haklısın cnm ama bn nerde kaptım bilmiyoruuum
soğuk bişey de yemediim içmediim
ee sen nasılsıın mutlumusuuun artık vucüdundaki incelme gözlegörülür bi hale gelmiştrr
evet adaş, artık görenler kilo vermişsin diyorlar. eski gömleklerim çok bol geliyor. Üstten daha hızlı veriyorum da:)
artık bacak hareketlerini yoğunlatırıp bacakalrımı inceltmeye çalışacağım.
Darısı başına canımcım.
aminnn allahım inşallah 1 yıldır tek isteğim buu inşallah allahım benimde yüzümü güldürür senin kızın gibi çıtı pıt bir kızım olurrrallah tamamına erdirsiiin
dilerim güzel yuvan bir çocukla taçlanıır
görürşüz azracım kendine iyi bak yediklerine dikkat et ( bu sana söylenmez ama şeytanında işi yok ) iyi eğlenceler sanakızlar şimdlk çıktııım bnn
ama akşama güzel bi sonuç bekliyoruum
ilk 5 te yada 3 teyiiz
kardeş takım 6.takımn liste işini sölediim bn çıkıyorum dediim
haberleri var
sadece burayaa kopyla yapıştr yapcaklar
ikinci olduğumuza çok sevindimm acayip mutlu oldum kızlar inşallah haftaya birinci oluruz
bu arada üzgünkız ve buse sizi tebrik ediyorum inşallah her hafta bireyselde olurusnuz canlarımmm
kızlar çok sevindim........2. olmuşuz....
ayrıca tebrikleriniz için de teşekkür ederim...ben 3. kez bireysel sıralamaya girmişim..
bu arada duru16 seni de tebrik ederimmmm....
kızlar bende geçen yıl ki kıyafetlerime girebiliyorum...bana da herkes çok kilo vermişsin diyor...hatta bir beden eğitimi öğretmeni hocam siz 15 kiloya yakın kilo vermişsin dedi ayrıca 6-7 kilo fazlan kalmış dedi.bende süper gözlem gücün var dedim..bu arada öğretmen 2 aydır okulda yoktu...inanın kendine güvenim arttı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?