- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
canım burda hepimiz aynı amaç için birbirimize destek olmak için varız tabi önce sağlık için sonra estetik olarak zayıflamak olsun amacımız
bende aynı sorun var kenimi frenleme konusunda sıkıntı çekiyorum ama şimdi elma kromu kulanıyorum
kesinlikle aklıma atıştırma veya tatlı bişeyler yemek gelmiyo benimde akşam üstü acıkmalarım ve gece çerez türü tıkınmalarım oluyordu şimdi onlar kalmadı şükür bu ilaç baya fayda etti bana memnunum şimddilik veremesemde almaya başlamıştım son zamanlarda almıyorum o bile yetiyor şimdilk bana
ben bu takıma gelmeden bir kaç hatfa önce diete başlamıştım yaklaşık 98 klo ile 2007 ekim falandı
sonra aralıkta 94 kilo ile bu takıma girdim sağolsun arkadaşlar çok destek oldular hatalarımızı düzeltik o zaman bu zaman arada pes edereken buralara geldik geçen yazın sonunda 75 kadar inmiştim sonra bağzı sorunlar hastalıklar derken 84 e kadar çıktım şimdi gene aldıkarımı veryom çok zor oluyor tabi benim için tiroid hastasıyım bide ufakda oğlum var sürekli yürüşe falan çıkamıyom
vericez inşallah canım hep birlikte bu kiloları bendresim çektirmiyom kendimi gördükce sinir oluyom
evet sedanınkinden kulanıyom
reductil kulanıyorsan krom kuanma tabi bir sürü ilecı içme
elma sirkeside içtim daha önce ama kokmadı
belkide bana öğle geldi ama bilemiyom 1 yemek kaşığı kulanıyon zaten sen bilirsin
hiç doktora
falan gitinmi endokrin uzmanına falan daha önce vermiştim gene aldım demiştin sanırım
atraksiyon yeni evli hamsi senin çocuğun varmı
eğer seninde yoksa ortak yazıyom yani
acil acil acil pozisyonundasınız kesinlikle cıvımak yok gitcek bu kilolar gitmeli yania.s
sabah haşlanmış yumurtanın beyaz kısmını,azcık beyaz peynir,1 domates yedim ve 2 bardak şekersiz yeşil çay içtim şimdi de spora gideceğim,spordan sonra görüşürüz öptüm hepinizi,iyi günler
kızlar bende 2 haftadır aşırı yorgunluk var..pek bişey yaptığımda yok aslında..ama bıraksalar günlerce uyuyabilecek gibiyim..ve tabiki spora başlayamıyorum
anladık hepinize teşekkürler hoşbulduk ben akupuktur yaptırdım nette gezinirken bu siteye rastladım cumartesi akupunkturun 1 haftası olacak. 10 günlük bi diyet verdi yanında bide egzersizleri var.ama diyet biraz katı ben kendimce uyguluyorum..bakalım nolacak ben bunların yanındada yürüyüşe başlıcam..sabah akşam 1 er saat..fisfisfis
vallahi huselim bende anlamadım sizlerden ayrılamıyorum bağımlılık yaptınız eyer böyle düzenli girersem çıkmam tabikide ama cuma günü kardeşime kız görmeye gideceğiz daha öncede bahsettim ya öbür kardeşimin düğününede bir buçuk ay kaldı o arada küçük kardeşimin sözü benim oğlanın sünneti derken sizi aksatmaktan korkarım diye müsade istedim cnm ama cuma günü fırsat bulursam 11 kadar kg bildirimi yaparım eyer yapamazsam ozaman izinli sayarsın cnm olurmulubabe sen takımdan çıkıcam deyince daha bol katılmaya başladın kuzu
göndermiyom bir yere seniklava:
bildirimlere devam
cuma sabahtan bekliyom ona göreklava:
hamsikafa haftada 1 kaçamak güzel tabide haftasonlarına denke gelirse dahada güzel olur:)
bu arada yenilerden bir sende ümit var gibia.s.
hoşgeldin cnm allah utandırmasın istediğin kg ya gelirsin inşallah cnmmeraba arkadaşlar,ben takımda yeniyim,en son cuma günü tartılmıştım 73 kiloydum,aranıza aldığınız için tşk ederim a.s.
cnm reductile başladıysan kıromu kullanma istersen + ben sirke ile beraber reductili kullandım ve memnun kaldımhaklısın canım...ama öğleyin açlık sıtması tuttu..gözüm döndü sanki...300er gramlık 2 kutu konserve yaprak sarması aldım..ve 1.5kutuyu üstüne bol yoğurt dökerek ekmeksiz olarak yedim... ..kan şekerim fena düştü...ya anlamıyorum hergün aynı kahvaltıyı yapıyorum ama bugün çarpıldım resmen...ve reductile başladım..ve glucophage' a da...
açlığım dizginlenmiyorsa mecburum..
ve yatışmadı hala..5-6 tane kuru kayısı yedim işyerime geldiğimden beri..nescafe alayım o yatıştırır belki
inşallah istediğin kg ya gelirsin cnmarkadaşlar..ben manisadayım..
çalışıyorum...yeni taşındım buraya..evliyim..yeni henüz..temmuzda evlendim..sağolsun kocam kiloluyken sevdi ve evlendi benimle..benim de ilk çıktığım ve sevdiğim insandı ve hala öyle..allah bozmasın...
kilolarımla ilgili pek bişey söylemiyor tabi ama zayıf olmamı ister eminim..
sakin,gözlemci ve kitap kurdu olan bir insanım..girişken değilim ama ona rağmen çok arkadaşım var..bilmem ki başka nasıl tanımlasam kendimi..tembellik var tabi..çünkü biraz ev hanımlığı tabirinden uzak kalıyorum..kocamla 1 ay oldu biraraya geleli..tayin konusunda sıkıntı yaşadık çünkü..ve bana evin hanımı benim sen evin erkeğisin diyor..gülüyoruz..
öyle sanırım..
işte böyle..soru sorarsanız daha rahat anlatırım kendimi...
yardımınıza ihtiyacım var kızlar..kendimi dizginlemem zor oluyor..ve kolay pes ediyorum..
sizlere inandığım için aranıza katılmak istedim..
bende bozüğüklüyüm anne tarafından cnm kısaca bahsedeyim kendimde 28 yaşındayım iki çocuk annesiyim 10 yaşında kızım 8 yaşında oğlum var 95 kg dan 75 kadar 8. takımın sayesinde düştüm ben hiç bukadar istikrarlı olmamıştım arada pes etme noktasına geliyorum ama lili ablamın sopası arkadaşların fırçalarıyla kendime geliyorum :))))eskişehirden yazıyorum bu arada.bende çalışıyorum .4 sene içinde56 kilodan 82 ye çıkmayı başardım :lepi: bu başarıyı eski kiloma dönmek için uyguluyıcam geri vites yani:))tekrar eski kiloma dönmek istiyorum inanın artık üstüme hiçbişey olmuyor yeni şeylerde almak istemiyorum eski arkadaşlardan resmen saklanıyorum yaa..utanç verici(( bi an önce zayıflıyalım kızlar.nereye kadar böle bedenimize işkence ediyoruz resmen..
bende sirke kullandım cnm kocişiminde hiç bir şikayeti olmadı koku falanda olmuyor cnm söylemeden dene bir kere bakalım anlıyacakmıcanım bende gncden aldığım sırf krom var..reductil nasılsa iştah kesiyor 5kutu var elimde...şimdilik kullanmayayım..reductil bittiğinde alayım diyorum...sence?
bu arada marka olarak seda sayanın kullandığı mı?
ve elimde elma sirkesi var..ben de içecektim ama eşim olmaz kokar dedi..bilmem hiç denemedim öyle midir?
canım çocuk yok...temmuzda evlendim...zaten bu halde hamile kalırsam artık mahvolurum..150 kilo olurum kesin...
evet çocuk düşünüyorum 1 yıla kadar vermem lazım bu kiloları
hastalık hastası demek canım Şenizya sahi bu arada hipokondria neydi yahu
hastalık hastası demek canım Şeniz
canım çocuk yok...temmuzda evlendim...zaten bu halde hamile kalırsam artık mahvolurum..150 kilo olurum kesin...
evet çocuk düşünüyorum 1 yıla kadar vermem lazım bu kiloları
yeni aradaşlar hoş gelmişler
hüselim hıza yetişemiyom daha yeni arkadaşları tanımaya fırsat bulmadan diyer yeniler geldi derken ,en yeniler geldi yeni olan tüm arkadaşlar şöğle bi kendilerini tanıtsınlar
aklımızda kalırsa tabi :))
hamsicim mesela seni hiç bilmiyorum ben
üzgünkız senide fazla bilmiyoruz
en yeniler sizde biraz anlatın[/QUOTb
bende öğretmenim.temmuzda evlendim.evlenirken 63 kiloydum ama işten gel ye ve yat...mis gibi hamur işi yapıp bir de yemeyi seversen olacağı bu kilolar oluyor..
çok sık giremiyorum nete.gündüz girmeyi istiyorum onda da ya okulda ya da dışarda oluyorum.gelince de eşim geliyor..biraz naz yapıyor benle ilgilenmiyorsun diye...şimdi de karşıdan bana bakıyor...ne zaman netten çıkacaksın diye..a.s
meraba arkadaşlar,ben takımda yeniyim,en son cuma günü tartılmıştım 73 kiloydum,aranıza aldığınız için tşk ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?