• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar....biraz geçmişi okudumm...nasılsınız...

sanırım dün çok üzüldümm o yüzden bugün öğlen yedimde yedimm ama yarından itibaren yine sıkarımm ee haftada bir gün ödüllendirim kendimi dime...:dilcikar:

sabah (11.30); kepek ekmeği + domates + peynir (bandırmanın yöresel kelle peyniri 1 kibrit kutusu)

ara: (15.30) dondurma :oklava:

akşam : 1 lahmacum ve tuzsuz ayran.... :oklava:

bugün böyle yedim kendimi ödüllendirdimm ama bana kızın....:(:( :olmaz: :umursamaz: :oklava:

kızlar yarın hollywood diyetine başlyorum..b en geçen hafta 2 gün yaptımm ama birine çok kızdığım için bıraktımm ve 3 günde 2 kg. verdimm ve 80.89. kg. daki arkadaşlardan biri sağolsun inanmadı bende sinirlendim bıraktımm...ama bugün ödüllendirdim kendimi son kez... yarın başlıyorumm ve 7 gün hiç bırakmadan sonrada normal diyetime devam edeceğim..bana katılan var mı...

selmacım bende her gün sıkmıyorum kendim yani geçen aylarda.bazı günler yemeye bile fırsatım olmuyordu.şimdi tatile girdik..ne yapcam diyorum çünkü evde olunca insan ister istemez yiyor..

merak etme yavaş ama kalıcı kilo veriyorsun...
belki biluorsundur ben geöen yaz 63 kiloydum ama kışın 81 kiloya kadar çıktım..

Back