geeçmiş olsun ... aldıgımız nefese bin şükür dimi .a.s:1hug:canım şanslısın erkenden keşfettiğin için..dediğim gibi benimkisi artık hastalık oldu ve ciddi ciddi şeker hastalarının kullandığı haptan alıyorum..artı pcosum var yasmin alıyorum artı tansiyonum var ama hapımı almıyorum öyle işte..metaboliksendrom oluşmaya başlamış bende..inşallah bundan sonra yoluna girer herşey..
hayırlısı canım..ben yıllar önce 23 kilo verdiğimde böyle bir rahatsızlığım olduğunu bilseydim daha dikkatli olurdum..kepekli ekmek tükettiğim halde,yemeğimi abartmadığım halde az bir miktar olsa da karbonhidratlara dönüverdiğim için 2 yıl içinde olsa da geri aldım..bilseydim yaşam stilim olarak devam ettirirdim..neyse dileğim burdaki arkadaşlar da insülinlerine baktırsınlar..boşuna kürek çekmesinler..
başak yaa aynı ruh hali bnde de var neden acaba
yorgunum bitknm canım hiiç bişey istemiyoor
yemek yemek bile istemiyor
neden acabaa
Canım hani bi ara bizim takımı iyice sarmış bi bahar kırgınlığı vardı ya,
Şimdi sıra bize geldi sanırım.
Havalardandır diyesim geliyor.
İnş. öyledir yani.
Benim hastalık öncesi hallerime de benzediği için korkuyorum hasta olacam diye.
Azracım burda görünmüyorsun ama msj yazıyorsun.
O nasıl oluyor?
Hadi ben çıktım bayanlar.
By by:a015:
kızlar ya size rüyamı anlatayım çok korktum hala etkisindeyim rüyamda kanser hastasıymışım sayılı günlerim kalmış resmen ölümü bekliyordum bu kadar zor olamaz hayatımda gördüğüm en uzun rüyaydı
Allahım tüm hastalara acil şişfalar versin
yahu kızlar bn halen regl olmadım
kafayı yiyecem
hertürlü göstergesi var ama kendisi yok
of yaaaa
Kızlar benim şimdi yürüyüşe çıkmam gerekiyor.
Şimdi çıkamazsam bidaha çıkamam.
Çünkü evde kaldıkça gözüm yatağa takılıyor.
Kendimi çok iyi biliyorum.
Bi yatarsam en az 3-4 saat uyurum.
O nedenle bugün beni affedin.
Size bol sohbetler diliyorum.
canım ücret olarak nasıl?haftada 1 gün gitmek yeterli olursa ve de izmirde böyle bir merkez varsa ağustostan sonra düşünebilirim tabi sende etkili olursa:)
bugün cnm hiiiç yemek yemek istemiyoor
Ne güzel işte azracım yeme.Sonradan acıkırsan meyve ye.Ben dün öyle yaptım biliyosun.
şu meyve alışkanlığım olsaaa ne çoook sevinecem ama meyve sebze sevmiyoruum işte:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?