- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Gulsencim insallah kilolarini verip guvenini tekrar kazanacaksin. Kendine inan yeter canim
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için senin ismin nedir yaş boy kilo
Ben de ekliptik bisiklet almayı düşünüyorum ben de önerilere açığım
Arzu' dan sevgiler.
Boy ve kilona bakinca iyi durumda olduğun görünüyor belki 3-5 kilo fazlalığın var onuda çabucak verirsin yasin genç bana gelince 28 yaşında 160 boyunda taaaaaam 72 kiloyum hayatımda hiç 55 in üzerine çıkmamış tim kayseri de yaşıyorum öğretmenim siz öğrenci misiniz
Gecmis olsun canim
23 yasinda ogrenciyim 1.74cm 57 kiloydum en son uzun suredir cikmadim tartiya ama cikinca pek bisey degismis olcagini sanmam malesef
burasıda aynıydı banuşum
Geçmiş olsun yağmurla uğraşmışsın
Bize keyif ne lazım zaten illa bişi çıkar
Aaaa hemen tekrar kontrol ediyorummm
Bu hafta herkes sabote etcek zaten malum bayramdan çıktık
Amaa haftaya affetmem hiçbirimizi gram gram da olsa hayatımızı kahreden pis kilolardan kurtulcaz inşallahh
kızlar yarın bildirim yapmayı unutmayın sakın
Banucum tekrar kontrol ettim bitanem 117,6 takımdaki son bildirimin
Ben de karatay kitaplarını okuyorum seker ve karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum umarım kurtuluruz hep beraber bu kılolardan
Arzu' dan sevgiler.
günlüğünün olması buraya engel değil tatlım her ikisinede yazabilirsinArkadaşlar merhaba listede adımı gördüm ben kendime bi diyet günlüğü açtığım için burda olamam diye düşünmüştüm ama saçmalamışım sanırım :) listede hedef 63 gözüküyo hedef 60 şuan :) paylaşımlarıma devam edebilirim sanırım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aleyküm selamSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay iki dakika koltuğa uzandım uyuya kalmışım
Gün içinde nasıl yorulduysam ( şu salon ve balkondaki sızan suları temizlemek ) baygın düşmüşüm1 saat uyumak ne iyi geldi bilemezsiniz
Bugün büyük kız çok sıkıldım diye tutturunca yarın öğlende kızkardeşime kahve içmeye gideceğimize söz verdim
Artık gitmeden biraz erken çıkıp kuaförde kaşlarımı aldırırım
Hala yarın ne giyerim diye karar veremedim
Sabah artık olmadı dolabı indiririmkardeşime gitmeden belirleyeyimde dönüşte direk çocukları anneme bırakıp eşimle buluşuruz
Abooowww fışşş aneyyyyyandı o zaman bu hafta grup hani ben bir haftadır aç kalmış bile olsaydım o kiloya düşemezdim
Dediğin gibi artık haftaya kurtarmaya çalışırız durumu
Evet bende tamamen şekeri bıraktım, tuzda mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorumKarbonhidratlarıda sayarak yiyorum bir dönem daha yapmıştım hani puan sistemi gibi birşey oluyor hangi besinde kaç puanlık karbonhidrat var hesabı yapıyorum ve toplamda gün içinde 35 puanı geçmemeye çalışıyorum ( zayıflamak için daha az tüketmek şartmış o sisteme göre )
Umarım işe yararda şu 2li haneleri görürüm tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?