malesef tatlım.inşallah yeni azimli üyelerle devam edicez.Diskalifiye edilip o kadar oylama ile girmişti üstelik monicim. İnsanlar bir hevesle gelip gidiyorlar işte. İnsan ister istemez kızıyor bu durumlara ama iraz sabırla çok sağlam bir alt kadronuz olur diye düşünüyorum, sonrasında gelenler gidenler her zaman oluyor.
Valla dua etsinler sana ben coktan diskalifiye etmistim cunku zamanla anladkm ki iyi niyet kotu sonuc digutuyor sorimsuz kisilerde
***8.TAKIM 369.ETAP***
Moni (105,2 /105,2 /0 /%0)kilosu sabit
hayatttnur(69,5/ 0 /0 /% 0)izinli
Pj_Muguet (84,2/0 / 0/%0) izinli
8.TAKIM ORTALAMASI % 0
Listemiz bu şekilde ..takıma uğramadığınız için izinli yazdım sizleri,geri dönebilmeniz için ise takım kurallarına harfiyen uymanız gerekiyor ve tekrar deneme süresine gireceksiniz ondan sonra uygun görülürse listede yer alabilirsiniz ancak.
Smn kilo bildirim saatimiz 11 olduğundan bu saatten sonra yapılan bildirimlerde dikkate alınmayacaktır...
Hayırlı cumalar tatlimgünaydın hayırlı cumalar
Bismillahh diyelim ve başlayalım
Kilo bildirimlerimiz unutulmasın kızlar,inşallah gelir ve bildirirsiniz tabii
Bugünkü duruma göre listeyi yeniden şekillendiricem
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN...!!!"
Şu andan itibaren 1.sayfada yazılı olan tüm kurallarımız ve cezalarımız devrededir...
af yok,her kurala harfi harfiyen uyulacak...
iyice okuyun anlayın ,o şekilde bildirimlerinizi paylaşımlarını yapın....
çok teşekkür ederim akrebim amin inşallah
direkten döndük diyelim mervecim,sağolsunlar diğer takım arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı
günaydın hayırlı cumalar
Bismillahh diyelim ve başlayalım
Kilo bildirimlerimiz unutulmasın kızlar,inşallah gelir ve bildirirsiniz tabii
Bugünkü duruma göre listeyi yeniden şekillendiricem
Cok iyi yapmislar benim dugun zamanida hizir gibi yetismislerdi sagolsunlar paxartesi memleketten doneyim tam tempoyla burdayim ins
DÜğün nasıldı efsaxcım ? Hadi hayırlı olsun atlattın, çok güzel bir evlilik dilerim.
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN...!!!"
Şu andan itibaren 1.sayfada yazılı olan tüm kurallarımız ve cezalarımız devrededir...
af yok,her kurala harfi harfiyen uyulacak...
iyice okuyun anlayın ,o şekilde bildirimlerinizi paylaşımlarını yapın....
8. takımın güzel, çıtır hatunları nerelerde ?
2 hafta sonra yazılanları bile takip edemeyeceğiz gibi bir his var içimde ..
Kizlar merhaba, bu haftada izinli olaim, hepinizden ozur diliyorum, artik dondum ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
***8.TAKIM 369.ETAP***
Moni (105,2 /105,2 /0 /%0)kilosu sabit
hayatttnur(69,5/ 0 /0 /% 0)izinli
Pj_Muguet (84,2/0 / 0/%0) izinli
8.TAKIM ORTALAMASI % 0
Listemiz bu şekilde ..takıma uğramadığınız için izinli yazdım sizleri,geri dönebilmeniz için ise takım kurallarına harfiyen uymanız gerekiyor ve tekrar deneme süresine gireceksiniz ondan sonra uygun görülürse listede yer alabilirsiniz ancak.
Smn kilo bildirim saatimiz 11 olduğundan bu saatten sonra yapılan bildirimlerde dikkate alınmayacaktır...
Canim merhaba grubunuza katilabilir miyim??
24 yasindayim boyum 158,57 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.
Gerekenleri yaparim azimle zayiflamayi düşünüyorum sizlerinde destekleriyle
izinler 2 haftadan az olamıyor 2 hafta sonra eğer yeterli paylaşımda bulunursan listeye dahil olabilirsin.bu zaman içinde deneme süren olacak ve her gün paylaşıma devam etmen gerekiyor.1. Sayfada kurallarımız ve kurallara uyulmadığı taktirde uygulanacak cezalarımız var,hepsini okumanı ve ona göre paylaşımlarda bulunmanı istiyorum.kuralsız cezasız devam ettiğimiz sürece bu bize hiç yaramadı ve takım kapanma noktasına geldi o yüzden artık takımda sıkıyönetim var.mesajlarını numaralandırarak başlayabilirsin.Kizlar merhaba, bu haftada izinli olaim, hepinizden ozur diliyorum, artik dondum ama
tabiki hoşgeldin canım.1. Sayfada takım kurallarımız var hepsini tek tek tek okuyup öyle başlamanı istiyorum. Deneme sürecindesin.Canim merhaba grubunuza katilabilir miyim??
sağol akrebim inşallahEllerine sağlık tatlım, özellikle bayram sonrası kalabalıklaşacaktır burası az daha sabır kuşum
bugün pek uğrayamayabilirim iftara misafirim var biraz ev işi yapıcam sonra markete eksikleri almaya gidicem ardındanda mutfağa girdimdi artık ben sahura kadar oturamam bugün
Babacığımda rahatsız bayadır,bir kaç gündür bende kalıyor dün doktordaydık yine ,inşallah rabbim şifa verir. Annem de gelemiyor bu ara evde tadilat işleri var kardeşimle onu hallediyorlar.
Sana kolay gelsin babana geçmiş olsun canım
hoşgeldin canımBen de gruba katılacağım dün 102.7 kılomla bildirim yapmıştım umarım beni kabul edersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın hayırlı sabahlar
izinler 2 haftadan az olamıyor 2 hafta sonra eğer yeterli paylaşımda bulunursan listeye dahil olabilirsin.bu zaman içinde deneme süren olacak ve her gün paylaşıma devam etmen gerekiyor.1. Sayfada kurallarımız ve kurallara uyulmadığı taktirde uygulanacak cezalarımız var,hepsini okumanı ve ona göre paylaşımlarda bulunmanı istiyorum.kuralsız cezasız devam ettiğimiz sürece bu bize hiç yaramadı ve takım kapanma noktasına geldi o yüzden artık takımda sıkıyönetim var.mesajlarını numaralandırarak başlayabilirsin.
tabiki hoşgeldin canım.1. Sayfada takım kurallarımız var hepsini tek tek tek okuyup öyle başlamanı istiyorum. Deneme sürecindesin.
sağol akrebim inşallah
E sen zaten zayıfsın canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?