- 18 Şubat 2013
- 419
- 350
- 323
hımm anladım tatlım bundan sonra inşallah daha sağlıklı besleneceksin
Şu abur cuburlardan kurtulmaya çalışman çok güzel,tamamen bize zarar vermek için üretilmişler sanki
Kahvaltı en önemli öğün aslında o alışkanlığıda kazandırırız umarım
Bende çok memnun oldum tatlım
sBravo moni sana beni listeye almıyormusun yeni ekleme diye
Arzu' dan sevgiler.
iyi akşamlar canımmutlu akşamlar kızlar
bugün pirinç lapasını yaptım yedim ama yine üzülerek saçmaladığımı itiraf ediyorum...bayram sonrası ilk iş dr'a gidceğim...bu regl gecikmesi tüm düzenimi alt üst etti....
ah ah şu listeden neler çekiyorum bi bilsen canımbir taraftan sırf motivasyon olsun diye bende listede olmayı çok isterdim,bir taraftan kaptancığıma da hak vermemek elde değil....geçen hafta sanki bir kaç arkadaş verdı ancak ogün bugündür ne gelen var ne giden...
tamam tatlım haber verdiğiniz sürece sorun yok sadece ortadan kaybolmayın yeterkaptancığım önümüzdeki hafta paylaşım yapamayabilirim....ancak imkan olursa ilk fırsatta sizlerleyim....
ani kilo değişimleri şişkinlikten oluyor malesefbu arada geçen cuma 55kg 3 gün sonrası 52.5 kg bugün yine 54.2 kg vücudumun şiştiğini hissediyorum
bu arada geçen cuma 55kg 3 gün sonrası 52.5 kg bugün yine 54.2 kg vücudumun şiştiğini hissediyorum
kaptancığım önümüzdeki hafta paylaşım yapamayabilirim....ancak imkan olursa ilk fırsatta sizlerleyim....
bir taraftan sırf motivasyon olsun diye bende listede olmayı çok isterdim,bir taraftan kaptancığıma da hak vermemek elde değil....geçen hafta sanki bir kaç arkadaş verdı ancak ogün bugündür ne gelen var ne giden...
mutlu akşamlar kızlar
bugün pirinç lapasını yaptım yedim ama yine üzülerek saçmaladığımı itiraf ediyorum...bayram sonrası ilk iş dr'a gidceğim...bu regl gecikmesi tüm düzenimi alt üst etti....
Bravo moni sana beni listeye almıyormusun yeni ekleme diye
Arzu' dan sevgiler.
evet inceledim hepsi kabulum
önce çok tesekkur ederim :)
diyete başladıgım kilom : 86 kg
bugun : 82 kg
hedefim : 75 kg
boyum : 175 cm
25 temmuz 2014 tarihli yediklerim :
sabah : 5 tane eti form kepekli
öğlen : 3 tane eti form kepekli bisküvi
öğlen arası : 2 tane eti form kepekli bisküvi
+ 1,5 litre su.
+ 1 şekersiz türk kahvesi
toplamda : 88 kalori .:26:
Su bir haftadir 3 ana 3 ara ogun yapiyodum pek ise yaramadi
Artik haftaya cumaya kadar hic ara ogun yapmayarak deniycem eger kilomda istedigim dusme olursa oyle devam 👍
Bugunku Menum:
Kahvalti(250kcal)
-2 adet zeytin
-Dil peyniri
-Rafadan yumurta
-Tam tahil kizarmis tost ekmegi
-Zeytinyagli domates
-Light sut
Ogle(90kcal)
-Domates corbasi
Aksam(250kcal)
-Islim kebabi
2 bardak yesil cay
20dk egzersiz
3lt su
ana öğünlerimde dikkat ediyorum ama ara öğünlerde resmen uçuyorrum
Gunde 2 ogun tika basa yemek metabolizmayi yavaslatip gobek olusumunu arttiriyor diye duymustum karatay diyetiyle ilgili
Gunde 5 ogun yiyin az yiyin diyolardi ama bende anca 3 gun gitti 4.gun yine acgozlulukle saldirdim herseye
Ikisinin ortasi bi beslenme programi hazirlayip ona uyarsam bence hallederim gibi geliyo
Cok tesekkur ederim tekrar tekrar hoşbuldumm:) evet beslenme ile ilgili eksikliklerim doğrudur ama duzeltmel için elimden geleni yapıyorum. Bu form ürünlerinden uzaklaşamadım gitti. Sanki beni tok tutuyormus gibi hissediyorum. ÖnümüZdeki hafta onun yerine taze sebzeler koybilirim :)mümkün oldukça tuz ve tuzlu ürünlerden uzak durmaya çalış bitanemm ayrıca bol bol maydanoz tüket
haftaya bilridim yok zaten cnm ama fırsta buldukça gelirsen iyi olur
Bu konuda Moni çok haklı evet Arzu da kendince haklı çünkü 12 sinde takıma geldi fakat aksilik haftaya yarışma yok olsun verdiğiniz kilo yüzdedi bölünecek sonuç olarak yani birşey kaybetmiş değilsiniz
pirinç lapasının yanında başka şeyler tükettiysen iyi sonuç alamazsın kuzumm
Arzucum seni çok iyi anlıyorum fakat Monide çok haklı yaklaşık 1 aydır sürekli listeye yeni üyeler giriyor ve çıkıyor senin kalıcı olduğunu ve bir hevesle katılmadığını çok iyi biliyorum verilen kilo yüzden bölüneceği için sakın motivasyonunu düşürme bitanemm
sweetten sevgiler
hoşgeldin cnmmmMonimin de dediği gibi beslenmen çok sağlıksız ayrıca diyet light her türlü ürüne karşıyım bitanemm sanki gizliden bizlere kilo aldırıyorlar gibi
afiyetolsun cnmmm
ara öğünsüz kendine 1 hafta tanısan inan sonuçları mükemmel olacak
1 hafta ekmeksiz ve ara öğünsüz dene bi tanem sonra inan bana zaten böyle devam edeceksin
Cok tesekkur ederim tekrar tekrar hoşbuldumm:) evet beslenme ile ilgili eksikliklerim doğrudur ama duzeltmel için elimden geleni yapıyorum. Bu form ürünlerinden uzaklaşamadım gitti. Sanki beni tok tutuyormus gibi hissediyorum. ÖnümüZdeki hafta onun yerine taze sebzeler koybilirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aksam yediklerim : 1 kepekli tost
1 domates
1 salatalık
Tahmini 50 gr mısır (haşlanmış-ayıklanmış)
1 adet 330 ml ayran
1 limonlu soda
1 kasenin 4 te biri tarhana corbası
Ve gün bittii:)
Bugun 1 saat bisiklet sürdüm ayrıca ( ama bugune özel oldu böyle adetlerim yoktur:)) )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Monicim tek başına da olsan takımı 2 . yaptın cnm benim tebrik ederimmm
mümkün oldukça tuz ve tuzlu ürünlerden uzak durmaya çalış bitanemm ayrıca bol bol maydanoz tüket
haftaya bilridim yok zaten cnm ama fırsta buldukça gelirsen iyi olur
Bu konuda Moni çok haklı evet Arzu da kendince haklı çünkü 12 sinde takıma geldi fakat aksilik haftaya yarışma yok olsun verdiğiniz kilo yüzdedi bölünecek sonuç olarak yani birşey kaybetmiş değilsiniz
pirinç lapasının yanında başka şeyler tükettiysen iyi sonuç alamazsın kuzumm
Arzucum seni çok iyi anlıyorum fakat Monide çok haklı yaklaşık 1 aydır sürekli listeye yeni üyeler giriyor ve çıkıyor senin kalıcı olduğunu ve bir hevesle katılmadığını çok iyi biliyorum verilen kilo yüzden bölüneceği için sakın motivasyonunu düşürme bitanemm
sweetten sevgiler
hoşgeldin cnmmmMonimin de dediği gibi beslenmen çok sağlıksız ayrıca diyet light her türlü ürüne karşıyım bitanemm sanki gizliden bizlere kilo aldırıyorlar gibi
afiyetolsun cnmmm
ara öğünsüz kendine 1 hafta tanısan inan sonuçları mükemmel olacak
1 hafta ekmeksiz ve ara öğünsüz dene bi tanem sonra inan bana zaten böyle devam edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?