burda hepimiz kardeş gibiyiz sonuçta)
Bence sen tatile gidene kadar kendini çok fazla sıkma,
Tatile gidip gelince eminim rahatlarsın,
Sonrasında daha kolay motive olup, daha hızlı kilo verebilirsin.
Evet kilolu olmak hoş değil,
Şimdi denizde incecik kızlar bikinileri giyip çıkınca iyice canımız sıkılacak ama sonuçta ruh sağlığımızdan önemli değil,
Önemli olan psikolojik anlamda kendimizi iyi hissetmek,
Bir de şöyle düşün,
Güzellik, çekicilik, seksilik sadece ince bir vücuda sahip olmaya bağlı değildir.
Etrafımızda görürüz, kilosu normalin üstünde insanlar vardır mesela,
Ama öyle pozitif, öyle enerjik, öyle mutludurlar ki, çevresindeki herkesin ilgisini çekerler,
Çünkü mutlu olduğumuzda etrafımıza yaydığımız enerji ve beş duyu organımızla algılanamayan kimyasallar çevredeki insanların ilgisini çeker.
Öncelikle kilolu da olsan kendini sevmen, kendini beğenmen gerekir.
Ben hep kendi kendime şunu söylerim,
"Ben iyi bir insanım, hiç kimsenin kötülüğünü istemem, hiç kimse hakkında kötü düşünmem. Ve bu iyi düşüncelerimden dolayı iç güzelliğim dışıma yansır. Vücut ölçülerim 90-60-90 olmasa da çevremdeki herkes beni beğenir ve sever."
Eminim sen de çevrende sevilen ve beğenilen bir insansın,
Lütfen kilom fazla diye üzülme.
Ayrıca bu kilolar gidecek.
Şu anda geçici bir dönem yaşıyosun,
En önemlisi bunun için çaba harcıyosun.
ben yine ipin ucunu kaçırdım kızlar.
Pardon...
İlter, Neslihan ve selma hep birlikte bi diyet yapalım demişler,
ben de bu konuda fikrimi söyleyeyim,
Öncelikle şu sağlık orucunu unutun, zaten öyle sağlıklı olunmaz, bence o açlık grevi gibi bişey)
Ayrıca burda herkesin aynı diyeti yapması pek mümkün değil,
Fakat ortak noktalar bulunabilir.
Biz bunu bi ara denemiştik.
Örneğin, hergün 2 lt. suyu ihmal etmemek (mümkün olduğunca çok su içmek)
her gün en az bir fincan yeşil çay içmek,
İçebilenler için ılık elma sirkeli su içmek,
Her gün en az bir saat spor yapmak,
Bunun yanında ara öğünleri ihmal etmemek,
yemeklerde mümkün olduğunca domates, salatalık tarzı kalorisiz besinlere yer vermek.
Eğer bunları harfiyyen uygularsanız eminim güzel sonuçlar alırsınız.
Artık diyet yapa yapa uzman olduk.
Bunları yaparken de vücudun belli direnç noktaları (duraklama dönemleri) olur.
O dönemlerde vücudu şaşırtıp diyete biraz ara vermek ve bir süre sonra tekrar başlamak faydalı oluyor.
Bu sırada beyin de dinlenmiş oluyor çünkü...
ben bu cuma son defa kilomu bildirecem.
Sonrasında yaklaşık bir ay izinli olacam.
67 ile başladığım maratona (aslında 70 ama sizinle 67 den başlamıştım) 60 da bi ara verecem.
Tabi yine yediklerime ve sporuma dikkat edecem.
İnş. döndüğümde idealime ulaşmış olurum (ama pek ümitli değilim)
Bunu sizler de başarabilirsiniz.
ben çok zor kilo veren biriyimdir.
Ben bile verdiysem, hepiniz verirsiniz.
Hadi birazcık ümitli olun
Kızlar uzun uzun yazmışım kusura bakmayın,
Böyle bi süre yazamayınca özlüyor insan.
Tatil dönüşü benden çekeceğiniz var yani)
Yarın sınav görevim var ve akşama kadar giremicem.
Herkse diyetine ve sporuna sadık kalsın lütfen.
herkese günaydınnn kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:
cümleten günaydın ve kandilinizi kutluyorum arkadaşlar
bn sabah kalktıım ılık bi duş sonrasında 1 bardak elma sirkeli su içip
1 saat yürüdüm gelsim ve yarım litre dahah su içtiim
ama bi türlü adet oalmdıım çook kötü şişim
rüya deme bana tüylerim diken diken olurSELMACIĞIMMM SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM ESKİ BEN OLUCAM ARTIKK SÖZZZ....opuyorumnanaktan
CNMMMMMMM BANA NESLİŞİMM DEMENN HOŞUMA GİTMEDİ DEĞİL...ÇOK HOŞUMA GİTTİ SAMİMİYETİN İÇİNN BENİ RAHATLATTIĞINN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...opuyorumnanaktan
DOĞURU SÖYLÜYORSUNN CNMM HAKLISINNN DAHA İZİNİME 1 AY VAR VE BEN 1 AYDA KİLO VERİRİM EN AZ 5-6 KG..FAZLASIDA ZATEN ZARARLI OLURR Kİ ARKADAŞLARIMM KİLOLU GÖZÜKMEDİĞİMİ SÖYLÜYORR VÜCUDUM ÇOK DİRİ VE SIKI DOĞUM YAPMADIĞIM İÇİN BELKİDE ÖYLE BİLMİYORUM AMA 72 KG. ARKADAŞIM VAR KIYAFETLERİMİZ BİRDİRR...YANİ 42-44 GİYİYORUMM 82 OLDUĞUM HALDEE.....O YÜZDEN ŞANSLIYIMMM.... ADET İÇİNDE DÜN BİR İLACA BAŞLADIMM 15-20 GÜNE SÖKÜLÜRÜM RAHATLARIM GİTMEDEN AZDA OLSA...
SAĞOLINN KIZLARRRR BUDA BENDENN CANLARIMM...
♥♥♥ Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.. ♥♥♥
SİZİ SEVİYORUMMMM VE MUTLUYUMMMM ÇÜNKÜ GECE ÇOK GÜSEL BİR RÜYA GÖRDÜMMMM BİRAZ RAHATLADIMMM RABBİM BENİ UNUTMAMIŞŞŞ BANA MUTLU OLMAM İÇİNN BİR RÜYA GÖNDERMİŞŞ ÇOK ŞÜKÜRRRRR.....UNUTULMAMIŞLARDAN OLMAK DİLEĞİ İLEE......
canım sana düşüncewlerin konusunda tamamen katılıyorum çok güzel yazdıklarınSlm kızlar, ben geldim.
Neslişim sen çok bunalmışsın güzelim yaa,
(NESLİHAN YERİNE NESLİŞİM DİYECEM MÜSAADE EDERSEN)
Kız kardeşimin adı Neslihan ve ona neslişim derim de ondan ağız alışkanlığı,
Burda hepimiz kardeş gibiyiz sonuçta)
Bence sen tatile gidene kadar kendini çok fazla sıkma,
Tatile gidip gelince eminim rahatlarsın,
Sonrasında daha kolay motive olup, daha hızlı kilo verebilirsin.
Evet kilolu olmak hoş değil,
Şimdi denizde incecik kızlar bikinileri giyip çıkınca iyice canımız sıkılacak ama sonuçta ruh sağlığımızdan önemli değil,
Önemli olan psikolojik anlamda kendimizi iyi hissetmek,
Bir de şöyle düşün,
Güzellik, çekicilik, seksilik sadece ince bir vücuda sahip olmaya bağlı değildir.
Etrafımızda görürüz, kilosu normalin üstünde insanlar vardır mesela,
Ama öyle pozitif, öyle enerjik, öyle mutludurlar ki, çevresindeki herkesin ilgisini çekerler,
Çünkü mutlu olduğumuzda etrafımıza yaydığımız enerji ve beş duyu organımızla algılanamayan kimyasallar çevredeki insanların ilgisini çeker.
Öncelikle kilolu da olsan kendini sevmen, kendini beğenmen gerekir.
Ben hep kendi kendime şunu söylerim,
"Ben iyi bir insanım, hiç kimsenin kötülüğünü istemem, hiç kimse hakkında kötü düşünmem. Ve bu iyi düşüncelerimden dolayı iç güzelliğim dışıma yansır. Vücut ölçülerim 90-60-90 olmasa da çevremdeki herkes beni beğenir ve sever."
Eminim sen de çevrende sevilen ve beğenilen bir insansın,
Lütfen kilom fazla diye üzülme.
Ayrıca bu kilolar gidecek.
Şu anda geçici bir dönem yaşıyosun,
En önemlisi bunun için çaba harcıyosun.
ben yine ipin ucunu kaçırdım kızlar.
Pardon...
canım zaten o oruş dedikleri şeyi ben asla yapamam az yemek yiye bilirim ama sadece meyva suyu ile asla yaşıyayamam benim ihtiyacım olan şey beni biraz motive edicek bir iki kilo verdiğimi terazide görmek olacak gerisi gelir benim için bir sıka bilsem kendimi tuta bilsem 1 hafta geri gelecekte ben bir türlü motive olamadımİlter, Neslihan ve selma hep birlikte bi diyet yapalım demişler,
ben de bu konuda fikrimi söyleyeyim,
Öncelikle şu sağlık orucunu unutun, zaten öyle sağlıklı olunmaz, bence o açlık grevi gibi bişey)
Ayrıca burda herkesin aynı diyeti yapması pek mümkün değil,
Fakat ortak noktalar bulunabilir.
Biz bunu bi ara denemiştik.
Örneğin, hergün 2 lt. suyu ihmal etmemek (mümkün olduğunca çok su içmek)
her gün en az bir fincan yeşil çay içmek,
İçebilenler için ılık elma sirkeli su içmek,
Her gün en az bir saat spor yapmak,
Bunun yanında ara öğünleri ihmal etmemek,
yemeklerde mümkün olduğunca domates, salatalık tarzı kalorisiz besinlere yer vermek.
Eğer bunları harfiyyen uygularsanız eminim güzel sonuçlar alırsınız.
Artık diyet yapa yapa uzman olduk.
Bunları yaparken de vücudun belli direnç noktaları (duraklama dönemleri) olur.
O dönemlerde vücudu şaşırtıp diyete biraz ara vermek ve bir süre sonra tekrar başlamak faydalı oluyor.
Bu sırada beyin de dinlenmiş oluyor çünkü...
ben bu cuma son defa kilomu bildirecem.
Sonrasında yaklaşık bir ay izinli olacam.
67 ile başladığım maratona (aslında 70 ama sizinle 67 den başlamıştım) 60 da bi ara verecem.
Tabi yine yediklerime ve sporuma dikkat edecem.
İnş. döndüğümde idealime ulaşmış olurum (ama pek ümitli değilim)
Bunu sizler de başarabilirsiniz.
ben çok zor kilo veren biriyimdir.
Ben bile verdiysem, hepiniz verirsiniz.
Hadi birazcık ümitli olun
canım sanada günaydın sneind ekandilin mubarek olsun allahım bütün dualarınızı kabul etsinherkese günaydınnn kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:
günaydın cnaım seninde kandilim mubarek olsun bütün duaların kabul olsuncümleten günaydın ve kandilinizi kutluyorum arkadaşlar
bn sabah kalktıım ılık bi duş sonrasında 1 bardak elma sirkeli su içip
1 saat yürüdüm gelsim ve yarım litre dahah su içtiim
ama bi türlü adet oalmdıım çook kötü şişim
günaydın cnaım hayırdır inşallah ne rüyası güzelimSELMACIĞIMMM SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM ESKİ BEN OLUCAM ARTIKK SÖZZZ....opuyorumnanaktan
CNMMMMMMM BANA NESLİŞİMM DEMENN HOŞUMA GİTMEDİ DEĞİL...ÇOK HOŞUMA GİTTİ SAMİMİYETİN İÇİNN BENİ RAHATLATTIĞINN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...opuyorumnanaktan
DOĞURU SÖYLÜYORSUNN CNMM HAKLISINNN DAHA İZİNİME 1 AY VAR VE BEN 1 AYDA KİLO VERİRİM EN AZ 5-6 KG..FAZLASIDA ZATEN ZARARLI OLURR Kİ ARKADAŞLARIMM KİLOLU GÖZÜKMEDİĞİMİ SÖYLÜYORR VÜCUDUM ÇOK DİRİ VE SIKI DOĞUM YAPMADIĞIM İÇİN BELKİDE ÖYLE BİLMİYORUM AMA 72 KG. ARKADAŞIM VAR KIYAFETLERİMİZ BİRDİRR...YANİ 42-44 GİYİYORUMM 82 OLDUĞUM HALDEE.....O YÜZDEN ŞANSLIYIMMM.... ADET İÇİNDE DÜN BİR İLACA BAŞLADIMM 15-20 GÜNE SÖKÜLÜRÜM RAHATLARIM GİTMEDEN AZDA OLSA...
SAĞOLINN KIZLARRRR BUDA BENDENN CANLARIMM...
♥♥♥ Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.. ♥♥♥
SİZİ SEVİYORUMMMM VE MUTLUYUMMMM ÇÜNKÜ GECE ÇOK GÜSEL BİR RÜYA GÖRDÜMMMM BİRAZ RAHATLADIMMM RABBİM BENİ UNUTMAMIŞŞŞ BANA MUTLU OLMAM İÇİNN BİR RÜYA GÖNDERMİŞŞ ÇOK ŞÜKÜRRRRR.....UNUTULMAMIŞLARDAN OLMAK DİLEĞİ İLEE......