Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bende gncden aldığım sırf krom var..reductil nasılsa iştah kesiyor 5kutu var elimde...şimdilik kullanmayayım..reductil bittiğinde alayım diyorum...sence?
bu arada marka olarak seda sayanın kullandığı mı?

ve elimde elma sirkesi var..ben de içecektim ama eşim olmaz kokar dedi..bilmem hiç denemedim öyle midir?

evet sedanınkinden kulanıyom
reductil kulanıyorsan krom kuanma tabi bir sürü ilecı içme
elma sirkeside içtim daha önce ama kokmadı
belkide bana öğle geldi ama bilemiyom 1 yemek kaşığı kulanıyon zaten sen bilirsin
hiç doktora
falan gitinmi endokrin uzmanına falan daha önce vermiştim gene aldım demiştin sanırım

canım evet endokrine gittim.tansiyonum 12-10 yada 13-11 çıktığından taradılar beni iyice..
insülin direncim+karaciğer yağlanması+kanda trigliserit+pcos var..

tabi iyi denemez..yaşım daha 27yken tansiyon olması kötü en başta..diğerleri de zaten metabolik sendroma girdiğimin göstergesi..

geçen sene diyet vermişti endokrincim ama düğün hazırlığı fln derken hiçbirşey yapamadım..sadece glukophage ile yasmin kullanabildim..tansiyonuma dikkat etmeyip hap almadığımdan baş ağrısı çekip durdum..

1ay önce aşırı gaz sancısı yüzünden glucophageyi bırakınca kilo aldım..activia kullandım günde 2 adet..şimdilik iyiyim..
bugün reductile başladığım gibi glucophageye başladım...tek sevindiğim nokta troidlerimin normal olması..

onda da problem olsaydı halim haraptı..cokacimcoook

atraksiyon yeni evli hamsi senin çocuğun varmı
eğer seninde yoksa ortak yazıyom yani
acil acil acil pozisyonundasınız kesinlikle cıvımak yok gitcek bu kilolar gitmeli yania.s

canım çocuk yok...temmuzda evlendim...zaten bu halde hamile kalırsam artık mahvolurum..150 kilo olurum kesin...
evet çocuk düşünüyorum 1 yıla kadar vermem lazım bu kiloları

hoşgeldin canım iyi kilo vermeler dilerim

kızlar bende 2 haftadır aşırı yorgunluk var..pek bişey yaptığımda yok aslında..ama bıraksalar günlerce uyuyabilecek gibiyim..ve tabiki spora başlayamıyorum

sorma bendede aynısı var uyuşuk uyuşuk geziyom evde gündüzleri uyuyamamda hayırlısı

sende hoşgeldin atraksiyoncum böyle gidersen aramızdan bir çıtır olarak ayrılırsın

vallahi huselim bende anlamadım sizlerden ayrılamıyorum bağımlılık yaptınız eyer böyle düzenli girersem çıkmam tabikide ama cuma günü kardeşime kız görmeye gideceğiz daha öncede bahsettim ya öbür kardeşimin düğününede bir buçuk ay kaldı o arada küçük kardeşimin sözü benim oğlanın sünneti derken sizi aksatmaktan korkarım diye müsade istedim cnm ama cuma günü fırsat bulursam 11 kadar kg bildirimi yaparım eyer yapamazsam ozaman izinli sayarsın cnm olurmu
meraba arkadaşlar,ben takımda yeniyim,en son cuma günü tartılmıştım 73 kiloydum,aranıza aldığınız için tşk ederim a.s.
hoşgeldin cnm allah utandırmasın istediğin kg ya gelirsin inşallah cnm
cnm reductile başladıysan kıromu kullanma istersen + ben sirke ile beraber reductili kullandım ve memnun kaldım
inşallah istediğin kg ya gelirsin cnm
bende bozüğüklüyüm anne tarafından cnm kısaca bahsedeyim kendimde 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim 10 yaşında kızım 8 yaşında oğlum var 95 kg dan 75 kadar 8. takımın sayesinde düştüm ben hiç bukadar istikrarlı olmamıştım arada pes etme noktasına geliyorum ama lili ablamın sopası arkadaşların fırçalarıyla kendime geliyorum :))))
işte böyle
bende sirke kullandım cnm kocişiminde hiç bir şikayeti olmadı koku falanda olmuyor cnm söylemeden dene bir kere bakalım anlıyacakmı
canım çocuk yok...temmuzda evlendim...zaten bu halde hamile kalırsam artık mahvolurum..150 kilo olurum kesin...

inşallah istediğin kgya sağlıklı bir şekilde gelirsin cnm bebişini de kucağına alırsın

tekrar meraba arkadaşlar,öncelikle hoşbuldum gerçekten güzel bi yermiş burası :dance:
arkadaşlar iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim..
ben de kendimden bahsedeyim biraz. Hacettepe Üniversitesi ingilizce öğretmenliği bölümündeyim,2. sınıfım.
hep kiloluydum,geçen yıl bi diyet yapmıştım baya kilo vermiştim ama memlekete gidince fazlasıyla geri aldım,dikkat de etmedim zaten pek klava:
ama şimdi o günlere göre daha çok kararlıyım,inşallah vericem bu kiloları :Saruboceq:
zayıflamak için yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum,sınavlarım olmadığı yoğun olmadığım dönemlerde spora gidiyorum başka da birşey yapmıyorum arkadaşlar

bugün sabah yediklerimi yazmıştım, şimdi de öğle ve akşam neler yedim onları yazayım. öğle 2 domates,2 grissini akşam da çorba, salatalık ve havuçtan oluşan bi salata yedim arkadaşlar iyi kilo vermeler arkadaşlar başarıcaz hepimiz..

Son düzenleme:

sende benim gibisin bende temmuzda evlendim.evlendiğimde 63 kiloydum en son 81 oldum şimdi 76..bende hamile kalmayı planlıyorum ama bu kiloda değil.zayıflayacağım daha sonra inşallahhhhh bebiş gelir..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…