Hoşgeldin ablacim idare etmek ne demek ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman gel yeterki sen iyi olSelamün aleyküm kızlar yazdıklarınızı hergün okuyorum fakat yazamıyorum beni bir süre daha bu şekilde idare edin.yarın belki listede olurum sabah tartılıp karar vericem.
Banum kuzcuklarına Ve babacığına çok geçmiş olsun canım.
Mervem geçmiş olsun canım doktor ne dedi merak ettim burun kanaman için .
Yeni gelenler hoşgelmiş topiğimiz şenlenmiş güzel olmuş,inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşıcaz.
super bı menu olmus canm tebrıkler yarın bıldırım gunu hadı bakalım
Selamün aleyküm kızlar yazdıklarınızı hergün okuyorum fakat yazamıyorum beni bir süre daha bu şekilde idare edin.yarın belki listede olurum sabah tartılıp karar vericem.
Banum kuzcuklarına Ve babacığına çok geçmiş olsun canım.
Mervem geçmiş olsun canım doktor ne dedi merak ettim burun kanaman için .
Yeni gelenler hoşgelmiş topiğimiz şenlenmiş güzel olmuş,inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşıcaz.
Buda motive olsun hepimize...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-yilda-tam-114-kilo-verdi.762275/[/QUOTE]
Aleyküm selam hoşbulduk..
çok güzel vermişsin her hafta böyle versen 2 aya çıtır olursun.dukan exprese devam mı?Ben pazartesi başladım. 63.5tim sabah aç karnına tartılmayı unutmuştum kahvaltıdan sonra 62.7 idi kilom :) bu hafta 40 dakika spor yaptım hiç su içmedim nerdeyse :)
Evet devam ediyorum ama dün misafirlikte bi çatal sevdiceğin tatlısından yedim :))çok güzel vermişsin her hafta böyle versen 2 aya çıtır olursun.dukan exprese devam mı?
aynen o da spor sayılmazmı?Benim kilo ise 70,9. Spor yok, bol bol çocukların peşinde koşma var
deneme süresinden dolayı bu hafta olmuyor sanırım. nesfit güzel ama bence doyurucu değil yedikçe yiyesin geliyorNestle nesfit çikolatalı kullanan varmıdır acaba önerirmisiniz arkadaşlar
Bizler daha kilo bildirimi yapamayacağızdır heralde dimi
tatlım şimdi kilonu yaz haftaya listeye alınınca yüzdesi hesaplanacak.Nestle nesfit çikolatalı kullanan varmıdır acaba önerirmisiniz arkadaşlar
Bizler daha kilo bildirimi yapamayacağızdır heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?