Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol azracım iyiyim gayet iyi gidiyor hafta sonu biraz kaçamak oldu ama şuan sıkı şekilde devam ediyorum canım hiç merak etme kilo verecem
ben geldim burdayım canım kız selma öldürecen sen beni nerde acı haber var senden öğreniyorum kız ben tv seyretmiyorum bu tür olayları duymuyayım diye sadece netten okuyordum haberleri ama gerek kalmadı tatlım senden öğreniyorum iyi bu topiğe gelmişim kızzz
kızartmamıııı hayıııııııııııırbu gün yediklerime gelince onlarıda hemen yazayım standar kahvaltı
öglen sebze yeneği
ara öğün yok
akşamada çok canım çekti özür ama kızartam yiyecem çok az
selmacıım yaaa çık artıık şu depresif durumdaanİLTERCİM BU ARADA DEPRESYON TAKILDIGIM İCİN HEP KÖTÜ ŞEYLER İZLİYORUM ONDAN GALİBA AMA BENİM BİR SUCUM YOK HAYAT SUCLU GALİBA YADA İNSANLAR BİLEMİYORUM ARTIK:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cnm o durum olağaan haliyle regl döenmndesiin şişlik çook normalarkadaşlar ben neden sizinle 1 kerede olsa karşılıklı yazışamıyorum siz oluyosunuz ben olmuyorum ben oluyorum siz olmuyorsunuz bi türlü tutturamadım birde size birşey sormak istiyorum ben geçen hafta 1,400 kg virmiştim ama şu an regl olmaya çalışıyorum ve tabiri caizse can çekişiyorum eskiye nazaran az yiyorum ama yinede kendimi davul gibi hissediyorum kilo vermede kararlıyım ama bu iş benim bütün kkonsantirasyonumu bozuyor sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz
çook güzel gidiyordu husel ama kendi isteğiyle ayrıldııkızlar yaylagüzeli diye bir üyeniz yokmuydu sizin noldu kaçtımı hemencene yoksa
çok az yedim canım merak etme ama inan artık ne yemek yapacağımı şaşırdım rejim yapınca insan ne yiyeceğini şaşırıyor eşimde zavallı benimle aynı şeyleri yemek durumunda kalıyor oda bıktı diye dün kızartma yaptım ama tabağıma çok az koydum zaten eşim başımda gardiyan gibi bir yudum fazla yesem kıyamti koparıyor merak etme yani canımkızartmamıııı hayıııııııııııırklava:
dileriim iltercim az yemişsndrkötükedihüso
çünkü insan kızartmaya bi başlayınca duramıyoor
onun için bn yapsam dahah ağzıma bi tane almam
AZAD nereye gidiyorsun bizi bırakıp
tmm cnm biraz kafa olark dinlen ama en kısa zmnda kilo vermiş olarak g
geri dönmek üzere ayrıldı yazcam
iice dinlen vucüt ve beyin olarak ok