hoşgeldin nere kaçtın çabucakmerhaba arkadaşlar nasılsınız
selamlar 8. takımın güzelleri .........iadeyi ziyeret edeyim azramı dedim nazsılsınız .....
:sm_confused:benim grafiğim nedengörünmüyor sebebini bilen var mı:sm_confused:
Neyse, onu da yapmayıverelim.
Hepsini yapmak zorunda mıyız yaaa,
Hem size bi haber vereyim bu arada.
Kızım geçen hafta yapılan bir sınavda bütün soruları fulleyerek ilde ve genelde birinci oldu.
Başarı belgesi vermişler bebişime
Çooooook mutlu oldum.
kızlar bu gün cok iyi hissediyorum kendimi
azra bu adanadaki olay nedir bir sürü kişi ölü bulunmuş haberdarmısın
ayyyy bende kafayı yiyecegim bu tür olayları izlerken ya hic iyi şeyler olmuyor nedense
evet cnm maalesef öğrendimhaberler şu an onu anlatıyor ama ne oldugu belli degil bir sürü ölü var yani 8 tane
tmm cnm biraz kafa olark dinlen ama en kısa zmnda kilo vermiş olarak gmerhabalar kızlar bi müddet ara vericeğim yine evde kendim yapmaya çalışacağım diyetimi
azrasilacım beni izinli yazarmısın canım şöyle 1 ay kadar sonra yine beraber oluruz inş
ben bitirdim o işleri çoktaaannn kolay gelsin yahu çok sıkıcı çokkızlar 3 saatten fazladır not ve davranış notu giriyorum e okula...kafam şişti......elim koptu...
ama uykum yokkkkk...erken kalkacağım için kendimi uyutmalıyım...
bu arada bugün beni şeytan tuttu ve SPOR yapmadım...((((((((
bende hep bunu düşünüyordum...fotomu koymayı isterim..ancak yüzümü nasıl kapatacağımı bilemediğim için bu düşüncemden vazgeçtim...yardımcı olursanız neden olmasın?
bu arada kimler fotosunu koydu ve hangi bölüme?
saol azracım iyiyim gayet iyi gidiyor hafta sonu biraz kaçamak oldu ama şuan sıkı şekilde devam ediyorum canım hiç merak etme kilo verecemsaol cnm biz iii sen nasılsıın baklıım
nasıl gidiiorzemuszemus
ben geldim burdayım canım kız selma öldürecen sen beni nerde acı haber var senden öğreniyorum kız ben tv seyretmiyorum bu tür olayları duymuyayım diye sadece netten okuyordum haberleri ama gerek kalmadı tatlım senden öğreniyorum iyi bu topiğe gelmişim kızzzkızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz canım sıkılıyor ya kimse neden yokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?