Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güzelim süper geçmiş pikniğin seni tebrik ediyorum...ben dayanamaz o tavukları baya götürürdüm....cokacimcoook

az önce yine yeşilçay içtim bu hafta bende çok azimliyim

devam devam....ben de gaza geldim....15 günden sonra bugün sporumu yaptımhihoyyyt

aferin selma.....hadi bu hafta rekor kıralım.....:hooray:

canım aramıza hoşgeldin diyor bol bol kalori kaybedip kilolarımızın gitmesini diliyorummmmmmmm...........:lepi:

selam kızlar.............ben geldim ..........durun önce geçmişi okuyayımmm...geliyorum...:sm_cool:
merhaba hoş geldin
evt cnm kepekle beyazın bi farkı yook
walla ozmn günde 1 ekmk süper
ama bunu yerken eminim pilav yada makarna yemiyosundur
yada o öğünnnde pilav yada makarna varsaa ekmek yemiyorsuun dimii
evet canım pilav veya markarna yemiyorum yersemde ekmek yok
öglende akşamda şunları yiyorum esasında
1 kase çorba +1 su bardağı kadar (1 yemek kaşığı zeytin yağı ile yapılmış ) sebze yemeği + 1 kase yoğurt + istediğim kadar yeşil salata ama ben bunların hepsini yiyemiyorum çok geliyor sadece sebze yemeği ve salata veya yoğurt yiyorum
akşamda aynısı dietimde kesinlikle şeker yok yağ her şeyin içine en fazla 1 yemek kaşığı zeytin yağı tuz kullana biliyorum çok nadir de olsa arada diet kolada içebiliyorum

Son düzenleme:
kızlar azcıık
çıkayımm bn
bugüün çook baktıım ekrana
fazla oolduu
öptüüm hepiciğinizi
güle güle canım geçmiş olsun sanırım rahatsızsın görürşüz sonra

canım aramıza hoşgeldin diyor bol bol kalori kaybedip kilolarımızın gitmesini diliyorummmmmmmm...........:lepi:
hoş bulduk canım tşk ederim
inşallah canım hep birlikte sağlıklı olarak kiloladan kurtulluruz

bugün sporumu yaptım kendimi daha zinde hissediyorum...
yediklerime gelince
sabaheynir domates salatalık 2 lıgt ekmek ve yeşil çay
öğle:çorba zeytinyağlı fasulye
akşam:öorba ve salata
ara:bir kase kiraz ve 3 tane lıgt bisküvi...

bugümü sevdim...umarım bu hafta hep bu istikrarda olurum:))))))))

dietin çok güzel canım inşallah bu şekilde gidersin bu gün yaptıysan hergün yapabilirsin demi ama

işte cnmm kuarallar
ilter arkadaşımz için yazdıım

günaydıın arkadaşlaar
nasılsıınz bakallııım
bikaç arkadaşımz sürekli yook gibileer
neden ölee ama
burdaki işimz sadece kilo bildirmek değiil
tabiikide paylaşımda bulunmaaak
nerdesnz kızlar
kaçamklarmı var yoksaaklava:
bakın bn bu hafta süper gidiyoruum birinci olcağğıız dedik ama:hooray:

ben şuanda tam 80 kiloyum buyumda 162cm ilk hamileliğimde aldığım 17 kiloyu 3 ay içinde20 kiloolarak verdim ancak 2,doğum kilolarım kaldı amacım 60 kilo olmak ve bende sizinle birlikte bu yarışmaya varım
merhaba hoş geldin bende takıma yeni geldim inşallah hepimiz kilolarımızdan bir an önce kurtuluruz takımızda her hafta birinci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…