Ben guruba dün katıldım bilmem :)Menuleri Biz ertesi Gun yapiyoruz sizde durum farklimi
Akşam az olmuş.Menüm
sabah
salam
dukan ekmek
Peynir
2 zeytin
öğle
tavuk sote yağsız
akşam
yoğurt
şu 1.5 lt
Maşallah kızımın adı değil ada aslında çocukluktan beri kızım olursa ada yaren koyacağım diyordum ama eşim koymadi maalesef iki çocuk çokzzor olur ya ben bir tane ile akşam olunca bitiyor um[/QUOTE]="yst38, post: 37485842, member: 318272"]Büyük 4 yaşına girecek küçük 4 aylık.
Ada kızının adımı
Dukan menülermi böyle acaba.aksamki yogurt cok az degilmiMenüm
sabah
salam
dukan ekmek
Peynir
2 zeytin
öğle
tavuk sote yağsız
akşam
yoğurt
şu 1.5 lt
Yo ben bugun bilerek az yedim bu hafra 1 kilo vermem lazimDukan menülermi böyle acaba.aksamki yogurt cok az degilmi
Öglene de az yemissiniz
Bakici maalesef ; ([/QUOTE]BakiciTE="beril77, post: 37486207, member: 310605"]Dukan menülermi böyle acaba.aksamki yogurt cok az degilmi
Öglene de az yemissiniz
Pardon size yanlis mesajı yazmışım arkadaş bebeğinize kim bakıyor dedi bende bakıcı diyecektim kusura bakmayinberiyanlış ost: 37486481 .!.:Sanirim rahatsiz ettim dizi kusura bakmayin niyetim biraz destek olmakti
hayrola özel bişeymi idda filan ?Yo ben bugun bilerek az yedim bu hafra 1 kilo vermem lazim
Yok canim gecen hafta reglim gecikti hic kilo veremedim bu hafta onun icin 1 vermem lazimhayrola özel bişeymi idda filan ?
Hahahaha geceden yarın biryerlere gidelim diyorum. Ertesi gün oluyor söylene söylene 3 gibi ikna alıyor. Hadi gidelim diyorda 2 çocuk çişi çamaşırı ha deyince olmuyorki. Sonrada geç oldu arabamız yokki. Olsa sizi şöyle gezdiririm böyle yaparım. Dışardaki herkesin arabası var zaten
Biliyormusunuz yarın benim evlilik yıl dönümümherzamankinden daha kiloluyum
Kim bu Kari dediniz biliyorum.ben beril 4. takimdan.3 cocuk annesi ögretmenligi birakip ev hanimliginda saglam adimlarla kidemlenmeye calisan kadin.duydumki buralar bir tenhaymis muabbete geldim kizlar.176 boyunda 78 kiloyla cuma gunu listeye girdim.benim kizlar gezmede bende kahveyi yaptim geldim
Canım hergün tartılma haftada bir gün belirle kendine o gün tartıl benden öneri.Selam herkese ben geldim. Bugün +200 çıktım canım sıkkın.
Ceco tşk ederim iyi dileklerin için.
Eşim mutfakta kahvaltı hazırlıyor sanmayın yıldönümü nedeniyle çocuklarla uğraşmaktan bu saat oldu küçükte beni mesaiye aldı acıktı mecburen
Biliyorum canım ama ilk hafta eksilerin olacağını bilmek gaza getiriyor insanı. Neyse mutfağı toplayıp kayseriparka gideceğiz. Bugün yediklerimi yazmıycam görmediniz duymadınızCanım hergün tartılma haftada bir gün belirle kendine o gün tartıl benden öneri.
Selam herkese ben geldim. Bugün +200 çıktım canım sıkkın.
Ceco tşk ederim iyi dileklerin için.
Eşim mutfakta kahvaltı hazırlıyor sanmayın yıldönümü nedeniyle çocuklarla uğraşmaktan bu saat oldu küçükte beni mesaiye aldı acıktı mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?