Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet kızlar gerÇekten Öyle gÖstermıyorumm evet ama bende gÖbıŞ ve popıŞ ve omuz bıraz fazla...verdıĞımdede oralardan aldıĞımdada oralardan alıyorum...bır arkadaŞım var 72 kg. Ve gıydıklerımız bırbırımıze oluyor..ben eteklerde 42 pant. Normalde 42 oluyor ama ben bılerek bol alıyorum ondan 44 gıyıyorum...bacaklarımda ıncedır zaten...ya benım kemık yapım ırıdır aıledede Öyle kızkardeŞım 38 gıyer ve 65 kg. Gelıyorr....boylarımızda 170 sanırım ırsı kemık ırılıĞı....ınŞ. Verınce ıı olacak...ve ınanırmısınız bende selÜlıt bellıı belırsız yok denecek kadr azdır...bırtekk baldırlarırımın yanlarındfa hafıf Çatlaklıklar var onun ıÇınde Şımdı krem alcaĞımm ınŞ. Verınce sÜper olucak...eŞıme gÜsel gÖzÜkmek ıstıyorum...

ÜzghÜn kızz Çok eskılerı okuyamadımmm ne kadar zamanda verdın ve nasıl.. KaÇ ÖĞÜn ve spor gerÇekten yapmak gerekıyor mu...

Benım spor yapmaya pek vaktım olmuyor burdada Öyle mÜsaıt bır yer yokk gıbı....bılmıyorum ne yapacaĞım...

neslicim 2.5 ay oldu başlayalı..boğazı kestim.ilk ay spora gittim..her gün değil haftada 2 veya 3...sonra misafir iş güç derken mayıs ayında pek spor yapamadım..boğazdan ilk ay kestim.3 öğün ve arlarda yiyordum..sebze balık ve tavuk gibi hafif şeylerle beslendim..mayıs ayında spor yapamdım ama okulda 19 mayıs çalışmaları beni epey oyaladı..ve mayısta iş çıkışı gezmeye de çok gittim..yani hareket halindeydim..gece yemek yememeye çalışıyorum..arada kaçamaklarım oluyor..haftasonu yedim mesela..bugün de yedim ama çok değil...eskiye göre çok az...

Ama kendıme Çok kızıyorum...ÇÜnkÜ evlendıĞımde 63 kg. Ve 38 bedendım..ıdealdı herŞeyyy Çok da ıyıydı sonra bır oturarark muh. ıŞıne baŞladımm bır baŞladım kg. Almaya hersene eklendı bır de pos. Var bende adet olamıyorum son 2 yıldırr oda eklenınce kılo almak bende normal bıŞı oldu...ama ınŞ. Verecemm bu son hakkın dıyor eŞımm verdın verdınn vermedınnn bırdaha kendı saĞlıĞına kavuŞamazsın dıyorr benım ıÇın deĞıl Önce kendın ıÇın vereceksın dıyor...

GeÇen senede 85 den 78 e kadar dÜŞebıŞlmıŞtım ama yemeyı hıÇÇ kesmdenn azalatarakk herŞeyden azazda olsa yıyerekk sonra kıŞ gırıncee tekrar devam ettım yemeye oldumm 88-89 sonra tekrar azaltıtımm ama pek veremedım ıŞtee Şımdı baŞladım sıkı...

sende bendensin neslihan..bana da kiloyu tatlı ve hamur işi aldırdı..geöen yılda 80 kilodan 63 kiloya inmiştim...yemediğin zaman veriyorsun..annemler diyor ki sen eskiden anormal yiyordun..doğru ben bir paket çikolatayı biir oturuşta bitiririm.akşamı da yine tatlı kek filan yerim..pizzacı kaç tabak yediğimi anlatmayayım..bir kutu dondurmayı bitirip gidip ertesi gün aynısını alıp dolaba koyardım.yemedim gibi..şimdi düşününce obez gibi yiyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…