Bekledim ablam belki gelirler diye de disari cikicam cikana kadar bekleyeyim dedim rica ederim ne denek ablamBende tam şimdi listeyi sorcaktım:)
Eline sağlık tatlım
beni de izinli olarak yazar mısın gecen hafta izinliyim bu hafta da izinli oluyorum listeden çıkmış olmayayım***8.TAKIM 377.ETAP***
Moni (104,5/0 / 0/% 0)izinli
Ceco34 (120,5/ 119,4/ 1,1/% 0,91 )
Adayaren (71,6/0/ 0/% 0)izinli
Mavı_gunbatımı (63,5/ 0/ 0/% 0)izinli
Damla_1(53,4/ 0/0/% 0)izinli
8.TAKIM ORTALAMASI %
Canım haftaya listedesin iznin doluyorB
beni de izinli olarak yazar mısın gecen hafta izinliyim bu hafta da izinli oluyorum listeden çıkmış olmayayım
İyi geceler kızlar
Biraz yürüdüm birazda yüzdüm bugün hava çok güzeldi ama akşamdan sonra rüzgar ardına yağmur yağdı halada esiyor yarında yağmurlu olacak belli.
Yediklerime gelince
Sabah
1 simit feribotta yedim çot güzel kokmuştubanuu kızma diye senin bıcırık gibi yazdım
Açık çay
Ara
Biraz badem
Öğlen akşam bir oldu
Izgara sardalye balığı
Salata
2 dîlim tam buğday ekmeği
Bugün böyle oldu ilk gün diye ama yarın düzene gircem
Su çok îçemedim
Spor yürüyüş ve yüzme
3 oldu hala kimse uğramamış
Ay çot güldüm yine cimcimeyeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabahtan beri ayaklarım totoşuma vurup duruyor
Gece her yeri toparladımda yattım ( tabi benim yatmam oldu 2 ) sabahta ona göre baygın düşmüşüm ve gözümü bir açtığımda gözlerime inanamadım
Benim küçük cimcime herkesten evvel kalkmış benim dün gece saatlerce uğraşıp topladığım salonu bir güzel dağıtmış
Eşim nasıl gülüyor ben sabah sabah söylenincecimcimede demezmi ama anneciğim hepiniz uyuyordunuz bende biraz oyun oynadım sonrada sıkıldım kahvaltı ettim diye ( kahvaltı dediğide buzdolabında labne vardı onu almış salona ekmekde bulamayınca onu bir güzel parmaklayarak yemiş )
Sütü çıkarmış salona ama biberonunu açamamışbardaklarada uzanamayınca onuda sehpa üzerinde bırakmış
Bütün oyuncaklar ve yapbozlar da salona itinayla serbiştirilmişdi
Şimdi gülüyorum ama o an tabi cıldırdım ulen ne bizi uyandırmadın kendi başına iş yaptın diyeoda anneciğim sen yorulma diye ben yaptım diyor bide
Neyse hemen kendime 2 yumurta haşladım 1 avuçta ceviz yedikten sonra hemen işlere giriştim tabi hızımı alamayıp hadi birde buzdolabını temizliyeyim dedim ve daha yeni işim bitti şükür
Bir tek duş almak kaldı ama onu biraz dinleneyim öyle yaparım çünkü şu an değil duş almak üzerimi bile çıkarmaya halim yokbir tek parmaklar çalışıyor
Ayşem sorma ben geçmiş beklerken hiç birşey bulamadımhadi benim mazeretim var hazırlıklarla boğuşuyordum ( çakal ceco çok pis gaz veriyorum )
Eminim birazdan millet damlar takımabende artık gece millet gider gitmez damlarım tabi az daha takılayım öyle hemen kaçmak yok
Menümüde paylaşayım
Sabah
1 incir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
Beyaz peynir
Açık çay
Ara
2incir
Öğlen
15 tane ızgara sardalye
1 domates
Ara
1 tas çorba
Akşam
1 tabak çorba
Salata
Ara
1 incir
Su 2.5 litre
Spor biraz yüzme ve biraz yürüyüş
Köyde olupta incir yememek olmuyor malesef ama ölçüyü kaçırmamaya gayret ediyorum
Aleyküm selam banumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Misafirlerimi uğurladım mutfağımıda toparlayıp hemen kendimi yine buraya attım
Akşam çok güzel geçti ama tabi ben felaket yoruldum
Küçük kuzum pastasını Allahtan beğendi ve bütün gece yerinde duramadı
Hemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım;
Bugün resim yok yoğunluktan yemeğe bile zor vakit buldum ama yarın yine resimli olucak bildirimlerim
Sabah felaket bir halde görünce evi kendime tabak hazırlamaya bile vakit ayıramadım
1 avuç ceviz içi ( 5 en fazla 6 ceviz )
2 haşlanmış yumurta
arada;
1 şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; ( saat 15:30 gibi )
4 adet ızgara tavuk köftesi
domates
salatalık
Akşam; hem acıkmamıştım hemde akşam kızın pastasından çok az da olsa yerim diye akşamlık yemedim
Saat 19:00da herkes gelmişti ve çok gece kalmadan hemen pastayı kestik
1 incecik dilim framboğazlı pasta yedim
1 avuçtan az fazlada leblebi ( bir iki tanede fındık )
Tabi bol bol şekersiz çay ve su içtim
Bu arada bir ara çaktırmadan tartıya çıktığımda az da olsa eksi gördüm ( pastadan önce)
İNşallah yarın sabahtan itibaren yine eski düzenime döner Pazarteside Allahın izniyle leslie Bacıylada barışırımhaftada 3 gün yapsam yine faydası olur nasılsa
Helal sana Ayşem
Valla bugünki menün müthiş
İncirede takılma bence ( bende bayılırım) sonuçta oradaki temiz hava seni bol bol yürütür nasılsa yediğin anında erir ama tek nacizane tavsiyem inciri çok geç saate bırakma malum şekeri bol olan meyvelerden kahvaltıyla öğle arasında yiyeceksen ye sonuçta akşama kadar dünya hareket edersin ve hiç zararı olmaz bence o zaman
Ben bugünki menümü pek beğenmedim acıkcası ( he aç kalmadım ama yinede resim çekmeyince içime sinmedibirde tabi kırk yılın başıda olsa incecik bir dilim pasta yidim tabi hizmet ederken anında eritmişimdir sanırım )
Bu arada Pazartesi itibariyle Leslie bacıyla barışmaya karar verdimUyuz muyuz ama işe yarıyor bari haftada 3 yapayımda kilo verirken belki az daha hızlı veririm ve en azından sıkılaşırımda daha çok vermiş gibi görünürüm
Leslie yapamazsamda kızın kendi telefonuna indirdiği spor programlarını kendi telefonumada indirip ufaklıkla oyun oynar gibi yaparım ( hem oda şimdiden sporu alışkanlık haline getirsin hemde eğlenelim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?