cok gecmis olsun canim tez zaman da duzel emi
canim bana bisey gelmedi ama ne icin vermistin
oooooooooo kizlar bu hafta ne olmus bize depresyondaydik topluca sanirim ama haftaya bomba gibi olacagiz kaytarmayin diyetleri yasakkelime
Benim aldığım sonuç ise, biraz şaibeli.
Neden derseniz bu yöntemi uygularken yanında pek çok şey daha yapmıştım.
O yüzden verdiğim kilolarda soğan suyunun katkısı nedir bilmiyorum.
Ama o dönemde 7-8 ay gibi bir sürede 24 kilo vermiştim (doğum sonrası kilolarıydı)
Kızlar ben de soğan suyuna başlıyorum ama hala tam olarak nasıl uygulandığını anlamadım.
Biraz araştırdım.
Farklı yöntemler uygulayanlar var.
Yanlış bişey yapmayalım.
Soğanı pişirip suyunu içmek tamam da
günün hangi saatleri?
aç mı tok mu?
Hergün kaç bardak?:uhm:
ve bu uygulama ne kadar sürecek?:uhm:
mesela biyerde 15 gün devam edilmelidir diyor.kafamçokkarıştı
Siz de bi bakın isterseniz.
Kesin emin olup öyle uygulayalaım.
negüzel seni tebrik ederim demek bi kilo verdin hastalığın en güzel yanı bişey yiyememek herhalde-tatlicadiarzu-
neyse saçmalıyorum herhalde tabiki sağlık gibisi yok
canım sen karbonhidrat diyetini nasıl yapıyosun
günaydın nasılsın hamsikolonisi gecmiş olsun acil şifalar canım
bende kalktım ir bardak sıcak suyumu bir bardakta sirkeli suyumu içtim şimdide kahvaltı yapacagım bu hafta cok sıkmaya karar verdim
esas olarak un,şeker,mısır,patates ve pirinç' i tamamen hayatından çıkarıyorsun..
bir liste koymuştum geçmişte olması lazım..o listede glisemik indeki 50nin altında olanları tüketiyorum(daha çok40ın altındakileri-sebebi 40'ın üstü meyveler..onları yemekten bağımsız tükettiğimden saymadım..)
örnek olarak...
ne içersem içeyim şeker kesinlikle yok..tatlandırıcı kullandım ama midemi bulandırdı yavaş yavaş şekersize dönebildim..
kahvaltıda bol kaşar peyniri veya peynir çeştlerinden biri, domates,salatalık,şekersiz süt,şekersiz çay,istersen sucuk,sosis,jambon(ben bu gruptan yemiyorum şimdilik ağır geliyor..tercihen yememek lazım sağlıklı değil)v.s.,dilediğin şekil ve sayıda yumurta tüketebilirsin..1dilim bile ekmek yok,1tane bile küp şeker yok..
aralarda bol bol bitki çayı(şekersiz) ve nescafe(şekersiz) içiyorum..1-2 tane kuru kayısı yiyorum ama çok ender..
ve inanamazsın 15 nisanda ben aslında normal kalori rejimine başlamıştım ama aralarda deli gibi acıkıyordum..kuru kayısılardan belki de 8-9 tane yiyordum..ve şimdi neredeyse sıfır..yaklaşık 2 hafta oldu sanırım bu rejime başlayalı ve aralarda acıkmıyorum..
sıklımazsan öğle yemeğine geçeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?