azad nasılsın burdada hava sıcak ama olsun yaz daha güzel bence tabiki
canınmı acıdı:1shok:günaydın kızlar...
valla çok sevindim 2.liğimize...
ve de üzgün kız seni de tebrik ederim...yanlışlık olmuşsa da olmamış sayıyorum:)))
azracım kızın çok tatlı maşallah..allah uzun ömürler versin..resimler çok şeker...bu arada çok çok geçmiş olsun diyorum şimdiden..ben lazer yaptırmıştım canım çok yanmıştı ama 4 saat acı çektim sadece..inşallah ameliyatın acısız ve sorunsuz olur şekerim..en kısa zamanda cin gibi görmeye başlarsın inşallah...
bu arada ben bu hafta sonu şehir dışına çıktım gezmeye..mantı,lazanya ve gözleme yedim arkadaşlar 2 gün boyunca((
bu sabah yeniden döndüm rejimime..etkilenmez inşallah..
öyle işte..
bn yazı hiiç sevmiyorum yaa:1no2:günaydın arkadaşlar umarım haftasonunuz güzel geçmiştir benimki çok güzel geçti havalar çok sıcak yazı çok seviyorumdelikafadulden
bnde çukulatalısını sevdiiimcokacimcoookbende aldım ondan çileklisinden gayet güzel tadı var kız.....acaba senin ki farklı marka mı?hatta o kadar çok yiyorum ki onu..tatlı yememi onla bastırıyorummm...bak canım çektiii...:1rolleyes:
sanada kocaman AFİYET OLSUNselam fıstıklar...yine kimse yok...yine yalnızım..kaderim galiba...senağlama
dün tavuk kızartmıştım öğleyin light colayla götürdüm..
annemler geliyor bu akşam..evi toparladım..işe geç geldim..öyle işte..
bende aldım ondan çileklisinden gayet güzel tadı var kız.....acaba senin ki farklı marka mı?hatta o kadar çok yiyorum ki onu..tatlı yememi onla bastırıyorummm...bak canım çektiii...:1rolleyes:
üzgünkız delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbeni zorlayan şey aldıgım şeyin tadı degil süüüüüüüüüüüüt igrenc
ilay bendede var o vc sorunu bu hfta bende artı cıkmassam iyidir bilmiyorum
buse ne güzel denize gir bol bol spor olsun yüz bizim burada öyle bir imkanımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?