Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba,
aranıza benide almanızı isterim... ben 27 yasında 1.62 boyunda 73.400 gr agırlıgında genc bir bayanım ...ergenlık donemımden berı fazla kilo sorunum hep oldu hep balıketi diye tabıt edılen tıpteıdım. üniv. dede 60-65 kilo arası gidip geldim.fakat 2 yıl once 1 yurtdıısnda gecırdım.donelı yaklasık 1 yıl oldu.65 kilo gitmistım 1 yılda 75 olarak dondum.geldıgımdne basarıya bır turlu ulasamdıgım sayısız rejıme gırdım. fx15 ler ,seda sayanın elma kromu vs. denedim.fx15 ile 1 ayda 70 e kadar dustum sonra tekrar 73 e cıktım. ben okul hayatımdada ,iş hayatımdada ,sosyal hayatımda ,ilişkilerimde bile hırslı mücadeleci biriyim ama bu kilo verme konuusnda nasıl böyle yarı yolda kaldıgıma inanamıyorum. karar verıp yarı yolda kalmam kendimle savas vermeme neden oluyor,cok kıtap okudum. nette basarı oykulerı vs. omrum bunlarla gectı. ve bu kez son kez ve yenıden karar verdım bugun basldım fazlalıklardan kurtulma mucadeleme... gözlerimden gecen hafta lazer amelıyetı oldum ve lenslerımden kurtuldumç raporluydum bırkac gun dınlendım bugun işe basldım. ve kendımı kaldıgım yerdne yenılmeye :) şimdi lenslerim ve gozluklerım olmadan gorebılıyorum bunu yasamak oyle guzelkı... ve artık sıra aynaya baktıgımda kendımıde ınce gormek ıstıyorum... 50 li rakamlarda olmak hayalım...:sinifsinif:
cnm ben ilk katılmka ıstedıgımde bunu yamzıstım. 2 hafta once sonra amelıyat oldum hıcbısey yapamdım. sımdi yenıdne basladım.bugun fıtnesa balsıyorum.