- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebisim bende iyiyim bende tozuttum sutlu irmik tatlisi huplettim acayip stresliydim alicidaki butun kanallar ve frekanslari silinmis cildirdim ya zaten avrupa yayini bir sey yok adam gibi kac saattir onunla ugrasiyorum sitelerden ara her site baska baska baya canim cikti ama simdi hepsini ayarladim boyle isleri bilmekte cok kotu yaaa hep uzerime kaliyo.numara yazmaktan bir hal oldum once kagida onra aliciya offff ama bittiyayla güzeli nasılsın ben bu gün iycene tozuttum carşıdaydım diyette yenmemesi gereken ne kadar yiyecek varsa yedim:CüvCüv:cokacimcoook:CüvCüv:
ah azracim ne olmusuz bole ama hepimiz bu hafta iyiydik yani sayilir ben hele yemedim valla cok yorgun olsamda yuruyusumu yaptim suyumu ictim cayimi ictim ustune lahana corbasini bile ictim-tatlicadiarzu- ama olmadi napalim kaydirigubbakcemile3insallah haftaya 1. olacagiz:hooray: hadi kizlar toparlanalim ve kendimize gelelim hatta gunluk 50 den baslayarak mekik cekmeye baslayalim sonra kol hareketleri falan hergun paylasim yapmayida unutmayalim cok sessiz bir topic olduk onceden nasildi bilmiyorum kaydirigubbakcemile5hihoyyyt8. TAKIM * *103.ETAP SONUÇLARI** *onuncu* :tomato:
azad ( 61,0 ) / 60,5 / 0,5 / 0,82% )
duru16 ( 78,1 ) / 78,1 / 0,0 / 0,00% )
selma12 ( 81,5 ) / 81,6 / -0,1 / -0,12% )
azrasıla ( 101,0 ) / 100,5 / 0,5 / 0,50% )
azra_sila ( 116,0 ) / 117,0 / -1,0 / -0,86% )
llaybasak ( 64,0 ) / 63,8 / 0,2 / 0,31% )
üzgünkız ( 73,3 ) / 73,3 / 0,0 / 0,00% )
hypokonriyak ( 71,8 ) / 71,8 / 0,0 / 0,00% )
hamsikolonisi ( 94,0 ) / 94,0 / 0,0 / 0,00% )
yaylaguseli ( 80,5 ) / 80,0 / 0,5 / 0,62% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 821,2 ) / 820,6 / 0,6 / 0,07% )
klava:
klava:
klava::mymeka::mymeka::mymeka:
kızlar onuncu olmuşuz moralim çook bozuldu olağan üstü hmde
bu hafta sıkı kurallar geliyor herkese duyrulurklava:
evet adaşız onla bnde diyorum nerden tanıyorum die:uhm:
olsun tanışmış olduk bu sayede :1hug:
kızına kocaman maşallah bnden allah esirgesin![]()
pazartesinden sonra devrim olcak zaten cnm 10.olmayı halen hazmedemedimkötükedihüsoherkese günaydın,
Ben de bugün öğleden sonra bi arkadaşa ev görmeye gidecem.
Ama öğleye kadar buralardayım.
Yaylagüzeli canım, eskiden böyle değildi buralar.
Herkes bol bol yazıyordu.
Ben ne zaman girsem mutlaka bir kaç kişi oluyordu.
Lili ablam yazardı, lubabe yazardı, durunun paylaşımı daha çoktu.
Husel (eski takım kaptanımız) kızardı.
Sitedeki problemden diyecem ama sakinlik ondan önce başlamıştı işin açığı.
O problem de tuzu biberi oldu yani.
İnş. bundan sonra daha çok paylaşımda bulunuruz.
soğansuyunu bnde yapcam cnmGÜNAYDIN ARKADAŞLAR DÜN GÖRÜMceme gitmiştim akşamda yemekli kaldık görüyorumki 10. olmuşuz bildiğim kadarıyla iilk defa böyle oluyor biraz daha canlanmamız lazım
soğan suyuna gelince bende yapmaya başlıcam .........