sabah haşlanmış yumurtanın beyaz kısmını,azcık beyaz peynir,1 domates yedim ve 2 bardak şekersiz yeşil çay içtim şimdi de spora gideceğim,spordan sonra görüşürüz öptüm hepinizi,iyi günler
kızlar bu ara benim canım sürekli yemek istiyor
günlerde çok uzun o yüzdenmidir bilmiyorum bana bişey oldu
günaydfın arkadaşlar resimde gördünüzmü ne kadar şişmanım
bende geldim günlük tutuyorum ölçülerimi aldım spor diyet hadi bakalım..
7:30 dan beri ayakta iş yapıyorum kahvaltıya musafirim gelecek bu ev ne zaman toparlanacak kızlar hiç bilmiyorum bi taraftan badana alışveriş bittim bu sene ben o arada bir kaç kg verebilirim inşallah koşuşturmalar böyle bi faydası olur bana
ya ben niye senin resmini göremiyorum
hamsicim öğleden sonra yemek yedin ya 1 saat sonra düşük kalorili bişey daha yecokacimcoook
biliyorum o yediğin şeyler insanı tatmin etmiyor ama naparsııın
önceden yediklerine sayarsınkaydirigubbakcemile3
zayıflamadaki en önmli nokta kan şekerini düşürmemeka.s
çünkü insann kan şekeri düşünce bişeyi gözü görmüyor yiyeceklere saldırası geliyordelikafadulden
kızlar bende 2 haftadır aşırı yorgunluk var..pek bişey yaptığımda yok aslında..ama bıraksalar günlerce uyuyabilecek gibiyim..ve tabiki spora başlayamıyorum
arkadaşlar..ben manisadayım..
çalışıyorum...yeni taşındım buraya..evliyim..yeni henüz..temmuzda evlendim..sağolsun kocam kiloluyken sevdi ve evlendi benimle..benim de ilk çıktığım ve sevdiğim insandı ve hala öyle..allah bozmasın...
kilolarımla ilgili pek bişey söylemiyor tabi ama zayıf olmamı ister eminim..
sakin,gözlemci ve kitap kurdu olan bir insanım..girişken değilim ama ona rağmen çok arkadaşım var..bilmem ki başka nasıl tanımlasam kendimi..tembellik var tabi..çünkü biraz ev hanımlığı tabirinden uzak kalıyorum..kocamla 1 ay oldu biraraya geleli..tayin konusunda sıkıntı yaşadık çünkü..ve bana evin hanımı benim sen evin erkeğisin diyor..gülüyoruz..
öyle sanırım..
işte böyle..soru sorarsanız daha rahat anlatırım kendimi...
yardımınıza ihtiyacım var kızlar..kendimi dizginlemem zor oluyor..ve kolay pes ediyorum..
sizlere inandığım için aranıza katılmak istedim..
ben bu takıma gelmeden bir kaç hatfa önce diete başlamıştım yaklaşık 98 klo ile 2007 ekim falandıbu arada duru sen ne kadar sürede verdin fazla kilolarını?
vericez inşallah canım hep birlikte bu kiloları bendresim çektirmiyom kendimi gördükce sinir oluyomeskişehirden yazıyorum bu arada.bende çalışıyorum .4 sene içinde56 kilodan 82 ye çıkmayı başardım :lepi: bu başarıyı eski kiloma dönmek için uyguluyıcam geri vites yani:))tekrar eski kiloma dönmek istiyorum inanın artık üstüme hiçbişey olmuyor yeni şeylerde almak istemiyorum eski arkadaşlardan resmen saklanıyorum yaa..utanç verici(( bi an önce zayıflıyalım kızlar.nereye kadar böle bedenimize işkence ediyoruz resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?