Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anam mankenlerin beli 60 mıymış ayyy öylede olmak istemem odun gibi........

hamsicim selmaya katılıyom şöğle katılıyom
streç film sar gez aynı etkiyi sağlıyor yani
yani eşofman gereksiz diye düşünüyorum benim almanyadan gelmişti ona benzer çok kulanışlı değil bence hışır hışır geziyon
selmacım boyun kaç senin 50 bedende baya çokmuş bencede biran evvel biraz varmen lazım
göbekmi var sende

selmacım bende senin durumundayım 160 boy 50 beden kıyafetlerin belleri bol senağlama

olsun inşallah verecegız bu kez kararlıyım ben inşallah şöyle bir bende görsem senin gibi yetmişli rakamları bayagı bir heves gelecek anada 79 999 olsam bile cooooooooook mutlu olacagım şu iki kg vermem lagzım acilen

ilk olarak günaydınlar arkadaşlar

kolay gelsin canım sana

sorma o derdimizi duru tüm gün eceye kıyafet baktık dün giydiği hiç yakışmıyor sinir oluyor :sm_confused:
42 beden oluyor ama yakışmıyor :sm_confused:
tutturdu kotla gidecem diye kafamçokkarıştı
ona uygun muhakkak elbise vardır ablacım ya model de önmeli moralinizi bozmayın ya bizim gibi olsanız
şükerdin gene bakın bize 50 beden 46 beden lerden bahsediyoz yani

selmacım bende senin durumundayım 160 boy 50 beden kıyafetlerin belleri bol senağlama

adaşımmm özledimmm seni
benimde üstüm altıma göre küçük üst bedenim 44 alt bedenim 46 gibi artık biraz bol gelmeye başladılar gerçi ama bende göbekde var biraz mide gitti sayılır ama göbek fomunu koruyo (

ben 54 beden pantolon giyiyorum .gerçi artık bol gelmeye başladı. Üst ise 48.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…