Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tünaydın arkadaşlar
tünaydın azra sılacağım hepinize kolay gelsin kendimi hazır hisede bilsem benide alın arınıza diyeceğim ama önce motive olmam sonrada takımınızda yer olması lazım
aslında cok güzel kilo veriyorum yapsam bende pko var düzenli ilac ve düzenli diyetle gecen sene 3 ayda 17 kiloya yakın verdim sonra bırakınca nerdeyse 10 ayda 6 kilosunu yeniden aldım aslında cok istiyorum tekrar baslamak ama bu pko ileti yakamı bırakmıyor sürekli canım tatlı istiyor buda kilo yapıyor doktorumun verdigi ilacta artık kesmiyor tatlı isteğimi tekrar diyetisyenim gitsem diye düsünmeye basladım ama sonucta yine ben yapacağım o azmi tekrar bir yakalaya bilsem
neyse hepinize basarılar eğer takımınızda yer acılırsa yinede bana haber edin belki sizin sayenizde yeniden baslarım hepinize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eminim yaparsın sen azmettikten sonra
bu hafta denemen hafta olsuun janetiim bol paylaşım istiyoruum (bu snede de var biliyoruum)
sana kapımz herdaim açııkk cnmmma.s.
burda pko lu 2 arakdaşımz daha var hatta
o şeklde de paylaşım yaparsnzopuyorumnanaktan

ne hapları azra
zayıflamak icinmi yoksa baska bir rahatsızlıkmı
zayflamka için doktor raporla verdii cnmma.s

günaydın benimde bu gün misafirim var kahvaltıya gelecek cok sıcak havalar azra adanayı düşünemiyorum sıcagını ben herhalde ölürdüm

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
çok fec cnmm resmn sauna ama kilo verdrmiyoor ah ah yağlarıda eritse şu sıcaklar

Selmacım ne artısı güzelim,
ne yapıyosun sen yaaaaa???
Yaz geldi artık,
ıncecik olmamız lazım,
Sen sabit kalmayı geçmiş, artıdan bahsediyosun,
Olmaz böyle güzelim,
Yapma etme ne olur?
Hadi topla kendini,
Bir an önce ciddi ciddi motive ol ve seni hiç bir şeyin engellemesine izin verme.
Hadi güzelim, bugünden itibaren tekrar başla,
ıncecik olacağın günleri canlandır kafanda...
Sonra tam olarak yapacaklarına ve dikkat edeceklerine odaklan.
Veee keyifle sonucu izle....

slm kızlar ben geldimm çok yoğun bi gün benim için sabah 7 de uyandım 8.30 da kızımı kurana yolladımm 9.20 de ben spora gittim 12 de geldim duşumu aldım sabah gitmeden bir kase mısır gevreği yedim öğlen gelin ce duştan sora bi tabak makarna salatası yedim ve bir sivri biber şimdide çok yorgunum azcık dinleneyim akşama oğlum içli köfte istedii biraz dinlenip yapıyım bariii:1hug:

selam kızlar nasılsınız ben 76 kilo ile diyete basladım 3 gün önce simdi 74.7 yim sabahları zeytin kadar peynir 3 zeytin sınırsız domates ve salatalık yiyorum öglen iki kasık sebze yemegi yanında salata veya yogurt aksamda yin yemekten 1 veyya iki kasık alıyorum bol salata yiyorum ara öğünlerdede asırrıya kacmayacak sekilde meyve yiyorum aksamlarıda 1 saat yürüyüs eşim evde oldugu zaman gidebiliyorum gidemesemde kondisyon bisikleti sürüyom hepimiz iyi paylasımlar umarım herkes istediği ideal kiloya ulasır

selmacım görüşemiyoruz artık yaa benimde işlerim youn sende pek durmuyorsun nasılsın cnaım
biz nasıl başlıyacaz ben bilemedim gündüz çok güzel az yiyiorum ama akşam biraz kaçırıyorum sanki yaa şu oruca bendemi başlasam biledim yaaa korkuyorumda dengeleri bozmakta istemiyorum ama kiloda veremiyroum sabitledim kaldım

ilter malesef görüşemiyoruz nasılsın bana pek ps düşmüyor malesef cocuklardan arada yalvar yakar alıyorum ellerinden malesef evet birşeyler yapalım bence takım olarak bir diyet bulup yapsak orucu boşver mantıklı degil bence araştıralım bişeyler bulup yapalım

Anam yıne kımse yokk

kızlar benım mıĞdeme bıŞıler oluyoorr

sÜrklı mıĞdem bulanıyorr sÜreklı yıyorummm aÇlık hıssınden baŞım aĞrımaya baŞlıyoo ya bu adet olamadımm pos vurdu benı yınee offf allahımm ınŞ .dÜzelırımm p.tesı veya salı dr. Gıdıcemmm

Back