Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

süper süper süperalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
tamam canım ben sizi kıracağıma kafamı kırarım madem kepekli ekmek diyorsunu ozaman kepli ekmek yerim bende
şimdi eve geldim yaa çok yoruldum işten çıktım pazara baya dolaştık pazarda akşamda benim koşiş geldimi spora gideriz bizim burda her yerde spor aletleri var belediye parklara yaptırmıştı iyi oluyor ilk önce yürüyüş yapıyoruz sonra spor iyi oluyor akşam yemeği yemedim yemiyecem sanırım ççok şişim şuan yersem bile salata yerim sanırım ekmeksiz tabii

şimdi yürüyüşümü yaptım bir bıcuk saat bu gün toplamsa iki bucuk saat oldu 1000 kcl harcadım 3 lt suyumu ictim yeşil cayımı ictim yalınız kendimi acayip şiş hissediyorum neden acaba karın cevrem gecende ölctüm 85 ti dimdi 95 bilemiyorum ya cok kötüyüm şimdiden sitres yaptım cumaya cok cıkacagım diye tartılmıyacagımda cumaya kadar

Reglim bitti bugün ve sporuma başladım. 1 saat yürüdüm koşu bandında. 350 kalori yakmışım. 5,600 km yürümüşüm. Sonrada 30 tane mekik.Hee bide kol çalıştım sarkmasın diye...

Sabah : 1/2 simit,domates,az kaşar

Ara : 1 grissini

Öğle: 1 adet süt dilim hani marketlerde satılıyor ya arkadaş almış kıramadım zaten 100 kaloriymiş baktım. Onu yedim diye yemek yemedim 1 dilim ananas yedim.

Ara : 2 ince didlim kavun, birkaç çubuk kraker.

Akşam : 2 avuç leblebi o kadar.

Şimdide duşumu aldım 5'i bir yerde çayımı içiyorum.

Bide ne soracam size biliyonuzmu... Ben hep kepek ekmeği kullanıyorum yaa. Bu reklamlarda çıkan uno layt, veya tam tahıllı ekmek falan en iyisi hangisi sizce...

tam tahıllı bence..kepek ekmeklerine kepek ekliyorlar tamam ama kepek ok sağlıklı birşey değil aslında çünkü bağırsakları çizme olasılığı var..o nedenle tam tahıllı ekmek diyorum ben...:))

günaydın iltercim sanada günaydın nasılsın
saol canım nasıl olayım ya allah çok şükür iyiyim kendimi çok hafif hissediyorum
geldim iş yerine anahtarımı evde unutmuşum patronu bekledim artık gelsinde ofisime gireyim diye şimdi oturdum pc başına topiklerde dolanıyorum canım sen neler yapıyorsun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…