Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

senin mutlulugunu anlayabiliyorum cok güzel birşey evladının başarısı insanlar icin
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

başarılarının devamını dilerim hepimizin evlatlarına başarılar

kızlar bu gün cok iyi hissediyorum kendimi

azra bu adanadaki olay nedir bir sürü kişi ölü bulunmuş haberdarmısın
ayyyy bende kafayı yiyecegim bu tür olayları izlerken ya hic iyi şeyler olmuyor nedense

kızlar bu gün cok iyi hissediyorum kendimi

azra bu adanadaki olay nedir bir sürü kişi ölü bulunmuş haberdarmısın
ayyyy bende kafayı yiyecegim bu tür olayları izlerken ya hic iyi şeyler olmuyor nedense

neeeee:1shok::1shok::1shok::1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
walla hberim yook sen nerden duydun selmacıım

selam arkadaşlar,

ilayda kızını tebrik ederim.

akşam spora gittim. orada tartıldım ve 4 kilodan fazla (1 ayda) yağdan verdiğimi gördüm. sevindim tabe. kas oranım biraz artmış, su oranım da azdı artmış. Sonuç olarak doğru yoldaymışım.

spordan sonra eve gelip sadece salata yedim. yatarken de yarım kiloya yakın süt içip yattım.

sabah 1 simit yedim. 2 fincan neskayfe (az kayfe bol sütlü) içtim.

sahi 2 minik parça çikolata yedim. dubaiden gelmişti:)

öğlen: ezo gelin çorba

haberler şu an onu anlatıyor ama ne oldugu belli degil bir sürü ölü var yani 8 tane
evet cnm maalesef öğrendim
hmde bnm bi arkadaşmn tanıdığmıyş
oldu bitti ailede husemet vardı diooo
çook acı bnce bu mardin katliamıda örnek oldu bu sadist hasta ruhlu insanlaraa
çok kötü
rabbimgeride kalanlara sabır ihsan eylesiin

merhabalar kızlar bi müddet ara vericeğim yine evde kendim yapmaya çalışacağım diyetimi

azrasilacım beni izinli yazarmısın canım şöyle 1 ay kadar sonra yine beraber oluruz inş
tmm cnm biraz kafa olark dinlen ama en kısa zmnda kilo vermiş olarak g
geri dönmek üzere ayrıldı yazcam
iice dinlen vucüt ve beyin olarak ok

azracım az daha kafamı toplayım kendimi hazı hissettiğim anda gelirim aranıza zaten uzaktan kaçamak bakışlar atıyorum takipçinizim yani:)a.s.

ben bitirdim o işleri çoktaaannn kolay gelsin yahu çok sıkıcı çok
en çok da kitap kayıtları illallah dedirtiyor

arkadaş olduğun kişilerin profiline girersen albümlerimizi görebilirsin
örnek beni görmen için avatarımın üstüne tıkla sağda albümüme baka.s.

saol cnm biz iii sen nasılsıın baklıım
nasıl gidiiorzemuszemus
saol azracım iyiyim gayet iyi gidiyor hafta sonu biraz kaçamak oldu ama şuan sıkı şekilde devam ediyorum canım hiç merak etme kilo verecem
kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz canım sıkılıyor ya kimse neden yokkkkkkk
ben geldim burdayım canım kız selma öldürecen sen beni nerde acı haber var senden öğreniyorum kız ben tv seyretmiyorum bu tür olayları duymuyayım diye sadece netten okuyordum haberleri ama gerek kalmadı tatlım senden öğreniyorum iyi bu topiğe gelmişim kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…