Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt cnm görüyorum sni genelde kk dasında 8.takımdasındabugün cuma diyemi böyle ilk dafa 4 kişiyi aynı anda görüyorum topikte ne güzel yaa
selmacım ben hep k.k dayım burda kims eolmuyor diye durmuyorum canım sen geldiğinde bana msk at bol bol sohbet ederiz güzelimmm
bu hafta iyiyiz ebrar + çıkanmız olmadıyazışmalar bir tarafa dökülüyoruz şöyle2-3 kilo verenimiz yok galiba ben bu hafta -400 gr dayım
benim grafiğim neden çıkmıyor
hyr cnm cuma en geç saat 12 öğlene kadarranlamadım perşebe gecesi 12 mi
bana o link adresini gönderebilirmisin ben bu işlerden fazla anlamıyorumda
tamam canım zaten bundan sonra karar aldım pc iki sayfa acıcam birisinde burda olacam diğerindede hamileler topiğindeevt cnm görüyorum sni genelde kk dasında 8.takımdasında
çook güzel lütfen böle devam et
tamam canım zaten bundan sonra karar aldım pc iki sayfa acıcam birisinde burda olacam diğerindede hamileler topiğinde
yaa azra biliyormusun bizim hamiler topiğini kapadılar çenemizden dolayıı :roflol: çok yazı yamışız diye bizde yeni topik açtık geyik muhaetti yapılan kızımda :roflol: artık geyik yapıyoruz rahat rahatt :roflol:
bakalım olmuşmu
2 yıllık evliyim canım daha tam olmadı bile 21 aylık evliyim diyelimmoh oh yapın yapabildiğinz kadar
bu arada kaç yıllık evlisiin cnmm
2 yıllık evliyim canım daha tam olmadı bile 21 aylık evliyim diyelimm