İnşallah tatlımogleden sonra gıdıcem canm ınsallah randevu alabılırım
Makarnadan uzak dur bence canm orman kebabini afiyetle mideye indirebilirsin(kızlar öğlen menüde orman kebabı makarna varmış yesemmıkı?
orman kebabı in makarna out canımkızlar öğlen menüde orman kebabı makarna varmış yesemmıkı?
orman kebabı in makarna out canım
bence tatlıyı da yeme canım ŞÖYLE DÜŞÜNevet canım makarna yemiyım.ama tatlının hepsini yicem:)
tatliyida unut canim önce kilolar gidecek ondan sonra cıslara azda olsa izin gelecek orman kebabibirde tatlı varmış
tamam atmak israf ama ne bileyim senin miden çöplük değil ki her kalanı yiyeceksin.sen yeme eşine yedir :)canım şaka yaptım yemicem elbet:).yanlız ben su noktadada zorlanıyorum.kızım bir çok şeyi yarım brakır.yemez.mesela sucuk kızartırım 2 dilim yer 3 dilim kalır.yada kaymak sürereım ekmeğe yemez.işte bende yemedıklerının atılmasını istemıyorum.kızımın artıklarını yemek zorunda kalıyorum.oda dıyetı bozuyor
pokahontas kendinden bahseder misin canım hoş geldin ayrıca.
pardon canım ya unutmuşumMerhaba cnm. ben dün biraz anlatmıştım :) 34 yasındayım. 2.5 yasında bi kızım var. çalışıyorum. istanbuldayım
63 ten 55 e düşmek istiyorum:)
Bak o super canmtatlı yerıne salata yerım
estağfurullah canım ne demek :) benim kızım 30 aylık şimdi işte. her cocugun gelişimi farklıdır cnm ya.. daha öle çokta büyük değilki. yakında cenesi bi açılır sussun diye beklersin:):):)pardon canım ya unutmuşum
kilon gayet iyi bence tabii 55 de çok süper olur eminim.benim de 2 yaşına 2 ayı kalmış bir kızım var.senin kızın konuşuyo mu benimki hala yalnızca anne baba dede mama düştü gitti gibi bazı kelimeler dışında konuşmuyo
Bende düne göre artıdayım ama dün spor yaptım ve turşu yedimGünaydın güzel hatunlar
bugün dolunay varmış ve bu sürede vücut ödem toplayabilirmiş doğru mu ?
ben sabah tartıldım 71.8 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?