- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- 53
canım ebru sallının beyaz tv dekı platesleırını daha cok sevdım ben bunda cok konusuyor cenesı hıc susmuyor
Tamam tesekkur ederim bakarim bi.ara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ebru sallının beyaz tv dekı platesleırını daha cok sevdım ben bunda cok konusuyor cenesı hıc susmuyor
rıca ederım canmTamam tesekkur ederim bakarim bi.ara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canm , beyaz tv de yaptıkları gene cıkarttıgı dvd lere gore daha ıyıEvet yaa o çenesi yüzüne sıkıldım platesten
Kızlar bugünkü menum
Sabah
bir küçük domates
bir küçük salatalık
bir küçük yeşil biber
35 gr süzme peynir.
Öğlen yiyemedim vaktim yoktu 6da geldim 4 ızgara köfte yedim 50 gr light yoğurt üstüne limon sıkıp ve pulbiber ederek. Sonra da cigkofte durum yedim yememem lazımdı ama kendimi odullendirdim. Üç saat oluyor bunları yiyeli şu içiyorum şu an deli gibi
canm cıgkoftelerı keske durum yapmadan marulla yeseydın,Ha bir de sabah ve öğlen sade nescafe içtim
canm cıgkoftelerı keske durum yapmadan marulla yeseydın,
hımm uzun sure aclıktan sonra o tarz seylerı vucut depoluyor o yuzden dedım , tabı sen kendı vucudunu kendın daha ıı tanırsın canm afıyet olsunTarttım baktım durume makul göründü ben de yedim hem özellikle durumu yedim metabolizmam çok yavaşladı boğazıma öyle bir şey girmeliydi
hımm uzun sure aclıktan sonra o tarz seylerı vucut depoluyor o yuzden dedım , tabı sen kendı vucudunu kendın daha ıı tanırsın canm afıyet olsun
ınsallah canm benım , mıde sındırımı 4 -7 saat ıcınde tamamlıyormus bı yerde okumustumTeşekkür ediyorum :)) yarın sabah büyük temizlik var hepsi gider inşallah o lavasin
temızlık yaptın mı canm dun yapıcam dıyordun , bende sınavlara calısıyorum bırazdan sınava gıdıcem sabah kahvaltımı yaptım suan su ıcmeye calısıyorum ama mıdem acayıp sıstıKızlar Merhaba Nasılsıniz?? Bugünü evde geçiriyorum boşum yemek yememek zor evde olunca sabah tost yedim iki saat önce de şeftali yedim birazdan da light yoğurt yiyeceğim sizler neler yapıyorsunuz
temızlık yaptın mı canm dun yapıcam dıyordun , bende sınavlara calısıyorum bırazdan sınava gıdıcem sabah kahvaltımı yaptım suan su ıcmeye calısıyorum ama mıdem acayıp sıstı
ooo masallah hızlısın benımde yapmam lazım temızlık memlekete gıtmeden ev 3-4 ay bos kalıcaak ıyıce temızleyeyıp halıları falan kaldırmam lazım su snıavlar bı bıtsın baslıcam ona, zumba yada mezdeke yapablırsınSabahtan hallettim o işi erkenden kalkıp ben de saat 5 gibi ders calismaya gideceğim gitmeden dans videosu da yapmayı düşünüyorum
ooo masallah hızlısın benımde yapmam lazım temızlık memlekete gıtmeden ev 3-4 ay bos kalıcaak ıyıce temızleyeyıp halıları falan kaldırmam lazım su snıavlar bı bıtsın baslıcam ona, zumba yada mezdeke yapablırsın
bılıyorm o vıdeo yu cnm ay bı yapayım temızlıgıde ınsallah yakar kalorılerı deBir dans workout videosu var youtubeda onu yapıyorum kadın da çok güleryüzlü o güldükce costukca ben de cosuyorum. Oh o temizlikle çok güzel kalori yakarsın :))