Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ne bulursanmıızemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemuskızlar yoksunuz madem bende gidşyorum gezmeye orada ne bulursam yiyecegim
merhaba arkadaşlar,
sabah kepekli tost ve şekersiz çay
ara: portakal suyu (yarım bardak) ve 1 soda
ara: neskayfe
öğlen: yarım simit
süpersin süperalkisalkisalkisalkisalkisalkisakşam yine 1,5 saat spor yaptım. artık bacak hareketlerine daha fazla ağırlık veriyorum. bu akşam popom ve bacaklarım acıdı:))
cnmm ister yarın bildir istersen ogün sabah ya cepten ara yada msj atSelam kızlar,
ben de üzgünkız gibi dün araziydim.
Okulda işler yoğun bu aralar.
Eve çok yorgun geliyorum.
Dün de elektrik kesintisi vardı, ondan giremedim.
ama diyet ve spora devma, merak etmeyin.
Dün gayet iyiydim, bugün de şimdilik öyle.
Fakat yarın memlekete gidiyorum.
Pazara kadar yokum maalesef.
Yine oradan da girmeye çalışırım ama söz veremiyorum.
Bu sebeple kilo bildirimini yarın yapacam.
Azracım sorun olmaz de mi?
Selmacım sen de bir an önce bu depresif hallerden kurtul güzelim
Yoksa takımcak hepimizi depresyona sokacan haa))
nedne sayfalar bukadar yavaş sorun benim pc demi acaba azra
evet canım otelde çalışıyorum otel muhasebesi
saol canım sezon açıldıda bu sene burası çok kötü ekonomik krizdenmi artık bilmiyorum otel nerdeyse boş gibi çokta geç açıldı bu sene hayırlısı artık inşallah bunda sonrası iyi geçer
evet canım boş ve işin kötü tarafı kuşadasının geneli böyle halen sanki mart ayındaymışın gibi otelerde tektük müşteri var her sene nisanda açılırdı bu senedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cideenmi otel boş yanii
çok kötü yaaaa
turzm ülkenn can damarııı
ya ben sohbet etmeyede korkar oldum az önce diğer topikte çok sohbet etmişiz diye editör kızdı bize sayfaları temizliyecem felan dedi sohbet etmeyin topiğin amacına uygun konuşmalar yapın dedi burdada olmaz öyle birşey demii
üzüldüüümevet canım boş ve işin kötü tarafı kuşadasının geneli böyle halen sanki mart ayındaymışın gibi otelerde tektük müşteri var her sene nisanda açılırdı bu sene
mayısın sonunda açıldı otel çok kötü çokk
yok olmaz zaten tek muhasebeciyim tek başıma idare ediyorum oteli zaten büyük ihtimalle haziran 15 ten sonra dolar ekim ayına kadar gider ondan sonrada oteli kapatıyorlar bizde evlerimize gidiyoruz ama bu sene kışında çalışacam sanırım inşallah çalışırım yaaüzüldüüüm
sana bi zarar olmaz dimii işten çıkma gibii
tamam canım görürşüz sonra bende çıkıcamilteriim azcık kaçtıım cnm bn
bnm cadı acıkmışşş
doyuruum geliriim yine ok