- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
süpersin özlemcim beni geçeceksin bu hafta galiba :)Kızlar bu arada ben bugün -100 daha gördüm
DiyEt yapan kisi yiyeceklerini yaninda goturur ben misafire gittigimde bile yanimda goturuyorum[/QUOTE]UOTE="math27, post: 37707866, member: 586010"]Okulda bulamam ki onları
süpersin özlemcim beni geçeceksin bu hafta galiba :)
bugün benim ps güünüm dukan geçen hafta türkiyedeydi ve ps günlerinde normalde sebze proteinin 1/3 ü kadar oluyordu açıklama yapmış dukan amca sebzeyi o gün istediğiniz kadar yeyin ama protein de alın demiş.
Uyuyakaldığım için direk çıktım evden. Bişe hazırlayıp yanıma almaya bile fırsatım olmadı kiDiyEt yapan kisi yiyeceklerini yaninda goturur ben misafire gittigimde bile yanimda goturuyorum
Çok geçmiş olsun canımevet canım beni anladığını biliyorum zaten en çok bu tür şeyleri yaşayanlar anlar.diğerleri bilmez o ruh halini.keşke evini değiştirme imkanın olsaydı bence daha iyi olurdu.ben o büyüden sonra evde aslında 1 tane daha buldum bu kez salonda.ama annemlere söylemedim üzülmesinler diye yırtıp yaktım.kim böyle bir şeyi yapabilir aklıma gelmiyo.kimsenin günahını da alamam.demekki yatak odama girip takılarımın olduğu kutuyu açacak kadar yakın birisi.
neyse dediğin gibi inşallah herşey geçmişte kaldı.Allahın bize bir sınavıydı belkide.demiştim ya geçenlerde size temmuzdan itibaren ilaç.larımı içmiyorum diye işte bu yüzden artık öyle olmamın sebebini öğrendim büyüymüş.zaten ilaçlar benim düşüncemi değiştirmiyordu ki sadece uyutuyordu.tabbii annemler hala kullandığımı sanıyorlar ama söyleyemem onlara üzülürler.
herşey geride kaldı geçmişe ne kadar çigi atalım desekte işte bazı geceler bunları düşünmeden edemiyorum.
Allah herşeyin hayırlısını versin amin..
Çok pahalı değil mi canım kaç metrekareohh canım ne güzel babadan kalma eviniz varmış.bizim kayınpeder ev almadı bize durumları aslında çok iyi ama kaynanam aldırır mı hiç?
geçen kayınbabam istanbul dönüşü 3-4 kutu çikolata getirmiş biz de onlardaydık.çıkardı adam biz eve giderken 2 kutusunu bana verdi.kaynanam hemen süratle mutfaktan odaya gelip adam bana ne veriyo diye bakıyo ters ters.yani çikoltayı bile kendi oğlundan torunundan gelininden esirgeyen bir kaynana nasıl ev alır ki!
biz evimiizi aldık canım 230 bine 60 bini verdik kalan 170 bini 10 yılda kredi olarak ödeyeceğiz ayda 2 bin olarak çok zorlanacağız ama napalım. sağlıklı olalım da herşey ödenir.
Kızlar bu arada ben bugün -100 daha gördüm
canım kolye çok güzel duruyo valla.toptancıya mı satıyorsun kaçtan gidiyo tanesi mesela bu?
Kizlar biz doktordan geldik simdi çok şükür iyiymis bebis
Cinsiyetimiz yine bacaklarini acmadi dedi doktorumuz ama %60 kiz dedi erkekten koza doğru dönüyorum bakalim hayirlisi
Uyuyakaldığım için direk çıktım evden. Bişe hazırlayıp yanıma almaya bile fırsatım olmadı ki
kızlar çok sık başdönmem oluyo ya şu 3 4 gündür. Tansiyonum mu düşüyo acaba yayarın doktora gitcem
Banucum fatihe gidiyormusunNeyse kızlar bana müsaade
Anam aradı kızkardeşin geliyor öğlenlik birlikte yiyelim birşeyler sonrada Sosyete pazarına gideriz diye
Aslında pek Pazara gidesimde yoktu ama o bahaneyle yürümüş olurum
Git gel 1 saat garanti yürümüş olurumoradada bir saat yürürüz en azından
Artık akşam uğrarım ancak tekrar
Hepinizi kocaman öpüyorum
Bol eksili az kalorili bir gün olur inşallah hepimiz için
Onda çevrim hatası diyordu değilmiymişsüpersin özlemcim beni geçeceksin bu hafta galiba :)
bugün benim ps güünüm dukan geçen hafta türkiyedeydi ve ps günlerinde normalde sebze proteinin 1/3 ü kadar oluyordu açıklama yapmış dukan amca sebzeyi o gün istediğiniz kadar yeyin ama protein de alın demiş.
Banucum fatihe gidiyormusun
Ya şu kapri eşofman altları varya 5tl ye onlardan istiyorum ben. Orda aldıklarım eskidi. Sırf onun için gelesim var istanbula eşim delirdin heralde diyor :)Aslında benim küçük kuzu doğduğundan beri hiç gitmedim Fatih Pazarına ama bayılıyorum oraya aslında
Bizim semtte de bir Sosyete pazarı altında pazar var ve bazen gerçekten çok çok güzel şeyler oluyor uygun fiyata
Bugün kendime 10 liraya çok güzel büyük bir cüzdan aldım çift taraflı siyah
Anam sabahtan 10 cift çorap almış 50 kuruştan
Kuşuma 7.5 liraya bir tane uzun kollu aldım Minni Mouselu
Hatta kızkardeşim eşine çok güzel bir eşortman takımı aldı takım 30 liranormalde üstü ancak o fiyata alabilir insan
Tabi Fatih pazarının çeyreği kadardır ancak orasıŞu ara havalar fena değil ama yinede yazın daha zevkli oralarda gezmek İnşallah yaza kadar güzel kilolar verip ondan sonra daha rahat dolaşacağım oralarda
Ya şu kapri eşofman altları varya 5tl ye onlardan istiyorum ben. Orda aldıklarım eskidi. Sırf onun için gelesim var istanbula eşim delirdin heralde diyor :)
Gel canım beklerimKız akraba falan varsa bari yaza doğru gel hem tatil olur, hem pazar yaparsın o bahaneyle hemde bakarsın belki kahve bile içmek nasip olur birlikte
Benim yolum kayseriye düşerse kesinlikle senlede Gülşenlede bir araya gelmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?