dolunay dan diyorlar umarım ondandır canım kilo alma sebebimiz.geçen haftalarda 76,5 u gören biri olarak olarak bugun 78.1 ile uyanmanın moral bozuluğuyla günaydın herkeze.sabah kahvaltım yarım domates 2 salatalık 2 yeşil biber biraz peynir 6 zeytin 2 dilim ekmek.çay
hoşgeldin derya bu takımda mı yarışmaya devam edeceksin?gunaydınlar arkadaslar bend derya .2 oğlum var .bırısı 9 yasına gırdı.diğerıde 8 aylık.asırı kılo aldım hamılılıkten dolayı.bende 97.300 düm simdi94.100 oldum .bian once su kılolardan kurtulmak istıyrum.bebişle uyandık simdı kahvaltısını yaptırcam.bende 3 kayısı yeyip 3 bardak su içtım.
merabalar hosbulduk..evet canım artık burdayım.dukan dıyetını bıraz anlatırmısın.bende 29 yasındayım kırsehırlıyım..yakınmısız
gunaydınlar arkadaslar bend derya .2 oğlum var .bırısı 9 yasına gırdı.diğerıde 8 aylık.asırı kılo aldım hamılılıkten dolayı.bende 97.300 düm simdi94.100 oldum .bian once su kılolardan kurtulmak istıyrum.bebişle uyandık simdı kahvaltısını yaptırcam.bende 3 kayısı yeyip 3 bardak su içtım.
CANIM sen kaç aydır dükan yapıyorsun ki ?evet insanın canı normal ekmek istiyo en önemlisi meyve istiyo canım bazen ufak kaçamaklarım olmuyo değil.Günaydın arkadaşlar ben de akşam erkenden yemenin faydasını sabah eksi olarak tartıda gördüm. Bugün sp yapıcam ama ekmeğimi biraz değiştirdim ben gülşen o kadar bıktım ki kepekten 1 paket yulaf kepeğini yaklaşık 1 kg tam buğday unuyla karıştırıp mayaladım ekmek yaptım değişik oldu sabah iki dilim yedim ben sadece sabahları ekmek yiyorum onun dışında yemiyorum biraz böyle deniycem bakalım..
Moral bozmak yok canm hepsi gidecek o kilolarin merak etmegeçen haftalarda 76,5 u gören biri olarak olarak bugun 78.1 ile uyanmanın moral bozuluğuyla günaydın herkeze.sabah kahvaltım yarım domates 2 salatalık 2 yeşil biber biraz peynir 6 zeytin 2 dilim ekmek.çay
Gunaydin cnm dolunayin öyle bi etkisi vat diyorlar ama doğruluk derecesini bilmiyormGünaydın güzel hatunlar
bugün dolunay varmış ve bu sürede vücut ödem toplayabilirmiş doğru mu ?
ben sabah tartıldım 71.8 çıktı
Gunaydin canm benim menulerimizi bütün halinde yazalim tatlim o şekilde daha faydali olur bizim için bugun menusunu yarinda yazabilirsinizHerkese günaydın. ben akşam 8 de evde oldum .20:30 da bi haşlanmış patates yedim
CANIM sen kaç aydır dükan yapıyorsun ki ?evet insanın canı normal ekmek istiyo en önemlisi meyve istiyo canım bazen ufak kaçamaklarım olmuyo değil.
gunaydin deryacim hoşgeldin aramiza inşallah gmhedeflerimize hep birlikte ulasacagiz sizlerin benden önce ulasacagi kesin insallahgunaydınlar arkadaslar bend derya .2 oğlum var .bırısı 9 yasına gırdı.diğerıde 8 aylık.asırı kılo aldım hamılılıkten dolayı.bende 97.300 düm simdi94.100 oldum .bian once su kılolardan kurtulmak istıyrum.bebişle uyandık simdı kahvaltısını yaptırcam.bende 3 kayısı yeyip 3 bardak su içtım.
gunaydin canm benimde agriyordu ama sabah kalkinca Burnum kanayinca geçtiGünaydın baş ağrım hala devam ediyo. Bende sabah 2tane haşlanmış yumurta ve beyaz peynir yedim.
Öğle menüm yeşil mercimek pilavı ve havuç salatası :)
O bi arkadaşıma da olmuştu canım. Benim migren ve stres soğuk hava hepsi etkiledi.gunaydin deryacim hoşgeldin aramiza inşallah gmhedeflerimize hep birlikte ulasacagiz sizlerin benden önce ulasacagi kesin insallah
gunaydin canm benimde agriyordu ama sabah kalkinca Burnum kanayinca geçti
hımm 2 gundur burnum sızlıyordu hafıf bas agrım vardı bas agrım falan gectı ama yınede endıselendım daha once hıc yasamadım boyle bıseyO bi arkadaşıma da olmuştu canım. Benim migren ve stres soğuk hava hepsi etkiledi.
Bi doktorunla görüş canım sen yinede bebiş var yahımm 2 gundur burnum sızlıyordu hafıf bas agrım vardı bas agrım falan gectı ama yınede endıselendım daha once hıc yasamadım boyle bısey
ogleden sonra gıdıcem canm ınsallah randevu alabılırımBi doktorunla görüş canım sen yinede bebiş var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?