Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

luboşum geçmiş olsun be güselima.s.
gençler böyle işte ya ne yaptıklarını düşünmüyor önce yapıp sonra lütfederlerse düşünüyorlar
canım kilonu dert etme ama almada tabi
işlerin hafifleyinceye kadar izinlisin bunun için geri alınmak üzere çıkarıldın ama gelmek istediğin an yerin
açık olacak

iyi akşamlar kızlar...sabah polonezköye gittik kahvaltıya.. açık büfeydi çok saldırmadım biraz peynir olayını abarttım o kadar..öğlen salata ve balık yedim akşamda çorba içtim...
kızlar bu sabah erken kalkıp nivea body cdsini yapmaya çalıştım.çalıştım diyorum çünkü göbek hareketleri beni öldürdü.. göbeğimde bütün yağlar..orayı eritsem çok güzel olur..zamanla olur inşallah...

kızlar bugün ve dün nerdeyse hiiç bişey yemedim gibi
sabah kahvaltım herzamnkinden biraz iidi sadece fazladan sosis vardı onu da az yedim zaten
öğlen bir nescafe
ikindi 3 kaşık meyhane pilavı
akşamda bi parça çikolata (sütlü)
bu kadarcık

Kıslar ben de yediklerimi yazayım hemen yatacağım çok yorgunum
Sabah 1 yumurta, 3 zeytin az peynir, 1 tane yağlı
Öğlen yarım simit
Akşam 1 dürüm yedim 1 bardak meyve suyu ile (nişandaydık malum niksarda ama ikram yoktu aç kaldık) Akşam böyle oldu maalesef
1,5 lt su içtim bugün spor yok

iyi akşamlar bende öglende sadece domates ve salatalık yedim ama akşam cok yakın bır ayle dostumuz var onlar yemege cagırdılar orda el acması börek yedım kendılerı arnavut arnavut böregı yapmıştı cooooook nefıs yapar kendısı malesef borek yedim başka birşey yemedim yanında ayran içtim işte bu yüzden gezmeyede gitmek istemıyorum cogunlukla bırşeyler uyduruyorum bu aralar ne yapayım ya gezmedede mecburen yenıyor

cnm herşey kısmet işiymiş bnde gidemedim
kızım çok hasta oldu hastaneden geldik
burnuna buhar verdiler
birde antibiyotik
yine hasta bnm bebem :çok üzgünüm:

canım sana da çok geçmiş olsun..biz de cumartesi akşamı pikniğe gittik..eşim biraz abarttı yemek konusunda..hem çok yedi hem de çok şeyi karıştırdı birbirine uyarmama rağmen..pazar günü öğlene kadar karın ağrısıyla,bulantılarıyla uğraştık..

canım doktora gitmeyi ihmal etmemelisin...ağrıların azaldı sanırım..yoksa mutlaka giderdin..
takıma girme konusunda ise hayırlısı böyleymiş..:) sayemde 4.değil daha gerilerde olabilirdiniz..kilo veremedim çünkü bu hafta biliyorsun..öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…