bugunden baslayabılırsın canm benımBen dun katildim . Diyete bugun basladim. Ancak menumu ve ictigim su miktarini... be zaman yazmam gerekiyo. Cuma sonrasinda mi baslayayim yoksa bugunden mi ?? Ogrenebilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hos geldın canm takımdan atılma gıbı bı durum olmadı gecen hafta bıldırım yapmadı seklınde yazdım bu hafta hepınızı ızınlı yazzıcam ıstedıgınız zaman takıma donebılırsınızSelam Kızlar
Çookkk uzun zamandan sonra ancak şu anda bi fırsat yaratıp girebildim foruma. Muhtemelen gruptan çıkarılmışımdır. Sizi çok özledim. Ama öyle bi temponun içine girdim ki, inanın gece saat 4-5 e kadar çalışıyorum, gündüz sabahın 7-8 inde tekrar koşuşturmaca başlıyo. 2-3 saat uykuyla işlere yetişmeye çalışıyorum. Bu arada diyet miyet kalmadı tabi. Ne bulursam yiyorum. Öyle böylede değil... Fakat sirkeli su içmeyi hiç bırakmadım. Sanırım bu yüzden kilom sabit. 62 kilodayım halaaa. Gecenin bi vakti enerjim dibe indiğinde bile yiyorum ama şükür kilo almadım. Üstelik sirkeli su kabızlık sorunumu da çözdü. Artık öyle bi derdim yok.
Arkadaşlar sohbetinizi çok özledim. Vakit bulabildiğim nadir zamanlarda iki dert yanar çıkarım. Cecoo umarım makineni alabilmişsindir. Geriye dönük okuyabilecek vaktim olmadığından alıp alamadığını bilemiyorum. Burukçay canım benim inşallah sende erkek arkadaşınla ilgili nasihatlerimizi dikkate almışsındır. Hakkında en hayırlısı en güzeli ne ise onu diliyorum Allah'tan. Şişman ve mutsuz arkadaşım... Sen de kilo direncini kırmışsındır inşallah. 5 şer 6 şar kilo birden veriyosundur. Kaptanım akrebim... düzenli girebilmeyi gerçekten çok isterdim ama maalesef bu aralar mümkün değil. İşler yoluna girdiğinde inşallah beni yine aranıza alırsınız. Hepinizi Allaha emanet ediyorum...
Mutlu kalın...
hos geldın canm gecen hafta dakı etapta dıskalıfıyeler lıstesındemıssın , ger donmen ıcın asagıya kopyalıyorum kurallıMerhaba tekrar aranıza dönebilir miyim kaptanım
gayet guzel bı menu canm tebrık ederım suyu bıraz daha cogalt ne kadar cok su ıcersen daha cok zayıflarsnO zaman bugunku menumde:
Sabah
Peynirli omlet ve iki dilim ekmek
Ara ogun
Iki ceviz
Ogle yemegi
Salata ve biraz ispanak yemegi
Aksam yemegi
Bir kase corba uc kofte bi dilim ekmek salata
Ictigim su:bir bucuk litre
Spor yarim saat yuruyus
gayet guzel bı menu canm tebrık ederım suyu bıraz daha cogalt ne kadar cok su ıcersen daha cok zayıflarsn
rıca ederım tatlımTesekkur ederiiiim
tıbet egzersızlerı vucudun kaslarını calıstıryor cnm hem kısa sure hemde etkılı egzerszler ama ıyıce arastırmk lazım tabıTibet ne ise yariyo acaba ??
tıbet egzersızlerı vucudun kaslarını calıstıryor cnm hem kısa sure hemde etkılı egzerszler ama ıyıce arastırmk lazım tabı
uygulayabılırsın canm , kendını cok zorlamadan bı deneye bılırsın ıstersen, sabah kalktıgında yapabılırsın yada ben sporumu genelde 3- 7 arasında yapıyorum ogleden sonra kaslar daha cok ısınmıs oluor cunkuOn alti yasindayim da uygulayabilir miyim acaba?? Hangi saatlerde yapiyosunuz??
yogurt domates salatalık gıbı seyler yıyebılırsın cnm yada sade bı kahvede aclıgını alacaktırKizlaaar ben eve simdi geldim ve aksam ogununu atlamak zorunda kaldim yogunluktan, suan saat dokuz ama aciktim, ne yememi onerirsiniz? Kilo almak istemiyorum normalde saat 6,30 dan sonra bir sey yemiyorum, ne yapmaliyim kizlar?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
yogurt domates salatalık gıbı seyler yıyebılırsın cnm yada sade bı kahvede aclıgını alacaktır
ıkısıde alır canm ama sekersız ıcTurk kahvesi mi yoksa nescafe falan da acligimi alir mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Peki cook tesekkur ederim :)ıkısıde alır canm ama sekersız ıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?