- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
kızlar biliyorum uzun ama lütfen okuyun
5 dak almaza.s
ben tam anlamadım..sadece meyve suyuylamı yapılıyor?günlük tam olarak ne yeniyor?kafam karıştı kızlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biliyorum uzun ama lütfen okuyun
5 dak almaza.s
Hollywood Diyeti
Bu Kadar Zayıflamayın!
http://ivillage.mynet.com/diets/54-hizli-incelme/5486-bu-kadar-zayiflamayin
Hastalıklı modeller, yeni bir çağın 'incelikten kırılan kadınları'nı simgeliyor .. Devamı>>
Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği ‘Hollywood Diyeti’ne 1 ay boyunca devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor.
1. Gün
Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.
2. Gün
Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.
3. Gün
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.
4. Gün
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet
5. Gün
Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.
6. Gün
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak
7. Gün
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksel lahanası
Bu kurallara dikkat:
Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart
- Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak.
- Akşam yemekleri en geç 18.00'de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek.
- Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak.
- Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz.
- Haftanın 5 günü en az 30'ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak.
aynı şeymi bilmiyorum ama sanki değil gibi neyse ben zaten uzun uzadıya yamıyacam yaparsan en fazla 1 hafta yapabilirim ondan sonra yapmam oda motivasyon olsun diye çünki hızlı kilo verdinmi hızlı şeilde geri alınıyorsendezayıfladan alıntı
sağlık orucu ile bu hollywood diyeti aynı şey mi?
bu arada zaten sağlıklı bir insansak ve hasarlı dokularımız varsa vücudumun beni ameliyat etmesine gerek yoktur değil mi?
tuhaf yani..
gel cnm boşyerimz vaarbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnALLAH SENİ...İLTERCİĞİM....:lepi:
EVET İLTERCİĞİMM GİTSİN KİLOLAR DOLSUN BEBİŞLE GÖBİKLER.... turkbayragi
VALLA DOĞRU SÖYLÜYORSUN....BURDANDA ATARLAR BİZİ..... turkbayragi
BENİDE ALIN ARANIZA....AMA BU 3. TOPİĞİM OLACAK....ALSANIZA BENİDE.... kaydirigubbakcemile5
bnde anlaamdııım gidim bi sorayıım abetüşe anlatırsa döneyiim size anlatayııma.sadaş ben bu orucu anlamadım. özet geçsen?
öpüyorum kızlar ..
iyi hafta sonları..
izmire gidiyom ben...
pazartesiye görüşmek dileğiyle..
8. TAKIM * *108.ETAP SONUÇLARI** ONUNCU
duru16 ( 76,0 ) / 76,0 / 0,0 / 0,00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
selma12 ( 82,5 ) / 81,8 / 0,7 / 0,85% )
azrasıla ( 99,2 ) / 99,2 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 114,9 ) / 115,7 / -0,8 / -0,70% )
llaybasak ( 62,0 ) / 61,5 / 0,5 / 0,81% )
üzgünkız ( 66,0 ) / 65,5 / 0,5 / 0,76% )
hamsikolonisi ( 92,0 ) / 92,0 / 0,0 / 0,00% )
BUSE_26 ( 77,0 ) / 77,0 / 0,0 / 0,00% ) paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye
ilterçakir ( 72,4 ) / 72,7 / -0,3 / -0,41% )
ebrar ( 78,6 ) / 78,6 / 0,0 / 0,00% ) paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 820,6 ) / 820,0 / 0,6 / 0,07% )
onuncu olduukkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsolmaz:
lmaz:
lmaz:
lmaz: