• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet ya hic kimse girmiyor yazmıyor ne yadi ne içtisadece kg yazıp cıkıyor olmaz böyle ya lütfen ben nerdeyse hep burdayım ama kimse olmayınca bende yazmıyorum 80 89 arası topige giriyorum tüm gün burada paylaşım yok gittikcede kimse kalmıyacak galiba

azra haklısın kaptanım bir el at şu takıma

üzgün kız sen nasılsın

bugün cuma diyemi böyle ilk dafa 4 kişiyi aynı anda görüyorum topikte ne güzel yaa
selmacım ben hep k.k dayım burda kims eolmuyor diye durmuyorum canım sen geldiğinde bana msk at bol bol sohbet ederiz güzelimmm

bugün cuma diyemi böyle ilk dafa 4 kişiyi aynı anda görüyorum topikte ne güzel yaa
selmacım ben hep k.k dayım burda kims eolmuyor diye durmuyorum canım sen geldiğinde bana msk at bol bol sohbet ederiz güzelimmm
evt cnm görüyorum sni genelde kk dasında 8.takımdasında
çook güzel lütfen böle devam et
yazışmalar bir tarafa dökülüyoruz şöyle2-3 kilo verenimiz yok galiba ben bu hafta -400 gr dayım
bu hafta iyiyiz ebrar + çıkanmız olmadı
ama sana şu kuralımızı tekrr hatrlatmak istiyoruum
en son en geç bildirm saatimz saat 12:00 de
lütfen bir daha geç kalma
sen ve buse bir ihtar aldnız
benim grafiğim neden çıkmıyor

sana önceden bi link etmıştıım
incelednmi onuu

evt cnm görüyorum sni genelde kk dasında 8.takımdasında
çook güzel lütfen böle devam et
tamam canım zaten bundan sonra karar aldım pc iki sayfa acıcam birisinde burda olacam diğerindede hamileler topiğinde
yaa azra biliyormusun bizim hamiler topiğini kapadılar çenemizden dolayıı :roflol: çok yazı yamışız diye bizde yeni topik açtık geyik muhaetti yapılan kızımda :roflol: artık geyik yapıyoruz rahat rahatt :roflol:

tamam canım zaten bundan sonra karar aldım pc iki sayfa acıcam birisinde burda olacam diğerindede hamileler topiğinde
yaa azra biliyormusun bizim hamiler topiğini kapadılar çenemizden dolayıı :roflol: çok yazı yamışız diye bizde yeni topik açtık geyik muhaetti yapılan kızımda :roflol: artık geyik yapıyoruz rahat rahatt :roflol:

oh oh yapın yapabildiğinz kadar
bu arada kaç yıllık evlisiin cnmm

bn
sabah kahvaltı yapamdıım
öğlen 6 adet yaprak sarmaa
biraz sonra da gezmeye gtceem
inşallah kaçırmm
bu hafta canm sıkıldıı veremdiim die
sabah dr a sölediim bn ne olcaam die
o da balcalıyı söledii bi gt bakalıım dedii
h.içi oraya gtceem bakalıım

Back