• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ArkadaŞlar ben kendıme bır tÜrlÜ sahıp olamıyorum acayıp yeme ıstegım var Öyle bır dÜŞÜnce varkı aklımda sankı ac kalacakmıŞım gıbı ne yersem yıyeyım bır tÜrlÜ anlayamadım bırde cumayı dÜŞÜndÜkce dahada fazlalaŞıyor bu ıstek neden acaba cok korkuyorum verdıgım kg gerı alacagım dıye aŞırı uyumak ıstıyorum dÜn 9 da yattım sabah 9 da kalktım ve Şımdı yıne uyumak ıstıyorum acayıp duygu karmaŞası ıcındeyım ben hep yemek yemek ıstıyorum bu haftaya cok kÖtÜ baŞladım cok

Azracım çok geçmiş olsun. GErçekten annelik çok zor.

Cmt akşam galatasarayın maçına gittik. oğlum tezahürat yaparken kendi eli burnuna çarptı ve burnu kanadı. ben kanı gördükçe öldüm bittim. zor dindirdik kanamayı.
saol cnm bnm o iğneler kızama yapılrkn bana yapsalar keşke dioruum ama olmuoo tabii
sananda geçmiş olsuun

canım çok geçmiş olsun....

kaptan kaptan bak ne geliyor:oklava:

azrasıla sana da geçmiş olsun...çocuk sahibi olmak gerçekten büyük bir sorumluluk istiyor....
öncelkle saol cnm
evet bu sefer oklavayı hak ettim ama bugün çookı sıkı tutacam ve diğer günlerdee

ArkadaŞlar ben kendİme bİr tÜrlÜ sahİp olamıyorum acayİp yeme İstegİm var Öyle bİr dÜŞÜnce varkİ aklımda sankİ ac kalacakmıŞım gİbİ ne yersem yİyeyİm bİr tÜrlÜ anlayamadım bİrde cumayı dÜŞÜndÜkce dahada fazlalaŞıyor bu İstek neden acaba cok korkuyorum verdİgİm kg gerİ alacagım dİye aŞırı uyumak İstİyorum dÜn 9 da yattım sabah 9 da kalktım ve Şİmdİ yİne uyumak İstİyorum acayİp duygu karmaŞası İcİndeyİm ben hep yemek yemek İstİyorum bu haftaya cok kÖtÜ baŞladım cok
aman dur selmam fren abs sistemi kullanvereliniortak

durucum ben tvde duymuştum ve bizim spordaki hoca da söylüyor aynı şeyi. 1 saatten fazla kardiyo çalışması ( yürüyüş veya bisiklet) kar yerine zarar verirmiş. günde 1 saatten fazla yapılan kardiyo çalışmalarında 1 satten sonrakiler yağdan deil kasdan gidiyormuş. bilgine canımcım.

ben dün 2 saate yakın spor yaptım ama yarım saat bisiklet, yarım saat yürüyüş, 10 dakika bel hareketi ve yarım saat çeşitli bacak hareketleri yaptım. iç bacak, dış bacak, yan felan. karın hareketi yaptım.

sağol azracım ben bilmiyordum daha dikkat ederim artık bende nekadar yürürsem kar znediyom işte bende yağ çok olunca kaslara sıra gelmez belki he :))
selamcım kendine oyalancak bieyler bulsan canım ya kursa falan yazıl bence evde oturunca boşluktan insanın canı neler istemiyorki ben çikolata yaparken transa geçiyom akşamları aklıma gelipte hiç tadına bile bakmıyom niyese
sende böğle kursa yada nebileyim kendin oyalıcak geliştircek bişeyler yapsan aslında aklın yemekte olmaz okadar

BEN BU GÜN DEPRESYON TAKILIYORUM UYUDUM YENı KALKTIM CANIM HıC BıRŞEY ıSTEMıYOR NEDENSE ŞıMDı COCUKLARA ZORLA YEMEK YAPTIM CANIM ıSTEMEYE ıSTEMEYE

azad ne habar nasılsın bu gün ilay başak hic girmedi neden acaba bir sorun yoktur inşallah

merhaba kızlar ben bu gün sabah 1 domates çok az peynir 1 salatlık ve 1 dilim kepek ekmeği yedim
öğlen 2 kaşık pilav çok az kırmızı et yedim
akşamda sebze yemeği ve yoğurt yedim bugün
yeşil çay içtim bir fincan
30 dk yürüyüş yaptım evde çok işim vardı o yüzden az yürüdüm
2,5 lt su içtim

BEN BU GÜN DEPRESYON TAKILIYORUM UYUDUM YENİ KALKTIM CANIM HİC BİRŞEY İSTEMİYOR NEDENSE ŞİMDİ COCUKLARA ZORLA YEMEK YAPTIM CANIM İSTEMEYE İSTEMEYE

azad ne habar nasılsın bu gün ilay başak hic girmedi neden acaba bir sorun yoktur inşallah

iyi olmaya çalışıyorum canım bende aynı sen gibi bugün öfleyip durdum

bu sene evde tıkıldım kaldım geçen sene ne güzel bilgisayar kursuna gitmiştim bu sene niye evde durdumki en kısa zamanda bi kursa yazılmam lazım

senden ne haber canım sıkıntın geçtimi

Bugün yediklerimi aktarayım.
Sabah bir dilim k. ekmeği ile peynir, karpuz ve yeşil çay
öğlen okulda olduğum için ekmek arası köfte
Akşam ise balık ve salata
Yalnız sporumu yapamadım
Çünkü çok yorgun geldim okuldan, hiç kalkacak halim olmadı
Fakat birazdan mekik ve bacak hareketleri yapcam merak etmeyin;)

birde üzgünkız senide görüyoruum
senden bi isteğim olcaksa mümkünse eski fotonla en son fotunu koyrmsıın
nede olsa ilk geldiğinde 81 din şimdi 60ların sonunda da olsan 60 lardasıın
bu hm senn için hm biizm için güzel bir motive oluur
mümkünse tabiii

durucum ben tvde duymuştum ve bizim spordaki hoca da söylüyor aynı şeyi. 1 saatten fazla kardiyo çalışması ( yürüyüş veya bisiklet) kar yerine zarar verirmiş. günde 1 saatten fazla yapılan kardiyo çalışmalarında 1 satten sonrakiler yağdan deil kasdan gidiyormuş. bilgine canımcım.

ben dün 2 saate yakın spor yaptım ama yarım saat bisiklet, yarım saat yürüyüş, 10 dakika bel hareketi ve yarım saat çeşitli bacak hareketleri yaptım. iç bacak, dış bacak, yan felan. karın hareketi yaptım.

Bu bilgi bana çok garip geldi yaaa,delikafadulden
Ben hergün 1,5 saat yürüyordumkaydirigubbakcemile2
Boşuna mı yürüdüm yani şimdi?:1no2:

bugün bn ise
sabah klsik kahvaltıı
öğlen tavuk iki dilim ekmek
ikindi karpuuz 1 dilmde ıspanıklı kek var
akşamda kek yedim die
annm türlü yapmıştı sadece onu yedim 2 kaşık pilav ve ekmek yook
yürüyüşümü yaptıım
yalnız ki bn halen bu yeşil çaya alışamadıım

Back