Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
1tatlı k bal
1 d t b ekmeği
Açık çay
Ara
2 incir
Öğlen
Zeytinyağlı taza fasulye
Yoğurt
Çeyrek dilim ekmek
Ara
2 incir
2 kaşık yoğurt
Akşam
Bulgur pilavı
Yoğurt
2 k taze fasulye
Çay demleniyo maçı izlerken çay içicez
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
Kafam karıştı benmi cepten göremiyorum yoksa takıma kimse uğramadımı cecomun uğramaması mümkün değil
Erteleye erteleye z7 20 de kalktım 740 da da evden çıktım şimdi servisteyim akşama gene uğrarım
Haftasonu cok kaçırdım denemez ama evde umreden gelme hurma vardı bir de meyve yedim ekstralar bunlar oldu
Bu hafta daha iyi olacak ve bu hafta 99 u göreceğim spor da yapsam iyi olacak :)
Moni ceco öpüyorum sizi :)
Erteleye erteleye z7 20 de kalktım 740 da da evden çıktım şimdi servisteyim akşama gene uğrarım
Haftasonu cok kaçırdım denemez ama evde umreden gelme hurma vardı bir de meyve yedim ekstralar bunlar oldu
Bu hafta daha iyi olacak ve bu hafta 99 u göreceğim spor da yapsam iyi olacak :)
Moni ceco öpüyorum sizi :)
Neyse ben işlere girişeyim burası açık olunca iş yapasım gelmiyor dur bir bakayım yazan olmuşmu diye bakmaktan
Kocaman öpüyorum ve öğleden sonra tekrar damlıyorum
Yeni öğretim yılınız hayırlı olsun canım rabbim kolaylıklar versinMerhaba kızlar bugün okula başladım 1.siniflar dan kimse gelmedi okulda kitapları falan alırdım bende .kocaman okulda 3 oöğretmen olacağız şimdilik tekim. Rejime gelince çok az yediğim halde kilo vermek bir yana dursun kilo bile almışım dün epey ağladım. Dün birde nişanı vardı kuzenimin benimle evlenenler incecik taş gibi duruyo bense çok şişman. Bir an önce kendime gelmeliyim
Diş bahanesiyle en azından az öz yemiş olcaksın kar kardır:)Bugun öğlem dişçiye gittim dişlerimi temizlerim bayağı diş tası birikmişti 1 saat birsey yeme dedi yemektede güzel birsey yoktu cafeden sandviç alıp yedim sutle bakalım aksama Allah Kerim annem sebze yemekleri yapmıştı onları yerim artık
Merhaba kızlar bugün okula başladım 1.siniflar dan kimse gelmedi okulda kitapları falan alırdım bende .kocaman okulda 3 oöğretmen olacağız şimdilik tekim. Rejime gelince çok az yediğim halde kilo vermek bir yana dursun kilo bile almışım dün epey ağladım. Dün birde nişanı vardı kuzenimin benimle evlenenler incecik taş gibi duruyo bense çok şişman. Bir an önce kendime gelmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?