Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kızlar, ben geldiiiim.
Ben de bugün gayet iyi gidiyorum.

Selmacım azminden dolayı tebrik ediyorum..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ben dün gayet iyiydim, bugün de öyle.
Bugün sabah yağsız sütle bir kase nesfit yedim.
Öğleye doğru bir kase mercimek çorbası
Öğlen dışarıda olduğum için ve yemek yemek istemediğim için bisküviyle geçiştirdim
Akşama da haşlanmış tavuk ya da çorba olacak.
Tabi bol su içtim.
Yeşil çayım da tamam.
Yürüyüş de birazdan))
Nasıl ama????

merhaba boş yerimiz var demişsiniz gerçekten boş yeriniz varsa ben gelicem bir haftadır sinir oldum hiç kimse bana adam gibi cevap bile yazmadı ((

Hoşgeldin canım.a.s
Sinir olma çünkü bu takımlara girmek için insanlar sırada bekliyor.
Boş yerimiz var evet,
fakat boş yerimizin olması her gelenin takıma alınması demek olmuyor,
Eski kaptanımızın bir sözü vardı
"Biz burada hayatı paylaşıyoruz" derdi (kulakların çınlasın husel)
Bir hafta boyunca deneme süren olacak ve bu sürede biz senin paylaşımlarına bakacaz.
Neler yediğini, zayıflamak için neler yaptığını (sirkeli su, herhangi bi ilaç, spor vs.)
paylaşacaksın.
Takımımızda her ne kadar bazen paylaşımların azlığından şikayet etsek de sürekli ihmal eden kimse yoktur ki zaten olunca kaptanımızın affı yok hemen diskalifiye ediyoo
Sana kolaylıklar diliyorum
Burada kalırsan eminim ki motivasyonun artacak ve kilo vermen hızlanacaktır.

tşk ederim verdiğin bilğiler için elimden geleni yapacağımı biliyorum burda paylaşımlarda bulunacam elbette tabi azrasıla beni kabul ederse hayırlısı olsun artık ondan cevap gelene kadar beklemedeyim ben çok ağır diet uygulamıyorum aç kalmadan zayıflıyorum ve sağlıklı şekilde nasıl yaptığımıda anlatırım
ayrıca yanlış anlamayın beni ama sirkeli suya tamen karşıyım sonrasında çok büyük problemler le krşı karşıya kalınıyor lütfen onu kullanmayın derim ben bu benim fikrim tabi

merhaba boş yerimiz var demişsiniz gerçekten boş yeriniz varsa ben gelicem bir haftadır sinir oldum hiç kimse bana adam gibi cevap bile yazmadı ((

öncelikle hoşgeldin aramıza
evet direk devaet etmediim genel bi davet oldu dilerim burda olmaktan memnun ve hoşnut olursuun
kısacası kuralları söleyiim hmn
ilk kuralımz sağlıklı bi şekilde kilo vermek tabiki de(dietle spor vs....)
ikincisi ise bol bol paylaşıım istiyoruz
artı birde yeşilçay günde bi bardak 2 lt su en az yarım saaat yürüyüüş
ve cuma günleri kilo bildirimi engeç saat 12 ye kadar
eğer bunları yaparıım diosan tekaradan hoşgeldiina.s.

Azracım iyi olmana sevindim canım.
Tekrar geçmiş olsun.
saol cnm bnm çoook dahah iim şimdi
bulanıklık yavaş yavaş geçiyoor
bnde herfırsatta girip yazmaya çalışıyoruum sizlere
başakcıım bi müsait olduğunda sen bni ara şu programı sana yollayıım
çünkü takımda bi kişinnn bilmesi olmuyoor
kardeş takım olan 6.takımada zor oluyoor bu duruum

tşk ederim aranıza aldığınız için bir hafta dememe sürem olduğunu biliyorum
bol bol ve güzel paylaşımlar olur inşallah söylediklerini kolaylıkla yapabilirim ama sormak istediğim birşey var nedne yeşil çay

yeşilçay vucüttaki ödemi atıyoor ve kilovermeye yardımcı olduğu için hiiç bişey olmassa bile bi normal çaya göre çook daha sağlıklı olduğu için
ama yok senn önereceğin bişey varmı varsa neden olmassın
birde daha önce hiiç bi takıma girdinmi yada girdiysen listesin de bulundunmuu

bn kaçtıım
kızımı okuldan alamaya gidiyoruum
akşama görüşürüüz çıtır kızlar
ilterciim eğer bu hafta bol paylaşımda bulunursan vede kilo verebilrseen listedesiin bilesiin
ama şu en sonki sorum çok önmli bi cvpla lütfeen
daha önce başka bi takımn lkistesine girdinmi hiiç

hayır canım hiç bir takıma girmedim ilk defa bir takımda olacam bir kaç kere 5 takımda yazdım ama oda mehalim diye arkadaşım var bizim burda yazabilirsin dedi orda yazdım ama onların kadrosu dolu olduğu için tabi olmuyordu sonra 2 takımdan çağırdılar oraya gittim ordada takım kaptanı aaaa pardon ya biz doluymuşuz dedi bende kızdım hiç birşey yazmadım onun için burda senden gerçekten cevap gelmeden birşey yazmak istemedim
ben dietisyen gittim canım 2 ay önce 3 ayda 14 kilo verdim çok sağlıklı şekilde ve geride almadım hiç aç kalmadım zayıflama çayları veya herhangi birşey kullanmadan verdim zaten raporlarımı yazıncada görürsünüz neler yediğimi ama istersenizde ilk önce detaylı olarak yazabilirim

azra_sıla beni kabul ettiğin için çok tşk ederim rep içinde tşk ederim
artık kendimi anlata bilirim
arkadaşlar ben şuan 74 kiloyum hedefim en az 60 gerçi 55 olmayı çok isterim ama hiç hayatımda 55 olmadım boyum 1,58
daha öncede yazdığım gibi 14 kilo verdim öncesinde şimdide verebilirim arkadaşlar şunu asla unutmayın kilo vermek evet gerçekten çok güzel ama kilo verirken sağlığımızıda korumamız bir okadar önemli lütfen sağlığınızı bozacak hiç birşeyi zayıflamak için kullanmayın
bu gün yediklerimide yazayım size sabah aç karnına 2 bardak su içtim ama normal su ne sıcak nede soğuk bu çok önemliymiş dr söyledi her yemekten önce 2 bardak su içiyorum 20 dk midemde kalıyormuş az yemek yememi sağlıyor şişkinlik oluyor zaten çok yiyemiyorum
ben bir tane normel ekmek alıyorum onu 6 eşit parçaya bölüyorum (40 gr tekabul ediyor ) her parçayı bir öğünde yiyiyorum sabah 1 parça ekmek 1 k.k. peynir +1 domates+ 1 salatalık yiyiyorum ama bu sabah salatalık yemedim bugün öylende aynısını yedim şuana kadar bunları yedim akşamda ızgara birşeyler yiyecem sanırım onlarıda yarın yazarım 2 lt suyu zaten şu ana kadar içtim

güzel bir liste ama şu ekmek olayını anlamadıım bn
yani günde bir ekmek mi yok iki gündemi bi ekemği btrmiş oluyorsuun

güzel bir liste ama şu ekmek olayını anlamadıım bn
yani günde bir ekmek mi yok iki gündemi bi ekemği btrmiş oluyorsuun
canım benim yaptığım diete göre 1200 kalorilik bir diet
sabah 40 gr ekmek
öğlen 40 gr ekmek
akşam 40 gr ekmek
gece yatarkende 40 gr ekmek bir ekmek 1,5 günde bitiyor canım
kepek ekmeği ile normal ekmek arasında hiç bir kalori farkı olmadığını kepek ekmeğinin sadece kabız olmamak ve bağırsakları rahatlatmak için tavsiye edildiğini biliyormuydunuz

evt cnm kepekle beyazın bi farkı yook
walla ozmn günde 1 ekmk süper
ama bunu yerken eminim pilav yada makarna yemiyosundur
yada o öğünnnde pilav yada makarna varsaa ekmek yemiyorsuun dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…