- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
sakın canım aç gezmek tamamen metabolizmayı yavaşlatır.sende zaten yanlış yapıyorum demişsin.yediklerine dikkat et az ye ama proteinli şeyler ye tok tuta seni.kıazlr mrb.hafta sonu msj atamadım.evde netim yok.birkaçgündürde rahatsızım ve işde müsait olamadığımdan yazamadım bir türlü.ben yaklaşık 2-3 gündür aç geziyorum.doğru dürüst yemek yemiyorum kilom farketsin diye.aslında hata yapıyorum farkındayım.
kıazlr mrb.hafta sonu msj atamadım.evde netim yok.birkaçgündürde rahatsızım ve işde müsait olamadığımdan yazamadım bir türlü.ben yaklaşık 2-3 gündür aç geziyorum.doğru dürüst yemek yemiyorum kilom farketsin diye.aslında hata yapıyorum farkındayım.
odem attırıcı tarzda besınlerı tercıh et canım daha az hasarla atlatabılırsınBen dün telefonumu işte unutmuşum akşam menümü yazamadım dünkü menüm şöyle:
Sabah: Lorlu yumurta, 1 dilim çok tahıllı ekmeğim, peynir, zeytin,
Ara: Bir avuç kuru üzüm ve yer fıstığı karışımı
Öğle: Haşlanmış tavuk, yoğurt.
Akşam: Yarım tabak etli kuru fasulye, turşu.
Ara: Yarım portakal, bir lokma bisküvili tatlı (işte bunlar bence kaçamak çünkü akşam yemeğinden sonra ne yersem sabah tartıda artı olarak görüyorum.
Bu hafta regl haftam canlar o yüzden çok eksi beklemiyorum kendimden.
canım ac kalma kesınlıkle evt taartıda eksık cıkarsın ama yemek yedgın anda + ya cıkarsın dırek kılo olarak doner kendını kandırma gıbı bısey oluyorkıazlr mrb.hafta sonu msj atamadım.evde netim yok.birkaçgündürde rahatsızım ve işde müsait olamadığımdan yazamadım bir türlü.ben yaklaşık 2-3 gündür aç geziyorum.doğru dürüst yemek yemiyorum kilom farketsin diye.aslında hata yapıyorum farkındayım.
canım ekmegı aksam yemegı yerıne sabah kahvaltısında tuketmeye calıs zaten sabah bı sımıt yemıssın 4 dılım ekmege bedel bugunu 6 dılım ekmekle kapatmıs olmussun ve asurede yemıssınBugünkü menü
KAHVALTI
Simit şekersiz çay
ÖĞLE
Küçük kase aşure
AKŞAM
Etli pırasa yemeği 2dilim ekmek turşu
Akşam yemeğimi 17:30 olmadan bitirdim bakalım gece hangi orkestra çalacak midemde
canım ekmegı aksam yemegı yerıne sabah kahvaltısında tuketmeye calıs zaten sabah bı sımıt yemıssın 4 dılım ekmege bedel bugunu 6 dılım ekmekle kapatmıs olmussun ve asurede yemıssındaha dıkkat kuzum cumaya son 1 gun
ekmeksız kapat demıyorum canımda ekmegı sabah tuketmeye calısHaklısın canım farkındayım bugün hastanede günüm geçti kahvaltı mecburiyetten öyle oldu akşam da erken yediğim için biraz ayarı kaçtı ekmeğin yarın söz ekmeksiz gün kapatmaya çalışacağım
ekmeksız kapat demıyorum canımda ekmegı sabah tuketmeye calıs
valla canım ben de 3 markanın tartısı var arcelık ,arzum ve felixinşallah diyelim
tartı alacağız yarın hangi tartıyı önerirsiniz acaba
ben fen ve teknolojı ogretmenlıgı okuyorum canım egıtım fakultesındeym ıstatıstık dersımızz var ama bıyoıstatıstık yok suan hatta ıstatıstık alttan kalan bı dersımaskrhpozitif fen ve edebiyat okuyordun heralde biyoistatistik dersi gördünüzmü canım
ben fen ve teknolojı ogretmenlıgı okuyorum canım egıtım fakultesındeym ıstatıstık dersımızz var ama bıyoıstatıstık yok suan hatta ıstatıstık alttan kalan bı dersım
valla canım ben de 3 markanın tartısı var arcelık ,arzum ve felixbıde fakırın bu vucut ındexını olcenlerden aldım ama oylece duruyor hatta onu kardesımın ceyızıne koydu sanırm annem arcelık aldım ılk ama begenmedım onu ıstanbuldakı evımde kullanıyorum onune arkasına yapılan baskıya gore az yada cok tartıyor. felıxı evlenmeden once almıstım oda gayet ıyıydı anneme bıraktım onuda suan arzumu kullanıyorum ve gayet memnunum canm
rıca ederım cnmönerilerini dikkate alacağım canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?