- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
ohh bende istiyom o romantizmden biz başbaşa dışarı çıkıp yemek yemeyeli uzun zaman oldu.ya kızımıda götürüyorum yada dışarı çıkınca mutlaka arkadaşlarla okey falan takılıyoz.yoook ama imrendim sana bende cumartesi dilayı anneanneye bırakıp eşimi alıp çıkcam dışarı canlı müziğe gitsek kafi benim için..
listede duzeltiim kuzm sorun yok :) amin cnim inşallah ayri kalmak zor gerçekten ayni durum bizdede var gecen sinemaya gittik ben incir receline gitmek istedim o istemedi aksiyon korku olacagina komediye gidelim o zaman dedik sansimiza cem yilmazin filmi varmis ama begenmedim ben tabi inşallah güzel bi aksam gecirirsiniz canim benim Bill eğlenceler :)(Olurmu canım hiç sorun değil gitsinde varsın bir sonraki hafta fark büyük olsun
Takıma zararım olmasın o yeter bana
kıyamam kuzum
İnşallah bir daha hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız zorunlu da olsa
Valla benim cadılardan çok sık fırsat olmuyor eşime başbaşa mı kalsak dedim adamında canına minnetmiş hadi fırsat bulmuşken bir bak da sinema yapalım dedi
Pek hoşuma gidecek birşeyde göremedim vizyonda ama bakalım ( o romantik sevmez bende aksiyonen kötü ihtimal komediye gideriz diye düşündüm )
listede duzeltiim kuzm sorun yok :) amin cnim inşallah ayri kalmak zor gerçekten ayni durum bizdede var gecen sinemaya gittik ben incir receline gitmek istedim o istemedi aksiyon korku olacagina komediye gidelim o zaman dedik sansimiza cem yilmazin filmi varmis ama begenmedim ben tabi inşallah güzel bi aksam gecirirsiniz canim benim Bill eğlenceler :)(
Öyle görünüyor canm hamile kaldigimda 87,7 idim simdi 78,5 kiloyum canmcanım sen hamileyken kg mu verdin maşallah valla ben aldıkça alıyorum da
TEBRİKLER KIZLAR CECOM VALLA YENİ FARKETTİM BU TAKIMDA OLDUĞUNU.SENİ VE ASKPOZİTİFİ BU TAKIMDA YENİ FARKETTİM***8.Takım 386.ETAP***
Ceco34(115,6/ 115,8/0,2 /%-0,17)
Berkuras( 98 /98,5 /0,5 /% -0,51)
Diamond14(62,6/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı ve takımdan diskalifiye edildi
yst38(108,8 /107,9 /0,9/%0,83)
adayaren38 (71,6 /71,2 /0,4 / % 0,06) 377.etapta izine ayrılan üye geri dondu ve kilosu 9 a bolundu
moni(102,7/102,5/0,2/% 0,06 )383.etapta izine ayrılan uye gerı dondu ve kilosu 3'e bölündü
8.Takım Ortalaması : %0,05
Öyle görünüyor canm hamile kaldigimda 87,7 idim simdi 78,5 kiloyum canm
Beni listeye almiyorlar canmTEBRİKLER KIZLAR CECOM VALLA YENİ FARKETTİM BU TAKIMDA OLDUĞUNU.SENİ VE ASKPOZİTİFİ BU TAKIMDA YENİ FARKETTİM
Yok canim çok şükür şekerim yok diyet falanda yapmiyorum benim hamileliğin bulantili geçti su 2 haftaya kadar hic bisey yiyemiyordum simdi bulantilarim azaldi baya iyi de yiyorum ama yinede kilo veriyorum canmNasıl oluyor canım o yaa normalde kilo alınıyor ya hamileyken şekerin falan mı var da özel diyet yapmak zorundasın merak ettim
Amin canim insallahAnladım canım çok bulanıyorsun..sağlıkla bitir hamileliği inşallah..kucağına gelsin yavrun
Maden Suyu nu çok içme tansiyonu yükseltebilirbugün ki menum
KAHVALTI ÖNCESİ
2 kuru kayısı
KAHVALTI
2 kucuk haslamalık patates haslaması
2-3 melki köftesi
1 bardak çay
ARA
1 maden suyu
ÖĞLE
1 kucuk haslamalık patates haslaması
2 melki köftesi
1 bardak ayran
AKŞAM
1 kucuk haslamalık patates haslaması
2 melki köftesi
1 bardak ayran
1 tane mandalına
ARA
1 maden suyu
1 parca erik pestili
ıyı yolculuklar canım :)Günaydın kızlar. Bug0n şehir dışına çıkıyoruz sevdicekle. Dikkat etmeye çalışcam :))) yarın akşma dönerim:)
ohh bende istiyom o romantizmden biz başbaşa dışarı çıkıp yemek yemeyeli uzun zaman oldu.ya kızımıda götürüyorum yada dışarı çıkınca mutlaka arkadaşlarla okey falan takılıyoz.yoook ama imrendim sana bende cumartesi dilayı anneanneye bırakıp eşimi alıp çıkcam dışarı canlı müziğe gitsek kafi benim için..
canım hosgeldın asagıdakı lınke bu yazdıgın mesajı yaz mutlaka senı takımlara davet edıceklerdırmeehaba arkadaşlar bende yarışmaya katılmak istiyorum daha öncede katılmak istemiştim ama bebeğimin küçük olması nedeniyle mecburen vazgeçmiştim 20 aylık bir kızım var anlayacağınız doğum sonrası kalan 11 kiloyu vermek derdindeyim boyum 153 kilom 61 kg 50 kg olmak istiyorum ama bir türlü beceremedim şimdi sizlerin yardımıyla başarabilirim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?