Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım şanslısın erkenden keşfettiğin için..dediğim gibi benimkisi artık hastalık oldu ve ciddi ciddi şeker hastalarının kullandığı haptan alıyorum..artı pcosum var yasmin alıyorum artı tansiyonum var ama hapımı almıyorum öyle işte..metaboliksendrom oluşmaya başlamış bende..inşallah bundan sonra yoluna girer herşey..

hayırlısı canım..ben yıllar önce 23 kilo verdiğimde böyle bir rahatsızlığım olduğunu bilseydim daha dikkatli olurdum..kepekli ekmek tükettiğim halde,yemeğimi abartmadığım halde az bir miktar olsa da karbonhidratlara dönüverdiğim için 2 yıl içinde olsa da geri aldım..bilseydim yaşam stilim olarak devam ettirirdim..neyse dileğim burdaki arkadaşlar da insülinlerine baktırsınlar..boşuna kürek çekmesinler..
geeçmiş olsun ... aldıgımız nefese bin şükür dimi .a.s:1hug:
evet her fırsatta her yarde bu konuyu açıyorum çünki bende bilmiyordum aylardır boşa çabalıyormuşum saglıgımda bozulması cabası .....

hamsim sana son bişi yazıcam lütfen bana kızma .. seni düşündügüm için ....:1hug: canım bu yaptıgın diyeti madem daha önce yaptın tamam güzel kilo vermişin am unuttugun bişi var hayatın boyunca karbonhizratı kesemessin .....:utangac:sen daha iyi bilirsin ama . saglıgın içinde yanlış gibi geliyor bana ... dr. bana bu diyetimde 11 dl ekmek verdi biliyomusun . ve zayıflarsın dedi .:1shok: ben biliyorumki eger kilo verirsem bu dr. verdigi listeyle geri almıycam çünki normal hayatım boyunca yiye bilecegim yiycekleri yiyyorum ...a.s tabi en iyisini sen bilirsin .....kaydirigubbakcemile5 saglıkla kal :1hug:a.s.

başak yaa aynı ruh hali bnde de var neden acaba
yorgunum bitknm canım hiiç bişey istemiyoor:delphin:
yemek yemek bile istemiyor
neden acabaa

Canım hani bi ara bizim takımı iyice sarmış bi bahar kırgınlığı vardı ya,
Şimdi sıra bize geldi sanırım.
Havalardandır diyesim geliyor.
İnş. öyledir yani.
Benim hastalık öncesi hallerime de benzediği için korkuyorum hasta olacam diye.

Canım hani bi ara bizim takımı iyice sarmış bi bahar kırgınlığı vardı ya,
Şimdi sıra bize geldi sanırım.
Havalardandır diyesim geliyor.
İnş. öyledir yani.
Benim hastalık öncesi hallerime de benzediği için korkuyorum hasta olacam diye.

aman cnm hasta felan olma
o kötü işte
dilerim bahar yorgunluğudurmirmirmirmir

Selam kızlar yeni geldim işten hemen yazayım dedim yazılanları sonra okuyacağım

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek,az domates,peynir
Ara: Yok
Öğle: 1 küçük kase yoğurt çorbası, 1 dilim kepekli ekmek, salata
Ara (yani şu anda ) : 1 kase erik
Akşamada ıspanak yemeği ile 1 dilim kepekli ekmek yemeyi düşünüyorum dün yiyememiştim çünkü.

Şimdilik bu kadar gelirim yine muckkkk

kızlar ya size rüyamı anlatayım çok korktum hala etkisindeyim rüyamda kanser hastasıymışım sayılı günlerim kalmış resmen ölümü bekliyordum bu kadar zor olamaz hayatımda gördüğüm en uzun rüyaydı

Allahım tüm hastalara acil şişfalar versin

güzelim rüyaların tersi çıkar derler...kötü düşünme ki kötü şeyler olmasın..

yahu kızlar bn halen regl olmadım
kafayı yiyecem
hertürlü göstergesi var ama kendisi yok
of yaaaa

aynı şey bende de var...bir haftadır hafif sancı var gögüsler patlıyacak gibi ama hala tık yok..yarın bekliyorum............

Kızlar benim şimdi yürüyüşe çıkmam gerekiyor.
Şimdi çıkamazsam bidaha çıkamam.
Çünkü evde kaldıkça gözüm yatağa takılıyor.
Kendimi çok iyi biliyorum.
Bi yatarsam en az 3-4 saat uyurum.
O nedenle bugün beni affedin.
Size bol sohbetler diliyorum.

ilayım başakım ben bugün işten geldim ve yatağa yatıp 2 saat uyudum bile...güya bende spora gitcektim...:kızgın:

canım ücret olarak nasıl?haftada 1 gün gitmek yeterli olursa ve de izmirde böyle bir merkez varsa ağustostan sonra düşünebilirim tabi sende etkili olursa:)

Canım 1 seansı karın bölgesi için 75 TL. Ben 10 seans gidicem 2 ay yani, 750 TL.ama çok memnunum.Zaten etkisini hemen gösteriyor.

bugün cnm hiiiç yemek yemek istemiyoor

Ne güzel işte azracım yeme.Sonradan acıkırsan meyve ye.Ben dün öyle yaptım biliyosun.

Slm kızlar.
Dün ve bugün daha çok paylaşım olur ve ben okuyana kadar bisürü zaman geçer diyordum, öyle olmamış.
Bendeki keyifsizlik azakdı çok şükür.
ınş. bugünü de atlatırsam hasta falan olmadan kurtulacam.
Birkaç gündür iştahsızdım ve bişey yiyemedim.
Ama bugün iyiyim

Back