• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selmcım sen hangi ara geldin gittin;))
Uzun zamandır sohbet edemiyorduk, keşke karşılaşsaydık.
Bu haftaki derece çok iyi oldu de mi?
Ben çok mutlu oldum yaaa,

ama üzgünkıza sormadan geçemicem.
Canım benim bütün gruplarda senin kadar çok bireysel dereceye giren yoktur herhalde.
Bunu nasıl başarıyosun ya?
bildiğim kadarıyla herhangi bir destek ürün kullanmıyosun.
Sporunu da çok düzenli yapamıyosun,
Sadece yediklerine dikkat ederek veriyorsan önünde saygıyla eğiliyorum.
sonuçta yediklerine çok dikkat ettiği halde veremeyen bisürü insan var.

tebrikler kızlar:nazar:
bende spora başladım nihayet 1 haftadır ama çok salmışım kendimi her yerim ağrıyor fena hamladım fena
inşallah yavaş yavaş dietimede başlayacağım
sizi gördükçe motive oluyorum
azad ve duru ayrılmış hayırlısı olsun onlar içina.s.
ilter anlayamadım hamilemisin değil mi?
değilim canım 1 yıldır olamadım böyle giderse daha çok uğraşıcam sanırımm mafoldumbenmafoldumben

buse değil cnm duru16yerimseniben
özür çok özür kafam dün çok dalğındı kusura bakma durucum tekberik ederim canım seniii

Selmcım sen hangi ara geldin gittin;))
Uzun zamandır sohbet edemiyorduk, keşke karşılaşsaydık.
Bu haftaki derece çok iyi oldu de mi?
Ben çok mutlu oldum yaaa,

ama üzgünkıza sormadan geçemicem.
Canım benim bütün gruplarda senin kadar çok bireysel dereceye giren yoktur herhalde.
Bunu nasıl başarıyosun ya?
bildiğim kadarıyla herhangi bir destek ürün kullanmıyosun.
Sporunu da çok düzenli yapamıyosun,
Sadece yediklerine dikkat ederek veriyorsan önünde saygıyla eğiliyorum.
sonuçta yediklerine çok dikkat ettiği halde veremeyen bisürü insan var.

teşekkürler....bu sonuçlar benim için de süpriz oluyor........evet uzun zamandır spor yapmıyorum amaaaaa okulda yani işte ve işten sonra hareketliyim..uzun zamandan sonra bugün evdeyim...bugün de evi temizlicem...

soruna cevap veriyim hayır ilaç kullanmıyorum...artık iştahımı kontrol ediyorum...ve gittiğim yerlerde de önüme gelen yiyeceklerin tadına bakıyorum..tatlı dahi olsa ama bitirmiyorum...ben de kendime şaşırıyorum...hayattımda ilk defa bu kadar uzun ve düzenli besleniyorum...kendimi sıkmıyorum...eşim de diyor stes yapmıyorsun o yüzden bu sefer başarıyosun diyor...kızlar nazar edeceğiniz beni ha...

ben geçen yılda 3 ayda 80 kilodan 63 kiloya düştüm...çabuk veerip çabuk alanlardanım...artık bu kilodan sonra vermem yavaşlayabilir çünkü bunlar otumuş kilo oluyor zaman gerekiyor gitmesi için....

benim en yakın arkadaşım 94 kilodan 69 indi..4 ayda...devam ediyor diyetine..hiç spor yapmıyor...bence gayet başarılı gidiyor...en azından be nisan ayında ve mayıs ayı başında spor yaptımmmm...

bugün accık ama azccık kaçırdıım:utangac::utangac::utangac:

ara sıra olur...önemli olan yarın dengelemek....a.s

bende bugün fazla yemedim çünkü yarın sabah kahvaltıyı arkadaşlarla dışarda yapacağım..yarın sabah kaçırma durumu olur yüzdeyüz...

ara sıra olur...önemli olan yarın dengelemek....a.s

bende bugün fazla yemedim çünkü yarın sabah kahvaltıyı arkadaşlarla dışarda yapacağım..yarın sabah kaçırma durumu olur yüzdeyüz...

ne güzel takımz dimiiikaydirigubbakcemile3
kaçıracaz dioruuz gönül rahatlıylaa:delphin::içelim:

Slm arkadaşlar,
ben hala memleketteyim.
Bugün dönecem inş.
ama tabi daha önceki tecrübelerimden de bildiğiniz gibi memlekette diyet miyet yoktu.
Yapmaya çalışsam da başarılı olamıyorum zaten.
O yüzden hiç yapmıyorum artık;)))
Ama emin olun yarından itibaren çoooook dikkat edecem.

Selmacım sınav için geçmiş olsun diyorum.
Umarım oğlun istediği sonucu alır, emeklerinin karşılığını görür.
Böyle durumlarda öğrencilerden çok anne babalar strese girer, velilerimden biliyorum.
Sana özellikle geçmiş olsun diyorum.

azra ben geldim ama yoksun bu gün oglum sınava girdi oraya gittik yeni geldik cok sitresli bir gün gecirdik malesef

cnmm bnm inşallah istediği pualnı alır
emekleri zayii olmaz:Saruboceq:

Slm arkadaşlar,
ben hala memleketteyim.
Bugün dönecem inş.
ama tabi daha önceki tecrübelerimden de bildiğiniz gibi memlekette diyet miyet yoktu.
Yapmaya çalışsam da başarılı olamıyorum zaten.
O yüzden hiç yapmıyorum artık;)))
Ama emin olun yarından itibaren çoooook dikkat edecem.

başaaak başaaak sana da bi sopa gelsiiin
verdiğin kilocukları 3 5 almada:oklava:

Back