Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canınmı acıdı:1shok:
kız zaten korkuoom demeee delikafadulden
bu arada kocaman AFİYET OLSUNklava:

günaydın arkadaşlar umarım haftasonunuz güzel geçmiştir benimki çok güzel geçti havalar çok sıcak yazı çok seviyorumdelikafadulden
bn yazı hiiç sevmiyorum yaa:1no2:
yağlarım bni sıcak tutuoo yaa ondan:çok üzgünüm:

bende aldım ondan çileklisinden gayet güzel tadı var kız.....acaba senin ki farklı marka mı?hatta o kadar çok yiyorum ki onu..tatlı yememi onla bastırıyorummm...bak canım çektiii...:1rolleyes:
bnde çukulatalısını sevdiiimcokacimcoook
sanada kocaman AFİYET OLSUNklava:

bu arada o kocaman AFİYET OLSUNDAN klava:banada bi tane
yazmayım kızlar bu hafta bnde kaçırdıım dünden beri
bugün çarşıdaydıım işte göz doktorundaydım tahlil felan olduu
dürüm yedim dünde pizza yediim:mymeka:klava:

kızlar öpüyom sizi...
azracım aynı ameliyat değildir belki..sen daha rahat olursun korkma, ben korkağım ondan zorlandım..bu arada yarın ben nete giremicem..şimdiden çok çok geçmiş olsun diyorum..sıkma canını..çok iyi,hayırlı geçer inşallah..güzel haberlerini alırız..:)
bu arada beni dövdüğün için saol...doğum günü kutlaması yapıcaz valla pasta da yiyeceğim..ah ah pişmanlık var ama annemin pastası daha önemli:)))
öpüyorum hepinizi..

arkadaşlar merhaba,

cuamdan beri yoktum. şehir dışındaydım. Güzel bir gezi oldu. Ama biraz kaçırdım(( Napayım diyarbakır yemekleri ve tatlıları(((

Bu akşam yine şehir dışına çıkacağız. yaırn akşam döneceğiz. bu sefer kaçırmam umarım. ama geçen çarşambadan beri sporumu yapamadım

Cmtden itibaren de 5 gün yine şehir dışında olacağım Bir eğitim var. Bu sırada netim olamyacağından 23-27 mayıs arası size yazamayacağım. Bilginize.

bende aldım ondan çileklisinden gayet güzel tadı var kız.....acaba senin ki farklı marka mı?hatta o kadar çok yiyorum ki onu..tatlı yememi onla bastırıyorummm...bak canım çektiii...:1rolleyes:

üzgünkız delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbeni zorlayan şey aldıgım şeyin tadı degil süüüüüüüüüüüüt igrenc

slm arkadaşlar fırsat buldum geldim ama siz yoksunuz azra sılacım bende sizleri çok özledim
kg konusuna gelince o bir kg yu bile nasıl aldım anlamadım tüm günayaktayım temizlik çarşı işleri koşturuyorum ama almışım inşallah gider bir an önce
kardeşimin nişanından sonra aranızda olacağım allahın izni ile

kızlar selammmm........şükürler olsun bugünkü 19 mayıs programı kazasız belasız hallettim....güzel de
oldu programmmm...

stresten sabah bir şey yiyemedim...gelince yarım simit ve yeşillik ve peynir yedim....sporu 2 haftadır yapmıyorum...canım istemiyor....

kızlar nerdesiniz????????

Selam kızlar,
iki gündür bir araya gelememişsiniz.
Ben de memlekette kaçırdım biraz.
Daha da kötüsü kabız oldum.
Şimdi onu nasıl çözeceğimi düşünüp duruyorum.
Bu hafta bizden hiç bi şey olmaz bencekaydirigubbakcemile3

Selmacım sütün tadı kötü olur mu yaaaaa????
Süt çok güzel bişeydir.
Bence ılık deneme soğuk daha lezzetli olur.

Azracım yarın ameliyatın ağrısız ve sorunsuz geçer umarım.

Üzgünkız sporunu ihmal etme canım.
Bu arada 19 Mayıs programını kazasız belasız atlatmana sevindim.
O programlarda sorun oldu mu insanın canı çok sıkılı bilirim

Herkesi öpüyorum...

Selam kızlar naparsınız? Kaç gündür giriyorum okuyorum ama yazamadan çıkıyorum.Bugün deniz sezonunu açtım pek mutluyum ama malesef amele yanığı oldum.Sırtım feci yanmış oturduğum yerde dokunamıyorum.Beyaz tenliyim ben ondan bir kaç gitmede böyle kızarıp sonra yenilcek kıvama geliyorum Dün akşam yemeği niyetine künefe yedim ve sabaha kadar vicdan azabından kıvrandım. Bugün ekmeksiz sadece köfte yedim mangalda ama çoookkk yedim. Bideee bir sürü deniz suyu yuttum karnım davul gibi Bide bu hafta sonu cuma gibi regl olmam lazım onun şişliğide başlıyor yavaş yavaş galiba. Yani bu hafta benden umut yok gr veremem de almayayım bari. Şimdilik kaçıyorum bebişimi doyurayım.Öpüldünüz muckkk...

inşallah bu haftada kg cizelgemi degiştiririm kızlar dua edin bu hafta birinci olalım:hooray::enbuyukkk::hooray:

yoksa hayal kırıklıgı yaşıyacagım sanki hic gitmiyor bu kg bir gitseler

tabiki benim bu hafta cok kacamak yaptıgımı düşünürsek tabiki gitmez bu kg cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ilay bendede var o vc sorunu bu hfta bende artı cıkmassam iyidir bilmiyorum
buse ne güzel denize gir bol bol spor olsun yüz bizim burada öyle bir imkanımız yok

Ayy keşke hergün girebilsemde spor olsa anca haftada 1 gün tatilim var o zaman gidebilirim.Bugünde resmi tatil diye kaçtım zaten. Mudanyada falan yokmuydu kız denize girecek yer..:uhm:

Azracım sende burdasın galibaaa selamlar canım ama ben kaçıyom şimdilik, benim herif çağırıyo balkona çay içmeye gelirim yine by....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…