Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

7:30 dan beri ayakta iş yapıyorum kahvaltıya musafirim gelecek bu ev ne zaman toparlanacak kızlar hiç bilmiyorum bi taraftan badana alışveriş bittim bu sene ben o arada bir kaç kg verebilirim inşallah koşuşturmalar böyle bi faydası olur bana

ayy cnm bnm nerdeyse hiiç bişey yememişsin
walla rütbene yazdığın şeye bayıldım
bu rekoruda sen kırcan bu gidişle
helal sana:sm_cool:
rekor kırarmıyım bilmem ama bu hafta regl olacam fazla ümidim yok aslında
pazar günü kaçırdımda biraz ceza verdim kendime

gerçekten hiç bir şey yememişsin yoksa şok diyet mi yapıyoryerimsenibensun?
şok diet değil canım dünlük bişeydi biraz kendime geleyim diye
gecede elma yedim o listeye eklendi

neyse kızlar daha oturamıyorum çok sancım var öptüm hepinizi şimdilik iyi gecelera.s.

geçmiş olsun hüselim demek okadar ağrı yapıyor canım ya baya ciddi bişey cumayı niye bekliyonki hemen gitsene
bu aksam spora gittim. 1 saat 15 dakika spor yaptım. yarın diyet listemi verecekler. her yanım agrıyor. gelince corba ve salata yedim. dogadan form cayı ictim.
sibelcim maşallah ya bu hafat senden ciddi kilo farkı gelir

canım sen kendini daha iyi bilirsin ben yedikce stres yapıyom sinir oluyom kendime
arada bir kaçamak iyi ama onu ödül niyetine kilo verdikten sonra yap ki mutlu olasın dimi

kolay gelsin lalubecim verirsin gör bak azıcık dikkat et yeter

lubabe sen takımdan çıkıcam deyince daha bol katılmaya başladın kuzu
göndermiyom bir yere seniklava:
bildirimlere devam
cuma sabahtan bekliyom ona göreklava:
hamsikafa haftada 1 kaçamak güzel tabide haftasonlarına denke gelirse dahada güzel olur:)
bu arada yenilerden bir sende ümit var gibia.s.

kızlar bakın neyi farkettim..
sabah yumurta yediğimden herhalde öğley yemeği sonrasına kadar iştah konusunda sıkıntım yok...
ancak öğleden sonra aşırı derecede acıkıyorum...dün akşam yemeğine resmen saldırdım...
ilginç değilmi?

hamsicim öğleden sonra yemek yedin ya 1 saat sonra düşük kalorili bişey daha yecokacimcoook
biliyorum o yediğin şeyler insanı tatmin etmiyor ama naparsııın
önceden yediklerine sayarsınkaydirigubbakcemile3
zayıflamadaki en önmli nokta kan şekerini düşürmemeka.s
çünkü insann kan şekeri düşünce bişeyi gözü görmüyor yiyeceklere saldırası geliyordelikafadulden

günaydın millet sengözlerimebaksanab

husel geçmiş olsun bebişim ani bir hareketle bende dizimi yırtmıştım :1no2:
halA o yırtıkla dolaşıyorum yırtık dizde olduğu için ameliyata müsade etmedi eşimin kuzenleri a.s
göbekteki yırtık için bir fikrim yok bebeğim :uhm:

bu arada bende yediklerime dikkat ediyorum demiştim ya sizlere 600 gramı gitmiş bile

Azra- Sılacım esas şişman benim BMI değerine baksana ben 30.9, sen 22.4 boyun oldukça uzun sanırım biliyormusun şöyle 10-15 cm daha uzun olmayı nekadar isterdim :))

yok cnm ya bak sen demesen farkına varmıcaam:1shok:
o hatalı BMI indeksmn öle olkması için 2 mtre olmam lazımdelikafadulden kaydirigubbakcemile3
şuanki bmı indeksim 36 larda cnm:çok üzgünüm:
onu düzlteyim bi araa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…