moni bunu beğendiAklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1212761
Eki Görüntüle 1212762
Eki Görüntüle 1212763
Bugünü böyle bitirdik şükür artık yarına Allah kerimYumurtam kallmamış ama artık yarın sabah birşeyler uydururum
Ne yaptın Sarıyer de ben 12 sene oturdum oralarda işim de maslakta cok uzak değil oraya ama evlenince karşıya tasındımSabah
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
1 tane salam
1 tatlı kaşığı nutella ( regli dönemim geldi çattı çikolataya dayanamıyorum )
Öğlen
1 kase yoğurt
1 salkım üzüm
Akşam
1 kase çorba
2 tane sinitzel
1 tabak bulgur pilavı
1 tane magnum double çikolata bugün vicdan azabı ile yatacağım sanırım :-(
Sultanbeyliden sarı yere gitmem yeterince spor oldu sanki bu havada hemde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Arzucum ses tellerimde nodul var ses terapisi alıyorum o yüzden o kadar yol tüketiyorum. Raporluyum şimdi pazartesinden itibaren ümraniye olacak allahtan servis var da ise sorun olmuyor...
Kilo bildirimi
1 agustos Kilom 73
8 ağustos Kilom 72
Toplam tam 1 kilo
Yarısı 0,50
Yüzde %0,50
Aktif spor 4 saat (240dk )
Mesaj sayım 10 olması lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben protein diyeti yapıyorum abla çok doyurucu bu arada sen ben Ayrıldığım da da bu kilolardaydi n yanlış bir diyet mi uyguladinr
geçen yaz 85 e inmiştim sonrasında diyet ve sporu bırakınca 105 e çıktım malesef. İnsülin direncimde cabası,dün karataya başladım bakalım bu sefer geri almayacağımı düşünüyorum inşallah. Spor ve yüzmeylede desteklersem olur gibi
Insulin direnci bende de var herhangi bir ilaç kullanıyo musun
geçen yaz 85 e inmiştim sonrasında diyet ve sporu bırakınca 105 e çıktım malesef. İnsülin direncimde cabası,dün karataya başladım bakalım bu sefer geri almayacağımı düşünüyorum inşallah. Spor ve yüzmeylede desteklersem olur gibi
doktor matofin vermişti 2 yıl kadar önce bi müddet kullandım şimdi ara ara aklıma gelince kullanıyorum ama bu ara hiç içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?