geçmiş olsun canımBen geldim canım, hadi konuşalum)
Çocukların karneleri nasıl?
benim kızım yıldızlı 5 lerle geldi))
Aynı gün hastaneye gitmesi kötü bir tesadüf oldu ama(
ne bileyim canım yaa ben dietisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ama sıkıldım yapamıyorum değişiklik iyi olur yaa motivasyoın sağlar en azından bir hafta deneriz yaaİltercim sen bunların uygulanabilirliğine inanıyor musun?
ben mümkün değil uygulayamam
Yapmayın güzeller, bir haftada 5-6 kilo vermek zorunda değiliz ki
yavaş yavaş aldık biz bu kiloları 3 günde almadık yani
O halde yavaş yavaş vermeliyiz
Uzmanlar çığlık çığlığa bağırıyorlar,
Zayıflamak uğruna sağlığınızdan olmayın diye
Lütfen dikkat derim ben
bende öptüm seni tatlımmm Şenizslm kızlarrr ilterciğimmm öptüm seni....
neslihan yapıyor 2 gün dayanırız yaa ondan sonrarı kolay zaten :) motivasyon olur diye düşünüyorum 5-6 kilo vermek değil derdim 1-2 kilo versem yeter motivasyon içinilter evet bu güzel hic degilse mantıklı aslında yapabiliriz hı ne dersiniz kızlar
ben bu gün sabah ve öglende meyva yedim şimdide kendime yemek yapacagım yeşil mercimek yanınada salata 4 5 gibi yerim akşam yemegimi
aferim güzel arkadaşım gitsin kilolar gelsin bebişeler diyecez bu arada neslihan bizim takıma şekerkız katıldı gel kız sende boş yer varmı bilmiyorum ama burayıda birşey değil hamiler topiğine cevirirz valalhikızlar ben bu hollywood diyetinin bugün 3. günündeyimm...2 gün sırf meyva suyu içtim miğdem rahatsız olduğu için arada beyaz leblebi yedim..2 gün önce 85,2 idim bu sabah tartıldım 82,3 geldim...ve bir karar aldım ne olursa olsun akşamları meyva veya saolata ile geçiştiriceğim....önceden öğlen yiyemezdim akşam ne bulursam yerdim....
atacakları kesin konu dışına çıkmışsınız derler vallahi delikafaduldendelikafaduldenALLAH SENİ...İLTERCİĞİM....:lepi:
EVET İLTERCİĞİMM GİTSİN KİLOLAR DOLSUN BEBİŞLE GÖBİKLER.... turkbayragi
VALLA DOĞRU SÖYLÜYORSUN....BURDANDA ATARLAR BİZİ..... turkbayragi
BENİDE ALIN ARANIZA....AMA BU 3. TOPİĞİM OLACAK....ALSANIZA BENİDE.... kaydirigubbakcemile5
bende onun için düşünüyorum pazartesi felan başlarım büyük ihtimalle önümüzdeki hafta derece alırız belki delikafaduldendelikafaduldenValla İltercİĞİm gecİ motİvasyon oldu..bİrde artık yerken yedİĞİmİn kalorİsİn takİp eder oldum....arada beyaz leblebİ yİyorum bende mİĞde prob.var hemen aĞırır İİ gelİyor...bİlgİnİz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?