• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydın hayatım gecmıŞ olsun usuttun heralde bıde ben patlayabılsem de rahatlasam .hala hıÇbırt adet belırtısı yok anacım doktoru degıŞtırıyorum bu ay .
değiştir canım iyi bir dr bul canım
ben bu ay dr felan gitmiyecem karar aldım bu ay kendimi arındırma ayı olarak hamilelik ve bebek düşünmeden geçirecem sadece zayıflamayı düşünüyorum bu ay birde doğal tedavi yöntemlerini uyguluyacam beynimi boşaltmaya çalışacam vucudumu arındıracam hamilelik konusundan

günaydın 8. takım çıtırları ....
ilaydabasak buraya yazmamızı istemiş ben 7.takımdayım arkadaşlar biz bu hafta çok kilo verdik sağlık orucunu yaptık sizede kaptanınız kopyalamış sanırım ...
diyete göre günde 300 cal almak gerekiyor ,birde 3 lt su içiyorsunuz...
ben ilk iki gün 4 bardak meyve suyu ve 3lt su ile geçirdim .üçüncü gün tansiyonum düştü öğlen çorba fln yedirdiler babam tepemde kıyametleri kopardı ,daha sonraki günlerde de öğlenleri salata , çorba yada 3 tane kepekli galeta yedim ama akşam sadece meyve suyu içtim öğlen yediklerim beni dengeledi, dediğiniz gibi inşallah geri almyız ama bıraktıktan sonra direk yemeğe başlamıyorsun azar azar mideyi rahatsız etmeden ....

günaydın 8. takım çıtırları ....
ilaydabasak buraya yazmamızı istemiş ben 7.takımdayım arkadaşlar biz bu hafta çok kilo verdik sağlık orucunu yaptık sizede kaptanınız kopyalamış sanırım ...
diyete göre günde 300 cal almak gerekiyor ,birde 3 lt su içiyorsunuz...
ben ilk iki gün 4 bardak meyve suyu ve 3lt su ile geçirdim .üçüncü gün tansiyonum düştü öğlen çorba fln yedirdiler babam tepemde kıyametleri kopardı ,daha sonraki günlerde de öğlenleri salata , çorba yada 3 tane kepekli galeta yedim ama akşam sadece meyve suyu içtim öğlen yediklerim beni dengeledi, dediğiniz gibi inşallah geri almyız ama bıraktıktan sonra direk yemeğe başlamıyorsun azar azar mideyi rahatsız etmeden ....

canım ben pek mantıklı bulmadım u işi nedenine gelince yag bence gitmemiştir önemli olanda yagdan gitmesi degilmi ve saglıklıda degildir dr bas bas bagırıyor ac kalarak olmaz bu iş diye
kusura bakmayın tabiki saygı duyuyorum siz yapmışsınız ama gerek yok bence

Günaydın arkadaşlar,

Selmacım sabah beni gördün galiba altta,
Ama ben netteki sorundan dolayı yazamadım kusura bakma?
ıyiyim sen nasılsın?
Bugün yoğun bir gün yaşıyorum,

Sabah bir dilim k. ekmeği ile karpuz ve peynirden oluşan kahvaltımı yaptım,
Şimdi de çayımı içiyorum,
Diyetim iyi gidiyor yani;))

7. takımdan yazan arkadaşa teşekkür ediyorum,
Ben de selma ile aynı fikirdeyim,
Bana da mantıklı gelmiyor,
Mantığın ötesinde uygulanabilir gelmiyor,
Kendi adıma imkansız görüyorum böyle bir oruç programını uygulamayı,
Ben ancak ramazan orucu tutarım, onda bile arada kaçamaklarım olur;))

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Dikkat edin arkadaşlar kaçamaklar yapmayın,
Bu kiloların gitmesi lazım...

cidden yazamıyoruz siteye
devamlı hata veriyor
bende sabahtan iyi oluyorum örneğin şimdi birkaç büsküvi yedim
ama akşam eşim geldiğinde çocuklar masaya toplandığın da kaçırıyorum işte
sanırım bu kilo almamı tetikliyo :((
merhaba ablam nasılsın .....Şeniz

kilomu aldın ya .....:kedi:

8 takım nerdesinizyaaaa nedne kimseler yokkk ağlıyacam ama bütün takımlarda 2-3 kişi var ama bizde kimseler yokkk nerdesiniz kızlar
kızdım işte yarın bende gelmiyecem
hehehehe pazarları zaten gelmiyorumda neyse çaktırmayın
azracım haberin olsun yarın yokum

evet ben geldim iltercim ama sen yoksun bu gün kaptanımızda gelmedi neden acaba
buralardayım canım topik topik geziyorum hafta sonu diye çok sakinn offf çok sıkıldım bu gün akşam olsada eve gitsem opuyorumnanaktan
sanırım senden 80-89 dasın hııı gelir yakalarım orda seni bak

Hala yer varmı takımınızda?
ben kararımı kesin verdim, yarışmaya katılmak istiyorum
35 yaşındayım.
2 çocuğum var. doğum yapalı 7 buçuk-8 ay kadar oldu.
Doğumdan çıktığımda 92 kiloydum.
3 haftadır diyetteyim. 87 ile başladım, şimdi 81 civarıyım.:lepi:
Azimliyim, kararlıyım, beni aranıza alırsanız sizi yarı yolda bırakmam.

selmacım nasılsın cnaım yaa bugün çok sıkıycı k.k girmediğim gezmediğim yer kalmadı kimseler yoktu çok sıkıldım canım iş yapmakta istemedi öyle dolandındım durdum kaptanımızda gelmedi senide bir türlü yakalıyamadım baktım 80-89 ordada yoktun cnaım

Back