geçmişler olsun tekrar canım bencede bol bol su iç suyun çok faydası varmış böbrek taşına daha doğrusu su herşeye çok faydalıçok saol cnm geldim sağ böbreğimde taş oluşumu başlamış ve idrar yollarında iltihab varmış bol bol su iç dedi bende zaten fazla fazla içiyorum dedim 10 15 bardak olsun dedi buna şükür diyelim allah bütün hastalara şifa versin şimdi gidip kahvaltı yapayımm
tamam cnaım başlıyoruz maratona ben bu stresle nasıl başlarım bilmiyorum ama başlıyacam yaniSLM KISLAR....
BEN GELDİM...DÜN YOKTUMM KARDEŞİMİN KEP TÖRENİNE GİTTİK..KİLO BİLGİMİDE ÇOK KISA BİR ZMN OLDUĞU İÇİN İLTERE MESAJ ATABİLMİŞTİM...TAM BİLGİ VERMEYİP SİZİ BİRAZ ZORLAMIŞIMM ONUN İÇİN ÖZÜR DİLERİM...
BU ARADA ÇOK SEVİNDİM TAKIMA ALINDIĞIMM İÇİN.....İLTERCİĞİMM SAĞOLSUNN İLGİLENMİŞŞ AYRICA TEŞEKKÜR EDERİMMM....
İLTEERRRR MARATONA BAŞLIYORUZZ ONA GÖRE....
BU ARADA HAFTADA 6-8 KG. VERMEK ÇOK ZARARLI BU ŞEKİLDE KENDİNİZE EZİYET ETMİŞ VE BEDENİNİZE ZARAR VBERMİŞ OLURSUNUZZ O YÜZDEN BUNA KATILMIYORUMMM..lmaz:.HAFTADA EN FAZLA 2 KG. VERMEK NORMAL AMA FAZLASII ANORMALL....GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLSUNN TEMİZ OLSUN KALICI OLSUN HANIMLAR DİME AMA.... :lepi:
nasılsında bildin yaaa evet arkadaşım bebek istiyorBir de Osmaniye gelmiş,
Vay hemşom hoşgeldin diyorum,
Ben de Osmaniyeliyim kıs,
Hatta bugün Osmaniye den geldim,
Sen Osmaniye de mi yaşıyosun?
İlterin arkadaşı olduğuna göre, bebek istiyosun doğru mu?
İlter yakında burayı bebek sahibi olmak isteyenlerin topiğine çevirecek)
Gelin güzelim gelin,
Bebek olmadan kiloları verip bi sabitleyin,
Yoksa sonra çoooook zor olacak
günaydın selmacım sen nasılsın cnaım ben iyiyim bitanem opuyorumnanaktangünaydın ilter nasılsın
canım bende pazar günleri kendimi tutamıyorum acıkcası ama hafta içi kolay oluyor bende bugün sıkı şekilde başladım baklaım allahım sonuna kadar böyle götürsüniyiyim ilter dün cok yemiştim şimdi sadece domates salatalık yiyorum kahvaltı olarak bu gün başladım aşırı sıkmaya bakalım
iyiyiz canım sen nasılsınselmacığımm ilterciğimm nasılsınız??
selmacığımm ilterciğimm nasılsınız??
kızlar kaptanımız yok nerede acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?