- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
çok güzel canım devam et 600 gr da hiç fena değil bence.bende yarın tartılacağım ama hala regl olmadım dün test aldım ama yapmaya fırsatım olmadı bugün eve gidince yapacağım.yarın tartıda - görürü müyüm bilmiyorum çünkü şişlik hissediyorum inşallah bir kaç yüz gram da olsa ibre oynar.
Günaydın fıstıklar cecom tbrk ederim az olsun öz olsun tatlımmm
Bir mesaj uzaginizdayim yardima ihtiyaciniz varsa......
aksamlari kahveleri alin cikip cikip gelin siskoluktan kurtulusunuza bir adim daha yakansiz diye iki lafin belini kirak
Selam kızlar nasilsiniz ben ucuncu takimin eski kaptani listenize yardım etmek için geldim sweetcimin isi var iki kisi kalmış bildirim yapmayan hadi bakalım bekliyorum buralardayım
Afiyet olsun canım karatay mi yapıyorsun gitsin kilolar :)
Arkadas azimli ve istekliyse paylasimida bolsa alabilirsin canim ama birgun gelip iki gun ugramiyorsa beklet derim cunku birde listeye alinip sonra ortada birakinca o hafta ortalama dusuruyor
Selam kızlar nasilsiniz ben ucuncu takimin eski kaptani listenize yardım etmek için geldim sweetcimin isi var iki kisi kalmış bildirim yapmayan hadi bakalım bekliyorum buralardayım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebilidim
Anam yine ikizlerle benim ufak cadı bir araya gelince maşallah beynimi iyice şişirdiler
Zaten öğlene doğru gittik anneme ve benim ufaklık akşama kadar yine bana sardırdı Akşama kadar birlikte oyun oynadık beynim yoruldu ikizlerlede bir olup akşam iyice kudurduklarından
Düne nazaran benim kızlar çok şükür bugün fazla kudurmadılar
Felaket halsizim şu anda ama birazda regl olamamış olmam sanırım bunda etken bir sökülsem rahatlayacağım ama sanırım havalardan biraz dengem şaştı Neyse bir iki güne kadar reglm sökülürde kendime gelirim inşallah
Sağ olasın canım dediğin gibi az olsun öz olsunİnan çok gerginim şu an ( şişlik bakımından ) Regl olmam gerekiyordu ama hala tık yok Gece sökülmeye başlarsam bile çok çok mutlu olacağım
Allah razı olsunHer fırsatta bekleriz kahve içmeye ve sohbet etmeye
Çoğu zaman ben buralarda yanlız yanlız takılıyorum malum diğer arkadaşlarımız çalışanlardan bir ben boş gezenin boş kalfasıama inşallah takımıda biraz canlandırır Kaptanımız Moni döndüğünde onu daha bir şenlik havasında karşılarız
Allah razı olsun Ellerine ve emeğine sağlık
Hakkınızı helal edin sonuçta kendi takımlarınız dururken burayada koşturdunuz Sweetdimplemciğimle birlikte
Birde şey soracaktım hani yeni arkadaş davet ettiğimizde anında listeye girebiliyorlarmı yoksa iki hafta bekleme süresi varmı yinehani yeni gelen olursa ona göre açıklama yapalım çünkü Kaptanımız takım biraz canlana kadar kuralları biraz esnetme kararı almıştı en sonda o bakımdan yine sizlerede danışayım dedim sonra Kaptanımız bizim yüzümüzden zorda kalmasın
Afiyet olsun canım karatay mi yapıyorsun gitsin kilolar :)
Arkadas azimli ve istekliyse paylasimida bolsa alabilirsin canim ama birgun gelip iki gun ugramiyorsa beklet derim cunku birde listeye alinip sonra ortada birakinca o hafta ortalama dusuruyor
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkünmü?
Burası bu kadar sakinken nasıl motive olsun ceco dan başka kimse uğramamış
Kaçış yapmıyorum buradayım kabul edilirsemİyi akşamlar fıstıklar tatil rehaveti çökmüş sanırım
ablasının şirinesi ellerine sağlık kuzummm tşk ederimm canımsınne demek eski kaptanı hamişliğin dolayısı ile ara verdin birazcık o kadar
est cecommm helal olsun ne demek eriğimin ellerine sağlıkcecom yeni üye için en az 1 hafta bekle bitanemm o da katılımı iyi ve paylaşımı bol ise ilk hafta katılabilir şirineminde dediği gibi az kişi olsun ama kararlı ve katılımcı olsun bitanemm
çok doğru şirinemmm bir hafta listeye aldın diğer kafta ayrıldı geçenlerde bir üyem
Merhaba canımm elbette katılabilirsin diyecektimki son cümleni gördüm
bitanem haftasonu genelde tüm takımlar sakin olur ayrıca bazen tek bir kişi bile seni motive edebilir yeterki sen kararlı ol bak cecom tek başına burada mücadele ediyor ayrıca haftaiçi diğer arkadaşlarımız da buradalar bence hemen karar vermeseydin keşke
Salam uygunmu emin degilim. Eğer uzun süredir yapıyorsan çok kilo verdiysen vücut adapte olmaya çalışıyordur. Hiç ara öğün yapmamışın tam doyduğundan eminmisin. Aç kalırsanda duraklama oluyorMerhaba kızlar
bugün tartıldim ve kilom hhiç degismemisregl olamamıştım inşallah ondandir yoksa bugün sonunda regl oldum :) yani hamile falan değilim şimdilik. Hamile olmadigima sevindim ama hiç kilo veremedigime de üzüldüm doğrusu sonuçta hergün Yediklerimi paylasiyorum dukan a yanlış giden birsey yapmadım inşallah veremedigimin ssebebi regl olmadigimdir
menüm
sabah
yumurta
peynir
salam
yulaf ekmegi
öğle
3 köfte
dukan kek
akşam
balık salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?