Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiiiiiin en çok korktuğum şey dilerim rabbimden korktuğuma uğratrmaz bni ve hiç bi aileyi:Saruboceq:ilk resimde festivaldeydik kizimi kaybetmistim aklim basimdan gitmisti neredeyse olecektim asiri kalabaliklti oldum oldum dirildim vallah allahim kimsenin basina bole seyler vermesin
misafirler doldu bakiyorum da
O halde azra_sıla, selma12, ilaybasak(ben) ve yaylagüzeli kuralları kabul ediyor.
Diğer arkadaşlar da bir an önce fikirlerini bildirsinler lütfen
ii akşamlar maşallah 3 saat içinde döktürmüşsünüz
ilaycım bende kabul ediyoruma.s
keşke şu sohbeti gündüz yapsanızda bizde faydalansak anacım:1closedeyes:
ben akşam giremiyorum şimdi benimki uyududa geldim şöyle bi geçmişi okudum
kaçıcam ............
anam ben tr saatine gore ance 3te evde olbiliyorum daha gec saate alsak
http _imageshack.us_
kızlar selam......bu hafta o kadar yoğun ve dolu hafta geçirdim ki sitenin zar zor açılmasını bekleyemedim...daha doğrusu hiç neti açamadım..
öncelikle şeir dışından misafirlerim geldi...bütün hafta içi onları gezdirdim...akşam da yemek ve çay servisi derken canım çıktı...tabi okulda kursun eksiklerini ve 19 mayıs çalışmaları derken bu hafta yorgunluktan yatağa nasıl attım kendimi bilmiyorum...
bu hafta kilomu sabit göstermişsiniz teşekkür ederim...bu hafta 1 kilo vermişim...
ama dün düğüne gittik...düğünde oldukça lüks bir yerdeydi ve insanın HAYIRRR demekte zorlanacağı menüyle doluydu ve hepsinin tadına baktım...tatlıların bile((((((
tabi spor filan da yapamadım...inşallah bu hafta...bazı kurallar gelmiş gruba...bence isabettli bir karar...insan bir yere sorumluluğu olunca kendine dikkat ediyor...
kızlar artık ben burdayım çok şükür sitemizde ki sorun da kalkmışşşş...her gün burdayımmmm
[/URL][/IMG]
anneler gununuz kutlu olsun
anneler gününüz kutlu olsun fıstıklar öpüyorum hepinizi Şeniz
Yettim kızlar beni kabul etmişiniz galiba yanlışmıyım? Ne yapmam lazım biraz bilgi verirseniz sevinirim...Bu arada hepinizin anneler günü kutlu olsun.....