- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- 53
İnşallah yanlış hesaplamamışımdır :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok dogru kontrol ettım cnmİnşallah yanlış hesaplamamışımdır :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne guzel cnm tebrık ederım ben kılo veremedıkce saldım kendımı hele bugun bogazıma hakım olamıyorumKatılalı iki gun oldu galiba 66 ydim dimdi 65.5 :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne guzel cnm tebrık ederım ben kılo veremedıkce saldım kendımı hele bugun bogazıma hakım olamıyorum
gıttım pızza sıparıs ettım onun oncesınde cıkolata yedım bı tane kat katlarden pızzanın yanındada 2 bardak kola pofffsss su desen hıc ıcmedım bugun bellı oluyor zaten habıre yıyorum
yok canm ben cıkolataya duskun bırı degılım de sınır oldum kılomun duraksamasına ole oluncada hemen saldım kendımıBende de o cok oluyor. Ozellikle de cikolata. Ancak kendine bi gun belirle o gune kadar su kiloya gelecegim de o sekilde oluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar iyi akşamlar menumu yazıp çıkacağım hemen sabah bir şey yemedım unutmuşum öğlen dondurma 130 kalori değerinde ogleden sonra tost kepek ekmekli akşam da dışardaydim elma dilimli patates yedim :))
günaydın arkadaşlar aynı takımdakiler tanışalım.bugün itibariyle tam anlamıyla 1200 kalori diyetime başladım.en uygunu bu diyet diye düşündüm.akşam tüm menümü yazıcam.sizlerden yeniler kimler?ve nasıl gidiyor arkadaşlar?
ne guzel cnm tebrık ederım ben kılo veremedıkce saldım kendımı hele bugun bogazıma hakım olamıyorum
gıttım pızza sıparıs ettım onun oncesınde cıkolata yedım bı tane kat katlarden pızzanın yanındada 2 bardak kola pofffsss su desen hıc ıcmedım bugun bellı oluyor zaten habıre yıyorum
Benimle aynı kiloda başlamışsın Tebrikler umarım ben de senin gibi olurum ne kadar sürede verdin bu kiloyu :) ayrıca tebrik ederim Mezuniyetini :))ben geçen hafta mezun oldum bitanem hedefime ulaştım fakat aynen devam ediyorum sporuma menüme iyice oturana kadar dikkat etmem lazım 88 kilo ile başlamıştım bugün itibariyle 64,9 um
hafıf yemıssın zaten canm yarında dengelersın olur bıter
hos geldın cnm
topuga sımdıden alıstırıyorlar desene acaba bız alısmadıgımızdan mı gıyemıyoruz ayaklarım fena oluyor benım topuklu ayakkabıda sevıyorum aslında gıymesınıde ayaklarım ızın vermıyor normalde yururken cok cabuk yorulmam ama topuklularla en fazla bır saat ve hızlı yuruyemıyorum
makyajmı erken alıstırmak hıc hos degıl pamuk gıbı cıltlerını sımdıden mahvedıyorlar sımdıkı aklım olsa hıc baslamazdım makyaja cunku cılt alıstıkca ıstıyor .mıllet sasmıs kucuk cocukta makyajın ısı ne
Günaydın :) ben yeniyim salı günü katıldım 1 haftada 3 kilo vermisim bir aydır diyet yapıyorum toplamda 8 kilo :) günlük kalori ihtiyacın kaç kalori neden 1200??
canım diyet listeleri bana göre dğil ben sık sık 2 kayısı 5 ceviz gibi yemek yemek istemiyorum,ben de ters etki yapıyor daha çok acıkıyorum.ayrıca bazı yiyecekler dolabımda ya da mutfağımda yok ki.bu nedenle araştırma sonucu 1684 gibi bi kalori ihtiyacım olduğnu gördüm.ve uzman bir diyetisyen bu rakamın yüzde 30unu azaltırsam yani aslında günlük 1179 kalori alırsam kilo vereceğimi gösterdi.ben de ortalama 1200 gibi kalori düzeniyle kilo vermeye karar verdim,heseplıyorum yediklerimi.yani sürekli hesap makinesi gibi değil az çok biliyorum.bazen kalorilere bakıyorum böyle canım
kızlar siz neler yapıyosunuz?zorlanıyo musunuz