- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
geeçmiş olsun ... aldıgımız nefese bin şükür dimi .a.s:1hug:canım şanslısın erkenden keşfettiğin için..dediğim gibi benimkisi artık hastalık oldu ve ciddi ciddi şeker hastalarının kullandığı haptan alıyorum..artı pcosum var yasmin alıyorum artı tansiyonum var ama hapımı almıyorum öyle işte..metaboliksendrom oluşmaya başlamış bende..inşallah bundan sonra yoluna girer herşey..
hayırlısı canım..ben yıllar önce 23 kilo verdiğimde böyle bir rahatsızlığım olduğunu bilseydim daha dikkatli olurdum..kepekli ekmek tükettiğim halde,yemeğimi abartmadığım halde az bir miktar olsa da karbonhidratlara dönüverdiğim için 2 yıl içinde olsa da geri aldım..bilseydim yaşam stilim olarak devam ettirirdim..neyse dileğim burdaki arkadaşlar da insülinlerine baktırsınlar..boşuna kürek çekmesinler..
evet her fırsatta her yarde bu konuyu açıyorum çünki bende bilmiyordum aylardır boşa çabalıyormuşum saglıgımda bozulması cabası .....
hamsim sana son bişi yazıcam lütfen bana kızma .. seni düşündügüm için ....:1hug: canım bu yaptıgın diyeti madem daha önce yaptın tamam güzel kilo vermişin am unuttugun bişi var hayatın boyunca karbonhizratı kesemessin .....
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)