Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar hepinize günyadın..
ben domuz gribi oldum dermişim:bbo:
şaka tabi..biraz daha iyiyim..paylaşımlarımızz az katılıyorum ama en büyük sebep bence bir dönem siteye giriş fena halde zorlaşmasıydı..artı ben neredeyse artık site bitti diye çekilecektim ki ertesi gün deneyince düzeldiğini anladım..ki sanmıyordum..yeniden denemesem bilemezdim..yani hypo kapanmış olduğunu düşünebilir...emin değilim tabi..
bazı akşamlar yemek yiyemedim bile...diyetim fazlasıyla sürdü hasta olduğum dönemde..karbonhidrat rejimine devam..bu arada ben çok su içtiğim için ve bitki çayları rutinim olduğu için belirtmedim..
1 kilo vermişim nu arada..93üm..bakalım cumaya aynı mı kalacağım yoksa durum değişecekmi?
neyse öptüm kızlar...durmak yok yola devam...

cok gecmis olsun canim tez zaman da duzel emi

canim bana bisey gelmedi ama ne icin vermistin

oooooooooo kizlar bu hafta ne olmus bize depresyondaydik topluca sanirim ama haftaya bomba gibi olacagiz kaytarmayin diyetleri yasakkelime

sağol canım..bugün daha iyiyim...cmt-pazar kalkamadım..yemeği eşim yaptı canım benim evde tıkıldı kaldı baktı bana...:)

canım yaa..ayda 3 kilo vermişsin..çok iyi..
sen hergün aksatmadan soğanı kaynatıp içtinmi?yani birebir bu yöntemi yaptın mı yani?

kaç dk kaynatmak lazım?merak ettim..9bardak suya yapınca günlük olarak 3'e bölüp mü tüketicez?
bu arada ceviz ve sarımsakla ilgili bişey biliyormusunuz?suda bekletilip içiliyormuş..

negüzel seni tebrik ederim demek bi kilo verdin hastalığın en güzel yanı bişey yiyememek herhalde-tatlicadiarzu-

neyse saçmalıyorum herhalde tabiki sağlık gibisi yok

sağol canım beni yalnız bırakmadığın için..ben genelde bu saatlerde rahat giriyorum bu siteye..sonradan işler yoğunlaşıyor bakamayabiliyorum...
eve net kurulunca inşallah akşamları da uğrarım..hala karar veremedik sabit ücret hikayesi sinir ediyor beni..aslında cimrinin tam anlamıyla tersiyim..har vurup harman savururum ama adamların bedavadan para alması sinirime dokunuyor bilmem neden?

canım sen karbonhidrat diyetini nasıl yapıyosun

esas olarak un,şeker,mısır,patates ve pirinç' i tamamen hayatından çıkarıyorsun..
bir liste koymuştum geçmişte olması lazım..o listede glisemik indeki 50nin altında olanları tüketiyorum(daha çok40ın altındakileri-sebebi 40'ın üstü meyveler..onları yemekten bağımsız tükettiğimden saymadım..)

örnek olarak...
ne içersem içeyim şeker kesinlikle yok..tatlandırıcı kullandım ama midemi bulandırdı yavaş yavaş şekersize dönebildim..
kahvaltıda bol kaşar peyniri veya peynir çeştlerinden biri, domates,salatalık,şekersiz süt,şekersiz çay,istersen sucuk,sosis,jambon(ben bu gruptan yemiyorum şimdilik ağır geliyor..tercihen yememek lazım sağlıklı değil)v.s.,dilediğin şekil ve sayıda yumurta tüketebilirsin..1dilim bile ekmek yok,1tane bile küp şeker yok..
aralarda bol bol bitki çayı(şekersiz) ve nescafe(şekersiz) içiyorum..1-2 tane kuru kayısı yiyorum ama çok ender..
ve inanamazsın 15 nisanda ben aslında normal kalori rejimine başlamıştım ama aralarda deli gibi acıkıyordum..kuru kayısılardan belki de 8-9 tane yiyordum..ve şimdi neredeyse sıfır..yaklaşık 2 hafta oldu sanırım bu rejime başlayalı ve aralarda acıkmıyorum..

sıklımazsan öğle yemeğine geçeyim?

günaydın nasılsın hamsikolonisi gecmiş olsun acil şifalar canım
bende kalktım ir bardak sıcak suyumu bir bardakta sirkeli suyumu içtim şimdide kahvaltı yapacagım bu hafta cok sıkmaya karar verdim

canım sağolsın daha iyiyim çok şükür..sen nasılsın selmacım?
soğanlı suyu da yapıyor musun? ya ben sirkeli suyu denedim ama midem kaldırmadı
salataya atıp kokusu ve tadını bastırayım en iyisi..

tabiki canım

acaba bendemi denesem bu diyeti

hoşgeldin selma nasılsın

öğleyin ton balıklı salata yiyerek başladım ben,sonradan birkaç dilim kaşar peyniri 2-3 avuç yer fıstığı yiyorum bu aralar...ama istersen sitediğin ölçüde sebze yemeği,et yemeği tüketebilirsin..ekmek olmayacak unutma...pirinç bile olmayacak..yoğurt yağlı olabilir..istediğin kadar tüketebilirsin..
neden yemeğini azalttın dersen yediklerin yağlı ve lezzet olarak yoğun yiyecekler olunca ve ekmek yemeyince daha fazla alıyorsun tadını ve kokusunu..dolayısıyla başlarda aç olduğundan bol bol yesende sonradan yavaş yavaş tiksinti oluşuyor ve yavaş yavaş azaltıyorsun..bende öyle oldu...yemem için eşim zorluyor artık..

bende zaten insülin direnci var..bu beslenme şekli de oldukça uygun..aslında taş devri diyeti gibi..
akşama kadar yine bitki çayı ve nescafe içiyorum şekersiz olarak..
akşam et yemeği,ton balığı salatası,yoğrutlu semizotu fln yiyorum genelde..tabi azaldı dediğim gibi..birkaç lokma yetiyor bana..bu arada algidanın light dondurması yüzünden hasta oldum..
yani esas olarak diyabetiklere uygun besinler bu rejimde tüketilebilir..örn.kahvaltıda diyabetik reçel kullanıyorum canım tatlı isterse..yine diyabetik bal fln var..yani çaresiz bir rejim değil..hemen hemen herşey tüketilebilir..ANCAK...diyabetiklere uygundur denen bisküvileri ne olur ne olmaz tüketmemeliyiz çünkü un içeriyor...çok istenirse apayrı bir öğünde tamamen yağsız süt veya şekersiz çayla tüketilebilir..
işte böyle
bu arada geceye kadar bol bol antep fıstığı,çekirdek ve fıstık tüketiyorum..eşim çayı çok seviyor ve şekersiz çayı tek başına tüketemediğimden yanında kuruyemiş götürüyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…