Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kıslar, bu azranın yazdığı şeyi ben hiç anlamadım.
Ne yani, bütün gün meyvesuyuyla mı yaşayacaz???delikafadulden
ınanılır gibi değil, bağırsakları ve mideyi boşalt, sonra da günlük 300 kaloriyle yaşadelikafadulden
Bana çok ilginç ve imkansız geldi.
benim az yememe bile çevreden bisürü olumsuz tepki geliyor, bunu yapacak olursam ne olur tahmin bile edemiyorum.
herhalde zorla ağzıma yemek akıtırlar))

Hollywood Diyeti
Bu Kadar Zayıflamayın!
http://ivillage.mynet.com/diets/54-hizli-incelme/5486-bu-kadar-zayiflamayin
Hastalıklı modeller, yeni bir çağın 'incelikten kırılan kadınları'nı simgeliyor .. Devamı>>

Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği ‘Hollywood Diyeti’ne 1 ay boyunca devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor.
1. Gün
Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.
2. Gün
Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.
3. Gün
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. Gün
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet

5. Gün
Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. Gün
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak

7. Gün
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksel lahanası

Bu kurallara dikkat:
  • Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak.
  • Akşam yemekleri en geç 18.00'de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek.
  • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak.
  • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz.
  • Haftanın 5 günü en az 30'ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak.
Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart

Ben geldim canım, hadi konuşalum)
Çocukların karneleri nasıl?
benim kızım yıldızlı 5 lerle geldi))
Aynı gün hastaneye gitmesi kötü bir tesadüf oldu ama(
geçmiş olsun canım
kızın başarılarının devamını diliyorum inşallah ömür boyu hayatı yıldızlı 5 dolu olur canımm

İltercim sen bunların uygulanabilirliğine inanıyor musun?
ben mümkün değil uygulayamam
Yapmayın güzeller, bir haftada 5-6 kilo vermek zorunda değiliz ki
yavaş yavaş aldık biz bu kiloları 3 günde almadık yani
O halde yavaş yavaş vermeliyiz
Uzmanlar çığlık çığlığa bağırıyorlar,
Zayıflamak uğruna sağlığınızdan olmayın diye
Lütfen dikkat derim ben

kızlar ben bu hollywood diyetinin bugün 3. günündeyimm...2 gün sırf meyva suyu içtim miğdem rahatsız olduğu için arada beyaz leblebi yedim..2 gün önce 85,2 idim bu sabah tartıldım 82,3 geldim...ve bir karar aldım ne olursa olsun akşamları meyva veya saolata ile geçiştiriceğim....önceden öğlen yiyemezdim akşam ne bulursam yerdim....

ne bileyim canım yaa ben dietisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ama sıkıldım yapamıyorum değişiklik iyi olur yaa motivasyoın sağlar en azından bir hafta deneriz yaa

slm kızlarrr ilterciğimmm öptüm seni....
bende öptüm seni tatlımmm Şeniz

neslihan yapıyor 2 gün dayanırız yaa ondan sonrarı kolay zaten :) motivasyon olur diye düşünüyorum 5-6 kilo vermek değil derdim 1-2 kilo versem yeter motivasyon için

aferim güzel arkadaşım gitsin kilolar gelsin bebişeler diyecez bu arada neslihan bizim takıma şekerkız katıldı gel kız sende boş yer varmı bilmiyorum ama burayıda birşey değil hamiler topiğine cevirirz valalhi

ALLAH SENı...ıLTERCıĞıM....:lepi:

EVET ıLTERCıĞıMM GıTSıN KıLOLAR DOLSUN BEBıŞLE GÖBıKLER.... turkbayragi

VALLA DOĞRU SÖYLÜYORSUN....BURDANDA ATARLAR BıZı..... turkbayragi

BENıDE ALIN ARANIZA....AMA BU 3. TOPıĞıM OLACAK....ALSANIZA BENıDE.... kaydirigubbakcemile5

atacakları kesin konu dışına çıkmışsınız derler vallahi delikafaduldendelikafadulden
bende onun için düşünüyorum pazartesi felan başlarım büyük ihtimalle önümüzdeki hafta derece alırız belki delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…